Zimní DM BOX

10:48

Zimní DM box aneb jak Baru ke štěstí přišla :)

Jelikož jsem měla opravdu velké štěstí, díky kterému jsem si dneska ráno byla vyzvednout kouzelnou modrou krabičku, můžu vám sem přidat článek s překvapením na konci :)

DM box jsem nevyhrála přímo z losování samotné drogerie ale jedna strašně moc hodná paní z Pardubic vyhrála dva a jeden kupon mi věnovala. Pokud to teď čte, tak bych ji opravdu ještě jednou ze srdce chtěla poděkovat:)

A teď už k samotnému obsahu krabičky, která obsahuje 10 produktů a jeden vzorek. Krabička je opět moc hezká, na focení sem na blog jako dělaná :)



Vitamínový doplněk


"Moderní" doplněk stravy ve formě sáčků, které si nasypete rovnou do zobáčku a nemusíte nic míchat ve vodě ani zapíjet. Já nejsem moc schopná brát nějaké vitamíny každý den, tak třeba mě to tohle naučí, uvidíme:)

Řasenka Alverde


Alverde Eye catcher řasenka - , píšou že speciální kartáček má dodat "optimální optické prodloužení". Moc jsem od ní nečekala a nespletla jsem se. Prodlouží ale práce s ní trvá hrozně dlouho a ani poté není výsledek nějak uchvacující.

Rimmel Lasting finish make up - odstín 100 Ivory


Nějaký nový makeup jsem chtěla vyzkoušet, takže tímhle mi kápli do noty. Odstín je dost světlý ale teď na zimu se dá a na pleti vypadá dobře. Zkusím ho párkrát ještě použít a pak uvidím, jestli ho zařadím do průměru nebo do těch lepších makeupů.

Dermacol - sprchový gel Aroma rituals - Irská káva


Všemi oblíbený "dermacolí" sprcháč. Voní parádně, jako všechny .)

WASA - křupavé plátky chleba


Novinka na trhu - křehké, zdravé chlebíčky s rozmarýnem a solí. Ideální domů, když zapomenete koupit pečivo :))

L´oreal sérum Skin Perfection


Sérum, které mám moc ráda, používám ho a jsem dost překvapená, že tam takhle drahou věc dali :) Máte slíbenou recenzi, nebojte, nezapomněla jsem na to ale musím se stavit v Tetě pro krém, mají ho tam teď v akci za 219Kč :)

Šampon Dove - Oxygen & Moisture šampon


Šampon na jemné a zplihlé vlasy, kterým má dát až od 95% větší objem. Tyhle čísla mě fascinujou, by mě zajímalo, jak to počítaj´. :))) Ale krásně voní.

Kotex Ultra normal vložky a vzorek intimek RIA


Tohle asi nepotřebuje komentář :)


Chimpanzee  - sacharidová výživa Quick mix


Sáček s práškem, který se smíchá s vodou nebo mlékem a je ideální na doplnění živin, minerálů a vitamínů při cvičení. Většinou tyhle věci bývají chuťově docela hnusný, tak jsem zvědavá na tohle.

Balea Protect - tělový balzám


Něco mezi tělovým mlékem a máslem na suchou, zimou namáhanou pokožku.

Tak a to je všechno :)
Když to srovnám, tak letní boxík se mi co týče obsahu líbil víc a podzimní jsem neměla.Ale vůbec si nechci stěžovat, za 149Kč získat krabičku plnou tolika věcí, je opravdu super :)

Jelikož pár věcí opravdu nevyužiju (nepoužívám je nebo mám podobné) a už  pro vás měsíc schraňuji různé věcičky, tak se chystám vyhlásit první GIVEAWAY. Ještě Vám nenapíšu kdy přesně a jaké budou podmínky ale bude to brzy :) Sledujte mě na fb, protože tam je všechno dřív..;)

Tak doufám, že se těšíte!! Já moc!

b.

www.facebook.com/barusminky


You Might Also Like

2 komentářů

  1. Zatím jsem ani jednou neměla to štěstí vyhrát možnost si koupit DM box :( Ale koukám, že jsi tam měla jiné věci, než ostatní holky (některé, ne všechny), ale i tak byl obsah krásný.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  2. Jiné věci? to slyším poprvé, že tam bylo i něco jiného

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky