Lednový Brandnooz box

19:00

Včera byl poslední čtvrtek v měsíci a na ten se vždycky moc těším, protože přijde zelená krabička plná překvapení s názvem Brandnooz box.

V čem spočívá kouzlo Brandnooz boxu? Zaplatíte od kolem dvou stovek (záleží na tom, jestli platíte každý měsíc nebo jednorázově na rok) a na konci měsíce vám pošta přinese tuhle krabici plnou dobrot, na kterou se doma těšíme všichni :)





Krabice vždy obsahuje různé potraviny v minimální hodnotě 330Kč, takže na tom neproděláte :) Tohle je můj šestý box a zatím jsem moc spokojená. Každá zásilka obsahuje prospekt s popisem produktů a cenou, za kterou se dané výrobky dají sehnat v obchodě.



A co v něm tedy tentokrát bylo?

Kikkoman sojová omáčka


Legendární Kikkomanka, která patří především k sushi ale také do různých jídel. Abyste věděli do jakých, byla v boxíku ještě mini kuchařka s recepty. Já kupuji jinou kikkomanku, která je levnější než tahle, která stojí přes 100Kč, tak jsem zvědavá na porovnání.

Strouhaný křen


Podle popisku "super extrémně silný křen", tak uvidíme, na co ho nakonec použijeme. Jestli bude ovarové koleno třeba :)

Jumex Mango


Fakt super luxusní džusík, který je už v boxu asi počtvrté, což není úplně ideální, když to má být box s novinkami  ale zatím byly všechny příchutě dobré, tak zkusíme další. Prodává ho jen Tesco a Žabka a jestli někde potkáte ten ananasový, kupte si ho. Litřík sice stojí 60Kč ale zůstane vám uzavíratelná plechovka, kterou můžete používat dál.

Tuty krekry s rajčaty a olivami


Já tyhle keksíky, křupky a brambůrky nějak nevyhledávám ale jednou za čas mě honí mlsná a jsem pak ráda, že doma něco takového najdu. I když tohle mě zrovna úplně neláká..no uvidíme, třeba budou dobré.

Alpro kokosové mléko


Čím dál více oblíbené mléko "nemléko" :) Měla jsem už mandlové, tak jsem zvědavá na tohle. V boxu je malé balení, které v prodeji není ale jinak litr téhle srandy stojí 70Kč.

Lipton zelený čaj s příchutí citronu a makronek



Já moc zelené čaje nepiji, vařím si hlavně ovocné ale tenhle čajík jsem musela hned ochutnat a překvapil mě, jak byl dobrý. Asi si ho příště nekoupím a zůstanu i svých "višní s jogurtem" ale pro zpestření pitného režimu, proč ne :)

Knackebrot s česnekem



Já mám tyhle zdravé chlebíky ráda ale že je otevře přítel hned po rozdělání boxu mě celkem překvapilo :) A také mě překvapilo, že jsou opravdu cítit po česneku. Já jim dávám jedničku a určitě si je koupím znova :)

V lednovém boxíku bylo zrovna méně věcí ale o to hodnotnějších, takže bylo rozbalování krátké. Jelikož ale vyšel ještě jeden box a to s TOP produkty roku 2014, který si objednala mamka, budete tu mít zítra ještě jedno otevírání :)
A nakonec můj soukromý tip. Pokud si lámete hlavu co koupit kamarádce, mamce či ségře k narozeninám, předplatit boxíky je vyzkoušený nápad, se kterým budete mít úspěch ;)

Kdopak z vás má boxík objednaný taky a jak jste s ním spokojené? Napište mi dolů!

Takže tohle bylo takové zpestření a další článek bude zase o kosmetice, ok?

b.

www.facebook.com/barusminky




You Might Also Like

0 komentářů

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky