Top produkty

18:37

MOJE NAPROSTO TOP PRODUKTY ANEB TOHLE DOMA VŽDYCKY MUSÍM MÍT



Jako každá z Vás mám i já svoje oblíbené produkty, které mi dělají společníky v koupelně nebo v kosmetické taštičce už delší dobu a ještě určitě dál budou. Tady je máte!!

Řasenka L´oreal - Miss manga - odstín black

Za svůj život jsem vyzkoušela už desítky a desítky řasenek. Od těch levnějších od Essence, přes klasické Maybellinky, Rimmelky atd. až po brutálně drahé Lancome a tahle od L´orealu je prostě nejlepší. Krásně prodlouží, tak akorát zahustí a udělá prostě luxusní řasy. Čert vem pitomou reklamu, tohle je prostě TOP :) Stojí asi 299 Kč ale často mají akce, hlavně v DM, kde se dá občas sehnat za 199 Kč.




Pudr Alverde - odstín Terra

Tohle je asi můj úplně nejoblíbenější produkt z celé koupelny :) Vždycky když je v akci nebo mám 15% slevu na celý nákup od DM, tak beru dva nebo tři, abych měla záložní. Je to super odstín, který v létě používám na celou tvář, krásně sjednotí odstín a udělá hebký finish. V zimě ho používám jako bronzer nebo jako tvářenku. NEní ani lesklý, ani matný, je prostě dokonalý :)
Stojí 119 Kč



Calvin Klein - Euphoria EDP

Takhle vůně, to jsem prostě já..mám už 4. lahvičku a zase už jen čekám na nějakou akci a objednávám znovu. Nespočítám kolik lidí mi řeklo, že krásně voním - ať ženský nebo chlapi. Jiné vůně střídám, musím mít doma i v práci vždycky víc vůní, voním se hodně podle nálady ale Euphorii mám doma pořád! Vyzkoušejte ji až půjdete kolem parfumérky a napište mi, co na ní říkáte vy..
Dá se sehnat za různé ceny ale na eshopech se cena pohybuje kolem 1000 Kč.


Calvin Klein - In2U EDT

Tohle je další vůně, kterou si kupuji pravidelně. Je sladší a lehčí než Euphoria a hlavně stojí pár korun - 100ml se dá v akci sehnat kolem 500 Kč.


Sprchový gel Balea MED

Miluju voňavé sprchové gely ale teď v zimě mám dost suchou pleť a tenhle sprcháč je v poměru cena/výkon naprostá pecka. Příjemně voní a hlavně krásně vyživuje pokožku - i ta hodně suchá místa. Je k němu i tělové mléko, které je také super.
Cena: 40 Kč


Krémové oční stíny Maybelline Tattoo - odstín On and on bronze

Tyhle stíny jsou ve světě všech beauty blogerek už naprostá klasika. Já je používám vlastně skoro pořád, buď samostatné jen s linkami nebo jako primer pod všechna "teplejší" líčení. Mám je ve více odstínech ale tenhle je bestofka. Určitě o těchto stínech bude ještě další článek :) Cena myslím 189Kč ale často mají akce.



Svých oblíbených věcí mám samozřejmě víc ale nechtěla jsem psát hned na začátek článek na 10 stránek, takže jsem sem dala jen opravdu ty věci, které si kupuji pořád a stále dokola :)

Jaké jsou vaše BESTOFKY? Máte některé stejné jako já nebo máte ty moje jako propadáky? Dejte mi vědět..!

http://www.facebook.com/barusminky



You Might Also Like

0 komentářů

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky