Přešlapy 2014

18:32

Co nekupovat?



Jsou věci, které stojí za to koupit a pak jsou věci, od kterých radši dál, nevšímat si jich, uklidit peněženku, neklikat na košík, jít o regál dál...a přesně o tom to bude dnes.
Možná se budu i opakovat, protože o pár produktech jsem se zmiňovala v jiných článcích ale snad mi to nebudete mít za zlé :)
Ráda bych ještě připomněla, že skutečnost, že pro mě jsou tyhle výrobky k prdu neznamená, že vám třeba nebudou vyhovovat. Takže vše berte s rezervou a v komentářích na mě pak "nehulákejte", že to a to je naprosto best a proč to shazuju.. Díky :)

Ubrousky Ebelin


Vyzkoušela jsem fakt dost ubrousků, Garnierem počínaje, přes Baleu a Lidlem konče. Některé byly dobré, některé horší ale tohle je peklo na zemi. I klasická Alpa snad na obličeji pálí míň než tohle. No prostě už nikdy více.



Řasenka Maybelline The colossal volum´ express


O téhle řasence jsem se také zmiňovala v obsáhlejším "souboji řasenek". S mýma řasama nedělá naprosto nic ani po x nanesených vrstvách, přitom jiná Maybellinka mi vyhovuje. No s těma řasenkama to je prostě těžký, každá z nás má jinou favoritku :)

Štětec na pudr Ebelin


Tenhle štětec od privátní značky DM Ebelin, mě taky krapet zklamal. Stál určitě mezi 120- 150Kč, což není na kvalitní štětec dost ale úplně málo to taky není.
Používala jsem ho asi 2 měsíce a sami na fotce vidíte, jak to s ním dopadlo. Pelichá jak prašivej pes. A ani není nějak příjemný, heboučký na pleti, takže toto rozhodně za mě už ne-e.

Stíny AVON


Dřív jsem Avon milovala, už v 15ti jsem začala dělat "avonlady", před lety jsem doma neměla snad jinou kosmetiku než od Avonu. Bohužel ta kvalita je jinde, než bych si za ty peníze představovala. Tyhle stíny mají docela dobrou pigmentaci ale brutálně práší a na oku prostě nedrží. Třpytky máte po chvilce naprosto všude kolem očí, což je hezky řečeno "velmi nežádoucí" :)
Po dvou použitích vypadají takhle:

Takže při častějším používání s jejich konzistencí vydrží tak měsíc. V akci stojí kolem 120Kč a to si radši 80Kč připlatím a koupím si paletku, která mě poslouží mnohem líp.

BB cream Garnier na smíšenou a mastnou pleť - odstín medium



Tak jako když bych chtěla jít na karneval za pomeranč, tak se namažu a můžu rovnou jít. Tohle je tak brutálně oranžový, že to nejde nosit. Možná tak v létě v nějaké super tenké vrstvě ale i v létě v tom vypadám jak oranžovej zvýrazňovač.

Ani textura není nic moc, je hodně tekutý, navíc má takovou zvláštní alkoholovou vůni,  špatně se pracuje s tubičkou, protože z ní krém sám od sebe teče. Krytí by ušlo ale ta barva!!! Mám i druhý BB od Garnieru - pro normální pleť a ten má rozhodně lepší texturu, vůni a možná je i malinko světlejší, ten jsem i používala ale tohle fakt nešlo. A není úplně nejlevnější, myslím, stojí 150-200 Kč.

BB krém ANEW Avon



Další BB a další přešlap. BB má být tónovací, nemá mít krytí jako makeup ale musí sjednotit tón pleti. No a to přesně tenhle nedělá. Je dost světlý (dělají jen jeden odstín), s nádechem spíš do šeda než do oranžova ale po nanesení na tvář nevidíte naprosto žádnou změnu. Je to jako byste se namazali krémem. Takže tohle taky ne.
Na fotce vpravo Avon a vlevo Garnier

Tak tohle byl jen takový malý výběr těch věcí, které se vážně nepovedly ale pořád je mám ještě doma - štětec jsem vyfotila a už je v popelnici :)

Jaký máte vy ten nejhorší "přešlap"? Stál vás hodně peněz? Napište mi dolů do komentářů nebo na fb, budu se těšit.

b.

www.facebook.com/barušminky

You Might Also Like

5 komentářů

  1. BB od Garnieru to je tuším pre černošky plus tak desne oranžové že nechápem čo robí na našom trhu, tuším si firma zmýlila cieľovú destináciu.

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tak. Zajímalo by mě, jestli ho někdo používá a sedí mu odstín :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já už několik let nemám garnier ráda, to samé si myslím o avonu a jejich dekorativce. Ty řasenky Maybelline byly hodně v akcích za polovinu a jak to tak bývá, když je něco v akci, ubere se na kvalitě, to je můj názor. Přemýšlím, co mě v minulém roce zklamalo. Spíš nějaké věci z ladyboxů, který bych si sama nekoupila. Díky testrům si hodně věcí několikrát vyzkouším, vygoogluju, zkouknu na yt a teprve pak koupím, takže těch přešlapů docela ubylo.
    Napadá mě třeba tužka na obočí od dermacolu, gel na obočí essence (asi je pro mě tento produkt k ničemu všeobecně), nějaké výrobky od saloos. Letos už jsem těch propadáků našla víc než za celý loňský rok :))))
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě prostě přijde, že celkově tyhle drogérkové značky šly strašně dolů. Nebo to je možná i tím, že v dnešní době je na takový obrovský výběr kvalitní kosmetiky, že ta drogérka za ní pokulhává. Jinak k tomu obočí musím dodat, že celkově produkty na obočí mi také nikdy žádný zázrak nevykouzlily. Ale moje největší chyba byla zajít si do pochybného salonu na PM obočí. Musela jsem si ho nechat takhle odstranit. Po téhle zkušenosti zlaté produkty, které jdou umýt :D

      Vymazat
  4. Já mám ráda garnier tělovou i pleťovou péči ale ty BBčka jim nějak nejdou. Od maybelline mám ještě jinou řasenku a ta je skvělá, tahle mi prostě nesedla.
    O ladyboxech přemýšlím ale právě se bojím toho, že spoustu věcí z krabiček vůbec nevyužiji

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky