Balea - mega recenze

18:55

MEGA recenze všech BALEA produktů, které mám doma



Zatím tu byla jen samá dekorativka, takže je čas pro pečující tělovou a pleťovou kosmetiku.

Rozhlédla jsem se po koupelně a Baley mám celkem dost, takže třeba vám tohle povídání pomůže v rozhodování, až budete bloumat v DM mezi regály a nebude vědět, co si do toho košíku hodit :)
Bude toho dost (ještě víc než na fotce), tak jdeme na to!!
Budu to brát tak, jak se mi nahrály fotky, takže v tom nehledejte systém :) Co se týká cen, fakt si to nepamatuju, ceny v popiskách proto berte s rezervou a +- pár korun.



Šampon proti lupům pro muže - můj chlap lupy nemá ale šampon mi voněl, tak jsem ho vzala. Už je spotřebovaný a prý byl super. Takže za mě (a za přítele) ANO. Cena do 50Kč.


Tělové mléko z řady Balea MED,pro velmi suchou a citlivou pokožku, 400ml asi za 70Kč. Krásně hydratuje ale nemastí, já v zimě trpím na suchá místa na rukou, tohle mi je krásně promastí a nemám ruce jak struhadlo. Nemá žádnou výraznou vůni, kterou mám na tělových mlékách ráda ale účel plní a nesmrdí. Za mě rozhodně ano - jeden z nejlepších produktů od Balea.


Sprchový gel s vůní kokosu a nektarinky, kokos asi někam utekl, já cítím jen něco slaďoučkého. Vůně moc příjemná, na léto jak dělaná. Koupila jsem ho ještě s dalšími gely ale ani jsem ho nezkoušela, všechny tyhle sprcháče jsou pro nás oba na zimu málo hydratační, tak buď počká na léto nebo ho někomu věnuji - že by se tu rýsovala první giveaway, co vy na to:)? Cena 29,90 za 300ml.


Šampon na suché vlasy s kokosem, byla to limitka, což je škoda, protože je bez silikonů, což se teď snažím vyhledávat, hezky voní a hlavně stál pár korun (30-40Kč). Jestli ho někde seženete, rozhodně nákupem neprohloupíte, i bez použití kondicionéru nebo masky vlasy v klidu rozčešu, což mi rozhodně s každým šamponem nejde.



Kondicionér na barvené vlasy, opět bez silikonů, opět fajn a opět za pár korun. Nečekejte od toho, že z vašich suchých, matných a krepatých vlasů budete mít hřívu jak modelka ale za ty peníze je to víc než dobrý!


Sprcháč, který jste mohli vidět v mých TOP produktech. Jelikož ho teď používáme s přítelem oba, máme extrémní spotřebu ale stojí 40Kč, takže to peněženku nebolí. Pokud máte suchou pokožku, musíte se pořád mazat a nebo se po umytí klasických obyčejným sprcháčem drbete, zkuste tenhle. Třeba vám vyhovovat nebude ale za zkoušku ty čtyři pětky stojí.

Ajajaj, první propadák...Miluju suché šampony, protože se mi dost mastí vlasy (ale přitom mám konce suché a krepaté), takže abych si hlavu nemusela mýt každý den, tyhle spreje jsou pro mě super pomocníkem. Bohužel tenhle zrovna nedělá svoji práci tak, jak bych si představovala a jak to zvládá jiný suchý šampon - ne o moc dražší. Takže za mě toto rozhodně NE.


Pěna na holení. Prostě pěna na holení. Měla jste některá už špatnou pěnu na holení? :)Já mám teda spotřebu fakt minimální, protože mě to přijde jako ztráta času patlat na sebe před holením ještě pěnu ale každopádně tahle je za dobrou cenu, hezky voní a svůj účel plní.


Pleťová voda pro mladou pleť s ovocnými kyselinami. Potřebovala jsem něco s alkoholem na přejetí těch míst, kde mám nějaké pupínky a na to je super. Nestojí moc, příjemně voní a na pleti nepálí. Koupím si ji znovu.


Pleťová voda na citlivou pleť pro změnu bez alkoholu. Otřít si totiž celý obličej něčím s alkoholem, tak mám červený ksichtík ještě zítra :)) Nemůžu nedoporučit, jako poslední krok odličování je fajn.


Olej na vlasy - plní stejnou funkci a nepoznala bych rozdíl mezi tímhle výrobkem, který stojí kolem stovky a dražším olejem napr. od Matrixu nebo od Goldwellu. Příjemně voní a chová se naproto stejně. Jelikož vůbec neubývá, nemůžu říct, že si koupím znova, protože za 2 roky už ho vyrábět třeba vůbec nebudou :)) Ale rozhodně ho doporučuju!


Lak na vlasy, silně tužící. Žádná pecka, dost lepí. Ten už si nejspíš nekoupím. Ale pro někoho, kdo potřebuje nějaký účes fakt zafixovat a slepit by mohl být ideální. Cenu nevím.


Jeden z Balea produktů, který používám už roky. Sice ne pravidelně ale doma ho mám pořád. Samoopalovací sprej, který nejde do oranžova ale jen mi udělá krapet zdravější odstín pleti. Stříkám ho jen přes obličej, nezkoušela jsem s ním žádnou větší akci, takže nevím jestli flekatí nebo ne ale na obličej je super. Stojí kolem 60-70Kč.


Čistící pěna na obličej. Normálně se odličuji micelárkou ale o víkendu, když nejsem nalíčená a myju si hlavu, používám tuhle pěnu ve sprše a pak jen obličej dočistím pleťovou vodou. Naprosto všechno na odličování co se míchá s vodou mi pleť vysušuje ale na tohle jsem viděla u jiné blogerky docela chválu, tak jsem to musela zkusit a musím říct, že jsem byla příjemně překvapená:)Pěna stála 50-70Kč a  kdo máte rád tenhle způsob odličování, tak ji klidně zkuste.


Proužky na čistění pórů na nose. Na mě to asi nefunguje, spíš mi to udělá jakoby "peeling", že mám pak frňáček hlaďounkej ale póry čistý nemám :)Takže tohle už si nekoupím a budu používat můj oblíbený expresor.  A k tomu to není úplně nejlevnější záležitost, kolem 80Kč tyhle proužky určitě stojí.


Tělové mléko jsem si koupila poté, co jsem dopotřebovala drahou Niveu a chtěla levnější verzi. No, a už na mě zase ve skříňce čeká Nivea. Tohle hezky voní ale vodou se skoro všechno smyje a účel to jaksi neplní. Když spěcháte, tak fajn ale jinak tedy žádná sláva a už si ho nekoupím. Cena kolem 70Kč, možná víc.


Voskové pásky na obličej. Tenhle kup byl za trest, protože po každém použití mi vyskákaly pupínky, kterých se nemůžu do teď zbavit. Jednou jsem na dočištění použila ubrousky, které jsou v balení a po druhé ne, takže těmi to není.  Můj obličej už se s tímto produktem rozhodně nesetká:)
Omlouvám se za kvalitu fotky ale už jsem byla líná jít do koupelny a fotit to znovu. Příště napravím, slibuju. 


Moje oblíbené odličovací ubrousky stojí kolem 40Kč, je jich tam 25 a jsou fajn. Neštípe mě po nich obličej ani oči a pleť mám po použití příjemně vláčnou. Mám už aspoň 10. balení a na cesty nebo na rychlé odlíčení po pozdním návratu domů jsou super. 


Tohle tak božsky vonííííí...jeden jsme spotřebovali ale ještě mám jeden sprcháč v zásobě na jiné než zimní období. Bohužel je to limitka ale za těch 30Kč co stojí, se vyplatí udělat zásobu - stejně jako...
...bodysprejů ve stejné vůni za 35Kč..nevoní to nějak dlouho ale aspoň chvilku. Výdrž tedy nevalná ale vůně dokonalá.


Sůl na nohy jsem ještě nezkoušela, takže nevím jaká je ale v brzké době napravím a bude na ní recenze ve "spotřebováno" Stejně jako masku s medem a mlékem, kterou jsem si koupila včera.
 Slupovací maska (oranžová dole) je super, krásně vyhladí a zmatní pokožku. Ta modrá nahoře je maska s jílem na mastnou pokožku a já ji zkoušela kvůli množícím se pupínkům ale na mou pleť nejde, zbytečně vysušuje. Sůl stála kolem 20Kč, stejně jako masky ty stojí od 20 do 30Kč a jsou na 2 použití.


Balea antibakteriální gel na ruce. Moje kabelková stálice, nemám sice nějakou úchylku skrze bakterie ale jíst něco špinavýma rukama, to bych nedala :) Stačí pár kapek a máte čisté ruce, takže neubývá a nestojí moc, takže se určitě vyplatí.



Poslední věc není Balea ale od EBELIN -odličovací ubrousky ULTRA SENSITIVE. Já mám dost citlivou pokožku, tak jsem po nich minulý týden hrábla, že se budou hodit. Večer jsem je zkusila a přišla jsem si jak Kevin v Sám doma, když si dává vodu po holení na obličej. Tak brutálně to pálilo, že jsem je rovnou hodila do tašky se spotřebováno ale možná je vhodné vás před nimi varovat už teď. Jestli je někdo máte a vyhovují vám, tak mi napište a já vám je dám, protože pro mě to bylo chilli peklo na tváři :)

A JE TO VŠE :)
Moc vám díky, pokud jste se prokousali až sem, protože toho nebylo málo. Ale doufám, že čtení pro vás nebyla ztráta času. Napište mi sem do komentářů nebo na fb které výrobky od Baley máte rádi a které naopak řadíte k těm fakt nepovedeným. Budu se těšit!!!

http://www.facebook.com/barusminky

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Zkusím ten samoopalovací sprej a nějaký sprcháč, vypadá to dobře :) Jinak Baru, skvělý šampony bez silikonů mají v Yves-Rocher, mám šampon i kondicionér, každý kolem 60kč cca, vlasy krásně voní a vypadají lépe :)

    OdpovědětVymazat
  2. Balea olej na vlasy krásne vonia, síce nerobí zázraky s vlasmi, ale tá vôňa, to je niečo úžasné, tento čierny rad je vynikajúci aj kondicionér. Gély na holenie kupujem už dlhé roky iba a len od Balei a veru žiaden Gillette sa im nevyrovná, sú skvelé a najradšej mám ružový Aloe vera, ale Balea ponúka aj dosť limitiek. Suché šampóny používam tiež, ale z tohto som bola nemilo prekvapená pretože som sa išla zadusiť, toto je už nový variant, ja som mala ten starší, ale nič moc.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  3. Že ten šampon hrozně dusí :)? Já si ho vždycky nastříkala v koupelně na vlasy a musela jsem jít pryč, protože jsem v tu chvíli začala šíleně kašlat

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. No spoustu výrobků vyhovuje i mě. Jsem trochu posedlá zkoušením šamponů a dalších věcí od Balea.Pokud bys chtěla kouknout na můj článek o sprcháčích a šamponech, které mám tak můžeš http://cosmeticsforwomen.blog.cz/1509/balea-sprchove-gely a nebo menší recenzi na šampony http://cosmeticsforwomen.blog.cz/1509/recenze-na-sampon-od-znacky-balea.

    OdpovědětVymazat
  6. K té pěně na holení, mě prostě přijde, tě ty výrobky pro ženy nikdy neplní svůj účel tak jako ty pánské. Zkoušela už jsem různé pěny, ale nejlépe mi funguje pánská z Lidlu :D A je i nejlevnější. Každopádně tak jako tak už mě holení opravdu nebaví, začínám přemýšlet o něčem takovém, protože už jsem šíleně znuděná věčným holením.

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky