BRANDNOOZ BOX - únor 2015

14:56

Minulý článek o Brandnooz boxu měl velký úspěch, tak jsem se rozhodla, že články o jídle více zařadím do mého "sortimentu" článků, protože co si budeme povídat, řasenku novou řasenku si koupíte jedno za pár měsíců ale papat musíme každý den :)






Na únorový boxík se čekalo o týden déle, protože nejdříve byl problém s dodavatelem nějakého výrobku a poté problém - jak zvláštní - s poštou. Já tedy nevím jak vy ale pro mě je čím dál víc pošta synonynem pro peklo.


No nevadí, konečně tedy balíček přišel, celá nažhavená jsem ho otevřela ...a...žádné "jupí, juchů, jééé, týýý jo, co to jééééé"...se nekonalo. A jak z toho nejsem nadšená, článek jsem musela napsat hned, proto jsem všechno rychle vyfotila, napsala..fotky nejsou upravené, oříznuté..ale já bych to prostě do večera nevydržela a musím s vámi o dojmy podělit hned.



Po odklopení víka jsem jako první věc viděla letáček s džusy Jumex. Když byl Jumex v balíku poprvé, byla jsem nadšená. Podruhé ještě taky. Potřetí jsem si říkala, "hmm, zase Jumex". Po čtvrtý už - "proč zas ten Jumex??" a teď, popáté??.. Jako sorry, ale to už si děláte srandu ( no říkala jsem si v duchu pr**l, co vám budu povídat ale nechci tu být sprostá :))
Jo, celkově je to dobrý džus, u nás se to vypije ale to mango zrovna chuťově není žádná hitparáda a po tolikátý? Vždyť to má být box novinkami a ne s Jumexem, ne? Ještě předevčírem jsme se s mamkou bavily o tom, že se těšíme a že jsme zvědavé co tam bude. A já ze srandy - "no bude tam určitě Jumex"...ale že tam fakt bude??!! To jsem fakt nečekala.






No konec jumexu, jdem na to.

Lipton - Blueberry Mufin




Na tenhle čaj je super reklama ale já prostě ochucené černé čaje nemám ráda. Já jsem milovnice ovocných čajů, ty vypiju v práci za den třeba 4 ale u těch černých mi vadí, že vás to navnadí, jak to krásně voní, fakt vůně jak blázen, pak se napijete..a nic..ta chuť za vůní pokulhává.
Tak jsem ho zkusila, nechám si ho v práci a pro návštěvy a obchodní partnery bude fajn :)
Cena: 49,90Kč

Kotányi Tomato mix




Koření, ve kterém 57% tvoří sušená rajčata, pak nějaké bylinky a česnek. Použití do italských specialit, salátů, do pomazánek, masovým a rybím pokrmům...
Tak na to jsem zvědavá, mohlo by to být dobré.
Cena: 19,90Kč

Tuty Krekry - Grahamové




Tohle bylo taky v minulém boxu akorát že ty krekry byly rajčatové. takže to je taky novinka..
A ani ty rajčatové nebyl žádná pecka, teda..
Navíc - já nevím, píšou tam jaký mají nový atraktivní obal ale mě to stejně přijde jak obal z roku 1993.. Pro mě teda palec dolů.
Cena: 18Kč za 85g

Kitl Syrob - mátový





Na tohle jsem zvědavá! Za studena lisovaná mátová šťáva v bio kvalitě. Cena 119Kč za 500ml, což je celkem masakr..moho by to být dobré..třeba do mojita..:)

Jumex Mango




Tak to je on. Kdyby tam dali aspoň jinou příchuť než tu samou, hnusnou, která byla v minulém boxu..mně to přijde, jak když se to neprodává, tak to cpou nám, předplatitelům. Aspoň že ta lahev se dá umýt a použít znovu. To vidím v tuhle chvíli jako jediné plus.
Cena: 39Kč za 500ml

Emco ovocné tyčinky - Malina




Miluju maliny. Aspoň že mám v boxu malinovou variantu. (Ještě je ananasová a grepová)
"unikátní spojení ovesných vloček 30% a ovocné složky 40%"
To by mohla být mňamka a na služební cesty, kdy nestíhám jít nikam na oběd, tak taková ta tyčinka poslední záchrany :)

SERAF - Energy drink




Energy drink bez zbytečné chemie s originální příchutí. Energeťáky pije hlavně přítel ale tohle ráda ochutnám.
Cena: 34,90Kč za 500ml

Bertyčky - Opravdu sýrové




S tímhle sáčkem mám stejný problém. Obal jak za krále klacka a název "bertyčky" . .kdo tohle vymyslel..?
Ale mají mít plnou sýrovou chuť a já sýry a sýrové věci obecně mám moc ráda, tak třeba mě překvapí.
Cena: 12,90 za 100g

A to bylo všechno.

Celkově jsem z boxu zklamaná. Na fb ženské pořád nadávají, že obsah boxu je čím dál horší a teď bohužel musím souhlasit.

Stojí 222Kč, což vás nebolí a věcí tam je dost ale opravdu se teď věci dost opakují a aby v jednom boxu byly krekry rajčatové a v dalším grahamové? Snad ten trh není tak malý a novinek je tu dost ne? Nebo je dostat se s novým výrobkem do boxu drahé a pro firmy nevýhodné? Ale to už nad tím zas moc dumám..


Uvidím co bude v příštím boxe, slíbili teď nějaký super věrnostní program..uvidíme ale za mě byl tenhle box smutný..

Co na něj říkáte vy - předplatitelky a vy, co brandnooz nedostáváte? Líbil by se vám, kdyby vám přišel?




You Might Also Like

2 komentářů

  1. No jako opět rozporuplné pocity.. 3 věci už byli, jen v jiné příchuti, některá dokonce již několikrát.. ta mátová šťáva vypadá dobře, na tu jsem zvědavá, ale jinak :/ nevím nevím, jestli to mám už teda zrušit, přemýšlím nad tím už od konce loňského roku. Na druhou stranu je fakt, že psali o tom super věrnostním programu, navíc mám nevyužitý kód z narozenin, co jsem měla teď v únoru, tak já sáákryš nevím :D poraď, mám tomu dát ještě naposledy šanci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ještě počkám na březnový a pak uvidím. Tak to ještě zkus taky :)

      Vymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky