Wishlist - březen 2015

18:54

Ve vlogovém světě jsou in tagy, v blogovém wishlisty :)
Taky jsem si takový wishlist začla sepisovat, člověk si aspoň trochu utříbí myšlenky, co vlastně opravdu chce koupit  a tak nějak selektuje to, co vlastně ani nepotřebuje :)
Já nakonec zůstala na těchlech věcech, vím, že některé asi stále zůstanou na papíře (nebo na motinoru) ale je přeci hezké mít nějaké přání a třeba i tajně doufat, že se vám splní, nebo ne? :)



Lancome - La vie est belle


Vůní mám dost, však to víte a kdo neví, můžete se podívat sem a sem. Takže další nepotřebuji ale takhle je fakt božská :) Stojí kolem 1400kč za 50ml, což je relativně dost a znovu říkám, že ji nepotřebuji ale kdybych ji dostala, tak se zlobit nebudu, naopak:))


Urban decay- Vice 3

Svatý grál mezi stíny, 20 dokonalých stínů v jednom, ještě dokonalejším balení. Odstíny, pigmentace, obal..jedno velké "áááách". Od UD ještě nic nemám a tohle bych opravdu POTŘEBOVALA!! 
Jelikož se UD má během dubna objevit v Sephoře, tak už jsem celkem blízko tuto paletku vlastnit ale mám pocit, že až uvidím cenu, tak se mi nebude chtít tolik investovat. 
V USA stojí 60USD, tak uvidíme, za kolik jí "napálej" tady :)

The balm - rozjasňovač Mary-LouManizer


Mám rozjasňovač od Essence a od Revolution a je na čase si pořídit jeden univerzální, kvalitní. Tenhle má krásné balení a odstín, který se mi fakt líbí. I když dát 499Kč za jeden odstín, když bych od Revolution mohla mít tři..co si mám tedy koupit? Poraďte mi, prosím!:)



Štětce - Zoeva


Potřebuju pořádné štětce. Kdo ne, že :)? Pořád to tak plácám, teď jsem koupila už pořádnější štětce na oči ale potřebuju ucelenou sadu, ze které budu mít radost a se kterou se komplet dokonale nalíčím. Tato sada ZOEVA za 1805Kč je moje velké přání...


Jsou nádherné, kvalitní, mají nádherné pouzdro..a to jako plusy stačí, ne :)? Cena na jeden štětec vychází něco přes 200Kč, což není tak hrozné ale těch 1805Kč najednou vypadá hůř. Proto pořád ještě dumám nad tím, jestli nemám koupit tyhle od LovelyHair.



Stojí 549Kč a jsou tam štětce na oči, které potřebuji a pak štětec na makeup, který taky sháním. Ale nejsou tak krásné...to je zase dilema..:)


Misha - bb krém



Nejvíc vychvalované bbčko na celé české blogerské scéně. Asi ho úplně nepotřebuju ale chtěla bych ho aspoň zkusit, ještě jsem s žádným bb krémem nebyla spokojená - buď byl oranžový nebo nekryl nebo byl mastný. Tohle je prý naprosto dokonalý produkt. Zkusím někde sehnat aspoň vzoreček a pak uvidím, jestli má význam kupovat celé balení za 449Kč.


Chlupatá vestička


Po vestičce v tomhle stylu koukám už dlouhou dobu..až si tak říkám, že už je jaro a už ji neunosím a nevím, jestli se mi na podzim bude ještě líbit...:)) No, třeba na ní narazím někde ve slevách a když ne, tak ne, no:)

Černá jednoduchá kabelka


Potřebuju kabelku, která bude elegantní ale přitom nebudu vypadat jak stará mladá. Aby byla tak středně velká, aby se do ní vešla A4 a mohla jsem jí nosit přes rameno a ne v ruce. A aby nestála moc, víc než 700Kč se mi za ní dávat nechce.
Vypadá to jednoduše ale já takovou, která bude PROSTĚ TA KABELKA ještě nenašla.


Crocs boty s klínkem




Loni jsem si koupila baleríny Crocs a nechodila jsem skoro v žádných jiných botách. Byly se mnou v Bulharsku u moře, ve Slovinsku v kempu na horách, v práci, na výletech..prostě nejpohodlnější boty, které jsem kdy měla.
Do těhlech jsem se zamilovala hned ale cena 2399Kč mě prostě neskutečně odrazuje..Snad na ně narazím někde v kamenném obchodě, abych si je zkusila a třeba až je nazuju, už je nebudu chtít sundat. Nebo mi naopak vůbec nebudu sedět a aspoň už po nich nebudu tak toužit :)


A poslední přání, které mám a budu mít vždycky, je zdraví pro moje blízké. Věci si vždycky koupíme ale rodinu máme jen jednu a bohužel stárneme všichni. Takže asi tak.



No a to je tak všechno, o čem přemýšlím déle než jen tu chvíli, když někdo něco vidím a hned bych to chtěla.
Tahle rubrika bude pravidelná ale já jsem docela skromná, nerada kupuji drahé věci a věci, které nevyužiji úplně na 100%.

Co váš wishlist? Máte nějaké přání stejné jako já? Pochlubte se nebo mi poraďte, po čem mám toužit dál a na co se mám vyprdnout :)

b.






You Might Also Like

3 komentářů

  1. Parfém La vie est belle mám a je vážně skvělý :) také se mi líbí štětce od Zoevy a mám zálusk i na pár věcí od theBalm, hlavně na matnou paletku stínů, rozjasňovač, Bahama mamu a Hot mamu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. takže máme stejně dobrý vkus :) matnou paletku mám od Revolution a jsem s ní moc spokojená!

      Vymazat
  2. Ahoj Baruš, dnes jsem ze zvědavosti projela své oblíbené stránky crocs.eu a narazila jsem na toto... Nejsou to tvé vysněné botky??? :D :D
    http://www.crocs.eu/crocs-womens-a-leigh-closed-toe-wedge/14700,en_ES,pd.html?cid=060&cgid=outlet-women#start=2
    Oli :)

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky