Paletka MUA - Glamour nights

20:27

PALETKA MUA - GLAMOUR NIGHTS 

Na minulou paletku od MUA - Undressed me too jsem byla hodná ale tahle taková pecka teda není..no, to jen tak pro začátek, čtěte dál...:)

Dneska vám ukážu paletku s názvem Glamour nights.


Na první pohled obsahuje 12 krásných barevných odstínů ale když do nich člověk sáhne, přijde velké zklamání. Pigmenty paletka asi zapomněla v UK a k nám do Čech už je nedovezla.

Tmavší odstíny ješte celkem jdou ale ty světlé vám na oku nic moc neudělají ani s primerem. Na tomhle swatchi mám na ruce 5 odstínů, vidíte je? Já ne :)

Tady je dolní řada stínů...

Abych ale jen nehaněla, paletku zachraňují tyto odstíny, které často používám..

Tmavě modrý je pigmentovaný luxusně, hází trošku lesk do tyrkysova, zelený odstín je perfektní a s červenorůžovou linkou vypadá krásně. Fialový je už pigmentovaný hůř ale ještě se z něj dá něco vytvořit.. I ten stříbrný se dá v nouzi použít ...ale to už opravdu jen chci najít něco dalšího, aby paletka nebyla skoro k ničemu :)

Takže celkové hodnocení za mě nic moc - dala bych tak 3 body z 10 ale je to škoda, protože dokud do stínů člověk nesáhne, tak je ty barvy vypadají krásně.. Za cenu 189Kč se dá i v drogérce pořídit rozhodně větší pecka než je tohle..


Za cenu 189Kč jsem ji koupila tady.

http://www.facebook.com/barusminky




You Might Also Like

0 komentářů

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky