Jak to se mnou bylo

14:30

Vždycky jsem byla blázen do šminek aneb krátké povídání o tom, jak to se mnou bylo :)


Dělíme se na 3 skupiny - ty, co se nelíčí vůbec, pak ty, kteří se prostě namalují, občas si koupí něco nového a pak na ty, které milují všechno to barevné, co mění obličej k lepšímu. Co jste vy? Já jsem ten třetí typ :)
Od malička jsem milovala šminky. Píše to každá, já vím. Máte v hlavě takové ty "fotky z dětství", kdy před sebou vidíte přesně to, co se vám stalo nebo si přesně pamatuje ty situace? Já to tahle mám, že vždycky, když jsem přišla k babičce, tak jsem zalezla do koupelny a podívala se do to klasické zrcadlové skříňky nad umyvadlem, co má nového? Byly tam řasenky a pak hlavně tužky na oči. A já už někdy v 6ti letech chodila se "swatchema" na rukách :) Ale aspoň jsem nezlobila, že jo!

Byl dětský den, mě bylo tak 8 asi...a vyhrála jsem malinké vodovky v červeném obalu od České spořitelny..byl tam malý štěteček..a vím, že když se ten štěteček namočil, tak ty zelené vypadaly na očích super.. v Bravíčku byly jako příloha příšerné tmavě modré nalepovací nehty, pamatujete si to? Nalepily jsme si je s kámoškou a myslely jsme si, že jsme strašně hustý, když jsme byly s našima na obědě a tím brutálním nehtem ukazovaly, že chceme hranolky..:D

Když mi bylo tak 12, hrozně ve škole frčely gelovky - tenkrát to ještě nebyly nehty ale ty tužky z papírnictví - a ty stříbrné, zlaté a měděné dělaly krásnou třpytivou linku na očích...

V 15 jsem jsem se stala Avonlady, takže každá volná koruna padla za co jiného než za šminky v katalogu a taky na Aukru, tam se dalo sehnat věcí..;) Někdy touhle dobou se staly mojí "obsesí" řasenky :)

Na střední, v té pubertě, kdy učení bylo to poslední, co by mě zajímalo, jsem vždycky stála někde doma a poslouchala od mamky: " no jo, hlavně že tě zajímá, jestli máš dokonalej mejkap ale známky máš hrozný.." - dostudovala jsem nakonec i vysokou i s tím "dokonalým mejkapem" ....:)

Někdy po lehce po dvacítce mi můj bývalý přítel řekl, že mu dělám z koupelny Disneyland...

Teď mi je 26 a stále to všechno miluju...a nechci z toho ven, věříte mi :)?

http://www.facebook.com/barusminky



You Might Also Like

0 komentářů

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky