Souboj drogérií

20:35


DM vs Teta vs Rossmann anebo souboj drogérií


DM, Teta nebo Rossmann?



Vždycky jsem byla spíš DMková, protože jsem milovala jejich věrnostní program a jejich privátní značky v čele s Baleou ale poslední dobou se mi zdá, že se přestávají snažit a pro nás zákaznice už nedělají to, co dřív. Ze slevové knížky se dá použít už jen ta 15% sleva na celý nákup, jinak tam jsou stále dokola 25% slevy na ty samé výrobky, které člověk normálně nepotřebuje. A jinak jsou ceny docela napálené proti ostatním drogérkám. ALE!!! Příští týden má vyjít zimní DM box a já se MODLÍM abych ho vyhrála, takže tu nemůžu moc pomlouvat, aby mě karma nedoběhla:)))



Teta pro mě byla vždycky taková ta drogérie, kde seženu primalex, barvu na řasy a nalepovací nehty ale teď jak začali předělávat svoje prodejny, tak je z ní pěkná drogérka. A to přeblikávací světlo u dekorativky? To je pecka :) Bohužel tuhle super předělanou prodejnu mám nejblíž asi 20km a abych se tam jela jen tak podívat, to se mi nechce. Ale i ve starých prodejnách mívají občas fajn akce s Teta kartou.



Rossmann.
Dřív, když jsem měla DM celkem daleko jsem tam chodila hodně často ale teď tam zajdu tak jednou měsíčně omrknout věci s oranžovou cenovkou, které vyprodávají a dají se tam sehnat věci za poloviční cenu. A hlavně tam mají Catrice a kvůli téhle dekorativce se tam vyplatí jít vždycky :)

Takže abych to nějak shrnula.

DM
+ věrnostní program (15% sleva na celý nákup ve slevové knížce)
+ privátní značky (hlavně Balea)
- vysoké ceny
- věrnostní program už není co býval a dá se z celé knížky kolikrát využít jen ta sleva

TETA
+ dobré ceny
+ slevy a akce, slevové kupóny na posílané na email
+ v přestavěných prodejnách zrcadlo s denním a večerním(umělým) světlem
- zatím málo předělaných prodejen

Rossmann
+ hodně značek dekorativní kosmetiky
- žádný věrnostní program
- privátní značky nejsou proti těm z DM žádná sláva

Kam chodíte nejraději vy? Máte vykoumáno, že něco mají v jedné z drogerií o dost levnějšího než v jiné? A co privátní značky, které výrobky máte oblíbené?

http://www.facebook.com/barusminky

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Mám ráda DMko a Rossmanna, Tetu moc ne :) Rossmann by mohl zavést nějaký věrnostní program.
    thrillofme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Mam rada vsechny tri, ale ted jak nebydlim v cr tak tam pujdu mrknout az v kvetnu.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. U rossmanna mi taky chybí věrností program, hned bych tam chodila radši :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak Rossman na Slovensku žiaľ nemáme, ale v Čechách som ho navštívila a až tak ohúrená som nebola, asi ako naša 101 drogerie, možno trochu lepší, Teta drogériu nenavštevujem pretože ten obchod no to je fakt dosť komunistický vzhľad, ale píšeš, že ich začali prerábať, tak som zvedavá, sieť je pomerne malá, ale pokiaľ by zmenili vzhľad tak nedbám. U mňa víťazí DMka, aj keď cenovo je drahšia, ale už mám prehľad čo si tam kúpiť a čo zase nie a zájsť pre to do Tesca.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  5. Byla jsem milovnicí DM, chodila jsem tam každý týden. Ale před pár dny jsem objevila Tetu (pořád jsem nevěděla, kde sídlí) a asi už budu chodit jen tam :))) I když ba ne, pro jistotu projdu obě. Ale v Tetě byly moc milé a ochotné prodavačky, dělají tam i kafe (já jsem vždycky schopná tam být i 3 hod., takže mi udělaly kafe dvě), mají tam perfektní zrcadlo, kde si můžu testery zkoušet a přepínat různá světla, na odlíčení nemají jen suché kapesníky, ale i odličovací tampony, mléko, vlhčené ubrousky atd. Prostě tomu říkám servis :))) A slevy jsem tam našla ještě větší než v DM :))) Dokonce mě překvapilo, že tam mají i stojan Essence (já myslela, že je jen v DM), i když nové limitky ess. tam neměli. Rossmann mě nějak nezaujal, zdá se mi nejdražší.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky