Co bude a nebude na blogu a youtube kanálu

19:19

Ahoj holky,

blog a youtube kanál mě začíná bavit a zaměstnávat čím dál víc - klasicky - čím víc vás čte moje články a sleduje videa, tím víc mě baví psát a natáčet :)

Obojí dělám jen z čisté radosti, nedostávám nic k recenzování atd. a od toho se taky bude zatím odvíjet obsah článků a kanálu.

Dost věcí vám řeknu ve videu ale přeci to byl velmi spontánní nápad, natočit vám krátké povídání a pak v noci, když jsem se převalovala a nemohla spát, napadaly mě další důležité věci, které jsem vám zapomněla říct :)

1. Samozřejmě budou videa i články, chci aby jich bylo hodně. Sama nemám ráda, když dlouho na blog nedám žádný článek či video, protože mi přijde, že vás šidím :) ALE nikdy nebudou videa a články s kamennou pravidelností, jako to mají jiné holky - např. video každou středu a pátek, článek v neděli.
Najednou by se z radosti a zábavy stala povinnost a to nechci. Když něco MUSÍM dělat, často to pro mě ztrácí  ten punc radosti a zábavy, kvůli kterému to dělám. A nejenže by mě to časem přestalo bavit ale hlavně si myslím, že by to na článcích a videích bylo znát.
Jednoduše..články a videa budou tak, jak budu mít čas a nápady něco vymýšlet.

2. Ve videu mluvím o tom, že nechci utrácet tisíce za kosmetiku jen proto, abych vám mohla udělat recenze a pak produkt hodila někam do pryč a vytáhla ho jednou za čas. No, když jsem nad tím pak dumala - tak třeba teď za březen a duben určitě nějaká ta tisícovka padla, takže to berte s rezervou. Kosmetiku budu kupovat dál a určitě víc než "průměrná" ženská, takže videa o kosmetice budou, a asi jich nebude zas úplně málo, nebojte se vlka nic:)

3. K tutoriálům  -  o kterých taky ve videu mluvím,. Možná jsem se tam zbytečně shodila, nemyslím si, že bych neuměla líčit. Na amatéra jsem v tom, myslím, dobrá ale tutoriály jen přeci nechám těm, které jsou v tom super a nebudu jim lézt do zelí:)

Tak to by bylo teď všechno, co jsem ještě měla na jazyku a teď už se usaďte a dejte PLAY :)




Každopádně vám VŠEM ještě jednou děkuji za podporu a že díky vám můžu dělat to, co mě baví - a jakože mě to baví !!

A samozřejmě uvítám nějaké vaše postřehy, nápady, konstruktivní kritiku i přání, co byste tu chtěli vidět a slyšet :)

Vaše b.




You Might Also Like

0 komentářů

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky