Poslední nákupy - pečující kosmetika

20:30

Co jsem si koupila za posledních 14 dní


Já normálně moc neutrácím, spíš se dá říct, že jsem dost šetřivá, nad vším 6x přemýšlím než si něco koupím ale když už jsem si založila ten blog, tak samozřejmě musím nakupovat víc, abych vám měla co recenzovat, že ;)?!?
Tak jsem se trochu plácla přes kapsu a těch nákupů od začátku roku bylo celkem dost, i když spoustu věcí mám z Vinted.cz (dříve Votočvohoz a nikdy tomu nebudu říkat Vinded, vy jo?). Tam se dají sehnat věci za pár korun, pěkně na vyzkoušení, když si nejste jistý, jestli to bude to "pravé ořechové" přesně pro vás. Mrkněte tam :)

Jelikož stále čekám na balíček, který ke mně putuje z galaxieprani.cz, tak to dnes bude jen malá ochutnávka z pečující kosmetiky a až dorazí balíček, bude tu mega článek o těch barevných věcech, které nás mění v neodolatelné bytosti :))

Alverde šampon s mandlovým a arganovým olejem



Tenhle "zázrak" jsem viděla u Petry LovelyHair, která ho dost chválila. Jelikož jsem chtěla šampon bez silikonů a ještě jsem měla 15% slevu v DM, šla jsem do něj. Po prvním použití se nadýchané vlasy, o kterých Péťa mluvila, nekonaly ale dám mu další šance a uvidím. Jo a hezky voní, což je u šamponu důležité, aspoň tedy pro mě. Mají i kondicionér a cena je 70Kč za 200ml.


Toni&Guy sprej s mořskou solí


                                                                                                                                                                  
V pátek jsem navštívila novou "duhovou" Tetu a tohle měli ve výprodeji za 76Kč. Toni&Guy za 76Kč!! To tam prostě nešlo nechat!
Sprej na vlasy s mořskou solí, který Vám má udělat ten super look  "přirozeně rozcuchaných vln plných pohybu" 
Moc příjemně voní ale zatím jsem si vlny ještě necuchala, takže uvidíme, jak to půjde. Dám vám vědět ;)


Got2be uhlazující emulze



Tuhle uhlazující emulzi od got2be jsem sehnala na votocvohozu v balíčku ještě s dalšími x věcmi. Slečna za 2/3 obsahu chtěla 37Kč. Luxusně voní ale úplně super hebký vlasy po něm nemám. I když já teď hebký vlasy nemám po ničem :( Máme doma brutálně železitou vodu a ta mě šíleně rasuje vlasy. Dřív jsem vlasy o dost víc žehlila a foukala a nikdy se mi netřepily, byly lesklé a parádní ale teď se třepí, krepatí, nedrží tvar..no děs. Máte nějakou radu?

Micelární voda Blanchette - Kaufland



Micelárka z Kauflandu za 24Kč. Neosypala jsem se a relativně funguje. No nekecám, fakt že jo. Srovnávala jsem složení s micelárkou Garnier a tahle těch chemikálií obsahuje krapet víc, takže na každodenní odličování nevím nevím ale kdybych měla chatu a tam občas jezdila, tak bych si ji nechala tam. Jo, prostě jí budem říkat "micelárka na chatu" :)) Za těch opravdu pár korun rozhodně stojí za vyzkoušení, i kdybyste ji pak fakt měli na tu chatu odvézt :)

Bělící zubní pudr White pearl




Asi by mě nikdy nenapadlo tuhle věc kupovat ale asi kvůli expiraci (9/2015) nebo pomuchlané krabičce byl v Kauflandu za necelých 50Kč. Zuby si čistit musím, tak jsem si řekla,že to nejsou úplně vyhozený peníze a už tím bělím zuby. Používám ho od soboty, takže nic vidět asi není, myslím, že ani nebude ale jelikož už jsem si asi rok nečistila zuby jinou pastou než je Elmex, tak je to příjemná změna :)

L´oreal Skin Perfection - sérum




Posledních pár dní dost propíraná řada pro pleť 20-30let, kterou má učinit krásnou a bez pórů. Už delší dobu jsem něco takového hledala, v DM mě se všemi slevami sérum vyšlo na 195Kč, tak jsem ho koupila. A jsem spokojená. Používám ho týden a nemůžu říct, že bych měla krásnou pleť ale póry na tvářích vypadají lépe. Od pátka mají akci v Tetě za 219Kč, tak možná koupím i krém a pak udělám nějakou větší recenzi.


Tak to máme pro dnešek všechno.
Dejte mi dolů do komentářů nebo na fb - www.facebook.com/barusminky vědět, jestli něco z těhlech věciček máte a jak jste s nimi spokojené a těšte se na tu dekorativku, bude toho fááákt dost.



You Might Also Like

0 komentářů

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky