Kdo mě inspiroval ve světě beauty blogů?

15:00

Jak už jsem tu psala, kosmetika mě bavila už od malička. ale jak mě vůbec napadlo začít psát blog?

V létě jsem si chtěla koupit řasenku a nevěděla jsem jakou.
Tak jsem si řekla, že se podívám na youtube, že tam třeba najdu nějakou recenzi. Po zadání "recenze řasenek" na mě vyskočilo nespočet českých videí o kosmetice. Vůbec jsem netušila, že videa tohohle typu existují, jsem to prostě nějak zaspala :)
Proklikala jsem se kanály, které byly naprosto šílené ( jako pardon ale když natáčím videa o kosmetice, tak si aspoň před natáčením umeju hlavu, ne?!) až jsem se dostala ke 4 kanálům, které sleduji doteď.
Doma se mi začali smát, že koupím jen to, co řekne Lu a že bych si taky měla začít psát blog. Dva měsíce jsem se tomu jen smála, i když už jsem věděla, že to je to, co vlastně chci ve volném čase dělat. A o Vánocích jsem si řekla, že to prostě zkusím.
Nehrotím to, nepíšu článek každý den ale hlavní podle mě je to, že mě to baví a chci, aby to bylo znát. Abyste vy, kdo blog čtete, poznali, že to nedělám kvůli tomu, že se nudím nebo že si chci něco dokázat ale že si tím tak trošku plním svůj sen a to je pracovat s kosmetikou :) Už doma s přítelem řešíme nákup  pořádného foťáku a když to všechno dopadne, tak bych chtěla místo psaní článků začít do budoucna natáčet videa, protože na v těch psaných písmenkách se mi všechno hůř popisuje než mluvenými slovy :) Ale uvidíme...

A teď konečně k holkám, které blog a youtube kanál mají vymakaný tak, že je sledují tisíce lidí a vlastně můžou za to, že teď čtete tyhle řádky, protože právě ony mě inspirovaly:)
Hodím vám sem i rovnou nějaká videa - nejsou to má nejoblíbenější videa od daných youtuberek, ty by se mi těžko vybírala ale to jen tak namátkově jsem sem něco hodila, abyste si rovnou mohli udělat obrázek :)

Začnu od té nejméně známé  a to je kanál C´est la vie
Normální holčina, mamina malého Bořka, která natáčí pro mě nejvíc přirozená videa, která mě prostě baví :) Myslím, že by si zasloužila mnohem víc odběratelů než má teď :)
Odkaz na její youtube kanál - zde



Svět podle Lu
První kanál, který jsem začala sledovat, protože jsem Lu znala z pořadu Fasáda za Seznamu. Profi vizážistka z masa, která má víc projektů než je jen kosmetika. Mezi moje oblíbená videa patří souvislá recenze vždy jedné značky, většinou cenově dostupné. Pak aspoň víte, co koupit:)
Můžete na ní kouknout tady.



Get the louk
Těším se na středy a na neděle, protože v tyhle dny se na jejím kanále objevují videa. Zkouším líčení podle ní a i její recenze jsou super. Jen v rozpočtu je mezi námi pekelný rozdíl. Dost propaguje drahé značky, na které moc ženských nemá. Nebo si to aspoň myslím, že málokterá z nás si bude kupovat krém Clarins, stíny Urban decay - i když ty jsou prostě boží, tvářenku od Benefitu a další věci, které jsou prostě relativně drahé. Vím, že u těchto produktů je cena úměrná kvalitě ale každá z nás si chce dělat radost a sice nevím jak vy ale já si radši každý měsíc koupím víc levnějších věcí než jednu věc třeba  za 1500 Kč. No..tohle je na dlouhou úvahu a o tom dneska nepíšu :)
Její kanál máte tady



Petra Lovely Hair
Po dva poslední roky oceňovaná Blogerka roku, která natáčí jak líčící tutoriály, tak různé recenze. Koukám na její videa, zajímají mě ale jako člověk mi pořád nějak nesedí. Přijde mi prostě umělá. Samozřejmě je to jen můj názor a vy si ho udělejte sami - tady.


Napište mi koho sledujete vy, jaká videa máte nejradši a co vás naopak nebaví. Ráda se inspiruju :)

b.

www.facebook.com/barusminky









You Might Also Like

4 komentářů

  1. Já začala u Lu podle který jsem si toho dost nakoupila, ale poslední dobou nic moc. Teď hodně sleduji Petra lovely hair mě je teda docela sympatická a hlavně má dobry líčící tutorialy. A na Get the louk jen občas ta my sedí nejmíň. Líčení dobrý ale na VČ nenositelný :o)) Jinak na nikoho jinýho nekoukám bych byla furt na netu a plnou tašku kosmetiky, protože by člověk pak furt něco jen kupoval :o))) jak se nechá nalomit všemy těmi lákadly.

    OdpovědětVymazat
  2. A Lu nám skončila :/ jojo, to by člověk pořád jen nakupoval nedělal nic jiného :)

    OdpovědětVymazat
  3. :))) Taky mám ráda kosmetiku od puberty a chtěla jsem jít na kosmetičku (ale výchovný poradce pravil, že musím jít na gymnázium). V lednu 2013 jsem dostala geniální nápad, že začnu natáčet videa o tom, jak se líčit, jak čistit pleť apod. Založila jsem si blog. A pak najednou jsem zjistila, že tento nápad mělo už asi 1000 holek dřív než já :(((( To bylo moje velké zklamání, ujel mi vlak :((( Proč mě to nenapadlo taky dřív? No co, přesto to zkouším, třeba to ještě půjde. I když se snažím a snažím a efekt nic moc :( Nikdo mi neposílá tuny kosmetiky a nemám tisíce čtenářů, ale hlavně mě to fakt moc baví a žiju tím.
    Jednou z prvních, koho jsem objevila, byla LU. Hned jsem si ji zamilovala. Dokonce se mi pak poštěstilo 4 videa natočila se mnou (já tam říkám jen Ahoj). No měla jsem tam ještě o 20kg víc. :))) Je škoda, že skončila a jen se modlím, aby kanál na yt nezrušila, jak píše na blogu. Někdy se k jejím videím vracím.

    (to se mnou např. tohle: https://www.youtube.com/watch?v=ZklgIxa9J4E )

    Jinak mám ráda strašně moc i Lou a Péťu. :)
    A koho ještě ráda sleduji? je jich víc, dám ti sem pár odkazů, na první, které mě napadnou. :))))

    1) MondebergVienna - https://www.youtube.com/channel/UCYBnWBbPQb-Oe5A96DGrGjg

    2) slovenská PapiLapi (taky začíná, ale je fajn) - https://www.youtube.com/channel/UCMQkfYPUoucm9j0FwMe5ogQ

    3) Beauty Barb Blog - https://www.youtube.com/channel/UCbjP1lj1FwQarvDhOeXGfGg

    4) pak třeba nově sleduji Kláru Peckovou - https://www.youtube.com/channel/UC5L37ClolvGJSmLWBRdeqQw

    Ze zahraničních mě hrozně baví tato (neumím moc anglicky, proto koukám spíš jen na české a slovenské) https://www.youtube.com/channel/UCFePO_WlCZViwi-lz4qLulA

    Z těch nekosmetických mě baví Nicol Shopaholic nebo Teri Blitzen.

    A přesně jak říkáš, nesnáším beauty blogerky, když natáčí video neupravené. Jednou jsem to jedné napsala, že by bylo lepší, kdyby se nalíčila (měla i uhra a vypadalo to hnusně) a ona se do mě pustila, tak ať na ní nekoukám :((( a to jsem jí od jejího začátku podporovala. To bylo tedy zatím moje první zklamání ve světě blogování. Myslela jsem to dobře, ale její reakce mě ranila.

    Uf, to je určitě nejdelší komentář, co jsi tu kdy měla :))))

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  4. Fííha, to ses teda rozepsala :) No joo, koukam, že jsi to ty. Tohle video jsem neviděla ale na nějakém jiném jsem tě určitě zahlédla :)
    Mondenberg VIenna mi není moc sympatická, stejně jako Beauty Barb blog. Na Kláru taky koukám, hlavně na fb. Na nekosmetické nekoukám, zas tolik času nemám ale kolikrát jen zírám, kolik mají odběratelů.

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky