Brandnooz box - březen 2015

16:43

Přežilo. Mé předplatné brandnoozboxu přežilo.
Po minulé krabičce, ze které jsem opravdu nadšením neskákala se v březnu v brandnoozu pochlapili a poslali krabici nacpanou věcmi. Paráda :)


Tentokrát jsem rozbalování krapet inovovala, takže si můžete pustit mé rozbalování na youtube a taky si přečíst popis produktů tady na blogu :)

Video je možné pustit tady z obrázku nebo v prokliku na youtube tady.


Co tedy v březnovém boxu bylo?
Byla tam spousta věcí ale to nejdůležitější - nebyl tam JUMEX :))) Ale jinak tam bylo 11 věcí k jídlu a 1 časopis - teda 2, protože uvnitř MARIANNE BYDLENÍ byl vložen ještě SVĚT ŽENY.


Já na čtení časopisů opravdu čas nemám a poslední dobou mě to hlavně ani nebaví ale třeba se k těmhle časopisům někdy časem dostanu. Nemyslím si teda, že by zrovna bydlení do konceptu BNB nějak zapadalo ale budiž, no.
Cena: 65Kč

BOHEMIA CHIPS - příchuť PEČENÉ KUŘE



Nikdy bych je sama nekoupila ale přítel si radostně zavýsknul, když je viděl :) Jsem na ně zvědavá, příchuť je zajímavá, tak by mohly být moc dobré :)
Cena: 26Kč


KRUŠOVICE DESÍTKA



Pivo se tu neztratí ale ani hned nevypije. Každopádně k nějakému jídlu nebo na párty bude dobré
Cena: 15Kč

ASTERIX KIDS DRINK
 


Nápoj pro děti s vitamíny bez konzervantů. Nejsem nakloněná krmit a napájet děti tímhle typem pití ale stejně to dopadne tak, že si to přítel smíchá s vodkou :)

Cena: 20Kč

SCHWARTAU EXTRA - LESNÍ PLODY



Tohle mi udělalo asi největší radost, Schwartau marmošky jsou luxusní :)

Cena: 70Kč


CHOCOLAND - JSEM KAŠTANOVÁ




Tenhle typ čokolády zrovna není to, co bych vyhledávala, ale kousek čokolády je doma vždy potřeba. I když teda popravdě, za tu cenu to s kvalitou čokolády asi nebude valné.

Cena: 8Kč

POCTIVÁ TATARSKÁ OMÁČKA



Tatarka u nás není nějak oblíbená, většinou nevařím jídla, ke kterým by se hodila ale buď něco nezdravého uklohním nebo tatarka poputuje k někomu z rodiny, kdo ji užije víc.

Cena: 25Kč


KAND - DIJONSKÁ HOŘČICE



Tahle podobná už v boxu byla a zrovna dochází, takže nástupkyně se hodí. Hořčice se u nás užije, já ji mám ráda i místo másla na chleba pod šunku, zkuste to:)
Cena: 30Kč

 MEGGLE - LACTOSE FREE SMETANA KE ŠLEHÁNÍ



Tohle ráda zkusím, sice na laktózu snad alergická nejsem ale něco bez laktózy nikomu neublíží :)
Cena: 30Kč

BALCONI - WAFERS



Tyhle sušenky jdou mimo mě, nikdy mi to nechutnalo a nechutná ani teď. Tento produkt má přijít na trh až v červnu 2015, takže my "branznuzaci" máme výsadní právo to ochutnat ale bohužel mě to naprosto nebere :)

Cena: 10Kč

CORNY - BIG FRUIT



Corny mám obecně ráda, tahle má dokonce obsahovat 20% ovoce, takže paráda. Jako poslední záchrana před hladem nebo až mě bude honit mlsná bude moc fajn :)

Cena: 15Kč

MAKOVKY



Krekry tohoto typu nevyhledávám ale zas to není tak, že bych je nejedla. Vidím to tak za 14 dní, déle se u nás neohřejí a večer u televize je sníme. Dřív bylo něco podobného a jmenovalo se to TELKY, ne?

Cena: 18Kč

A to byl obsah krabice. Celková cena produktů dle cen v přiloženém letáčku je 267Kč + 65Kč časopis. To se mi moc nelíbí, za těch 65Kč bych radši nějakou dobrůtku, má to být přeci krabice s jídlem a ne se čtením ale když to nebude pravidlem...

Po minulém boxu jsem se hodně rozmýšlela, jestli předplatné zachovám či ne. Tahle krabička se jim celkem povedla, jen ten časopis to dost zkazil ale jak jsem psala výše...

Když tak na to koukám, tak v boxu nebylo vůbec nic zdravého. Ta Corny možná ještě by se dala považovat za zdravou věc ale jinak je to dost nezdravé. Co si o tom myslíte vy?

A jak se líbil březnový box vám? Necháváte předplatné dál nebo končíte? A nebo vás snad tenhle box přesvědčil k tomu, abyste se stali "objevitelemi nových chutí"? Jsem zvědavá na vaše názory!

Vaše b.



You Might Also Like

0 komentářů

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky