Můj problém s českým youtubem - koho sledujete vy?

10:17

Ahoj holky,
tenhle článek jsem vůbec neměla v plánu psát ale po včerejších komentářích mé oblíbené blogerky IloveMakeup jsem nad českou youtubovou začla víc dumat.

Už jsem tu psala v článku tady, že nejvíc sleduji Get the louk, Petru Lovely Hair a Oli  a její kanál    C´est la vie. Kanál Svět podle Lu bohužel skončil ale nedá se nic dělat. Teď jsem objevila ještě Life With Sandra a Terry makeup tutorials - u které mě baví ale jen tutoriály ale povídací videa ne. MamaLifeStyle je taky z těch, které můžu. A Hanny Brokolice ještě. Ale to už je fakt asi všechno.

Celkově jako nejsympatičtější je mi Oli a jeji kanál C´est la vie - to je prostě holka, s kterou bych šla hned na kafe :) Mrkněte na ní, tady máte rovnou odkaz.



Teď, když jsem začala natáčet videa, hledám další a další inspiraci ale přijde mi, že na celém českém youtubu je zoufale málo holek, které mi jsou sympatické.

Natáčí kde kdo ale když chci někoho sledovat, musí mě ten dotyčný bavit, být mi příjemný, nemlít kraviny, zbytečně se nekocat, nedělat milióny ksichtíků a opiček do kamery a vypadat jakž takž dobře. A hlavně mě nebaví videa holek, kterým je 17. Nedejbože když natáčí děti ze základky, to už vůbec nééé. Nezajímají mě videa dětí, které si stěžují, že nestíhají natáčet, protože se musí jít učit  a rady jak sbalit Ondru z 8.B.:) Na druhou stranu chápu, že mají slušnou odběratelskou základnu, protože děti koukají na děti, jsou jim blízko tématy o kterých mluví a tak. Mně bohužel - nebo spíš už díkybohu, blízko nejsou.

Já jsem asi hodně kritická, neříkám, že ne ale to co je na tom youtubu za videa, to je občas ale vážně děs.

Chci najít takové, které už o tom životě něco vědí, budu s nima jakž takž souhlasit a přikyvovat, když o něčem mluví a nebo mi nabídnout něco, u čeho si řeknu třeba  "týý jo, to jsem nevěděla". A budu se na jejich videa těšit!

A hlavně, ty holky musí k něčemu vypadat. Neříkám, že jsem hezká, všem sympatická, však nikoho nenutím k tomu, aby můj kanál sledoval, že :)
Ale JÁ chci koukat na někoho, kdo se mi bude líbit. A s tím mám problém.
Je spousta kanálů holek, které mají tisíce odběratelů ale když mi ty dotyčné jsou nesympatické a k tomu mi ještě přijdou ošklivé, tak se na ně dívat nebudu, i když mají 10tis odběratelů. Nechci tu psát koho tím myslím, nechci působit jako nafoukaná kráva a se svými 220 odběrateli ani nemám právo nikoho kritizovat, čehož jsem si vědoma :)))))

Samozřejmě bych mohla zabrousit do jiných vod, v USA je milion youtuberek a sama vím, že angličtinu zanedbávám ale nechce se mi. Chci najít někoho u nás.

Mám pro vás úkol. Napište mi do komentářů koho máte rádi vy. A jaká kritéria na sledování máte vy. Třeba opravdu objevím někoho, kdo moje super mega kritéria splní a nebo zjistím, že už jsem všechno projela a že zůstanu u těch svých oblíbených.

A někdy příště se rozepíšu o psaných blozích :))

Vaše b.





You Might Also Like

18 komentářů

  1. ahoj Baruš, já sleduju ráda kromě Get the louk, Petry Lovely Hair a C´est la vie ještě Olgu LifeStyle, Markétu Venenou a hodně je mi sympatickej Lukáš z LBHauteFashion :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Lukáše jsem taky jednu dobu koukala ale pak mě nějak přestal bavit právě :)

      Vymazat
  2. Ahoj. Tvůj článek je takový, jako bych ho psala já:-) ( nejraději jsem měla kanál Svět podle LU, ale bohužel Lucka už skončila) Marně jsem se snažila najít youtuberku, která by její místo zaplnila. Tak jsem hledala, až jsem našla Tebe. Jsi opravdu milá a ráda se na tebe koukám. Jinak ještě se mi líbí Lara https://www.youtube.com/user/LaraBallerina a Lucka https://www.youtube.com/user/pusinapark/videos
    pak v tom hledání jsem objevila tyhle dvě :-)
    https://www.youtube.com/user/kristykbeauty2/videos
    https://www.youtube.com/user/patriska2910/videos

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Baru, ve sledováni mám stejné preference jako ty. Oli mam taky strašne moc ráda, a Terku z MamaLifeStyle taktéž. Pak taky sleduji Markétu Venenou, Violent Lullaby, Flabgee, Kass.enka, LuxyLady2 a v poslední době jsem si taky oblíbila MondbergVienna. Tak třeba se ti někdo bude líbit

    OdpovědětVymazat
  4. Presne tak, ja mam tiež s týmto problem :) mam pár stalic ktoré môžem pozerať a nikdy ma nenudia pretože ich videa su poučne,zabavne, nie kecy o ničom. to je asi preto že už nemam ani 20 a už ani 30 :) a takých tochu "rozumnejších " blogeriek je velmi malo! Nemam proste chut kukať na deti ktore maju tolko rokou kolko moje deti:) blogerky ktore si kuknem su presne ktore si spmínala:Este snad Štýl ženy,Mámou stylovie,Vintage blog,...

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Baru, já se chystám snad už několik měsíců začít dělat videa, ale pořád se tak nějak bojím (jestli na to nejsem už stará, jestli tohle pole nepatří mladým). Zkušeností mám přeci dost, ale neumím posoudit, coby ženská sebekritická, jestli se bude na mě dát koukat. Témat už mám vymyšleno, tak jen začít. To víš, přes zimu bylo málo světla, pořád si hledám nějaké důvody, proč to pořád nejde. Mám názor jako ty, taky mám stejné požadavky.
    Mezi mé další oblíbené youtuberky patří třeba BEAUTYLIFE by Aja, Alex- kosmetika - ta je sice mladá, ale je tak rozumná a krásně mluví, zkus na ní kouknout, stojí fakt za to! dále Markéta Venená - ta mě někdy baví víc, někdy míň, spíš mi vadí ten moravský přízvuk (tužkííí, rtěnkííí), ale obsahově fajn, hezky k věci originálním způsobem mluví Beauty Barb Blog, krásná videa má i Lucie Šafránková, Marie Patková, a oblíbila jsem si i Lilian Voss a občas sleduji Kyrkys. Tolik tedy moje oblíbenkyně, kromě tebe, Olči, GetTheLouk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, ten moravský přízvuk mi taky drásá uši právě :D zkusím tu lucku, marii a lilian voss, ty neznám vůbec, díky za tipy :)
      A ohledně tvého natáčení..o mládí to určitě není ale prostě se na to musíš cítit ;)

      Vymazat
    2. Tak jsem včera neplánovaně vzala novinky za březen a šla natočit to plánované video. Tak snad už to teď půjde líp, když mám to "první" za sebou, měla jsem docela trému, což je vidět hlavně na začátku. Na konci samozřejmě úleva a pocit: proč jsem měla trému, vždyť to bylo fajn :D Tak jestli chceš, mrkni na mě, i když z toho prvního asi odvázaná nebudeš :D
      https://www.youtube.com/watch?t=508&v=AbiucJzTgz0

      Vymazat
  6. Ještě jsem zapomněla na jednu fajn youtuberku, kterou ráda sleduji, a ta má kanál Můj svět Kosmetiky. Mrkni na ní. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jooo, tu mam ve sledování taky nejsem z ní nějak paf :)

      Vymazat
  7. Tyjo tak ráda bych poradila a dala další tip, ale já sleduji spíše zahraniční youtuberky, z těch českých to je Hana B, Petra Lovely Hair, ale ty znáš.. A sleduji je právě proto, že jsou mi sympatické, že mi přijdou milé, že se dobře poslouchají a tak, možná to zní divně, ale nemusí mi to video nic konkrétního dát, stačí mi, když se u toho odreaguju, pobavím, občas i usínám:-D Náhodou Han B. má dobrý hlas na usínání:-D Nevím no, z těch co sleduješ ty sleduji jen Petru Lovely, ale asi více neporadím..:o/ Mě jsi teď zaujala ty, tak mám radost:) Už jsem projela všechny videa:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasný, já u toho taky často usínám :D :D no jo, všechno to jsou kecy, člověk to nemůže brát, že ti to něco dát. ale dneska jsem koukala na nějakou Kristy K a to je zubařka, povídala o zubech a to mi něco i dalo :)

      Vymazat
  8. Ahoj..ja moc rada koukam na cup of style..hanu b,lifewithsandra,tynus tresnickova,shopaholic nicol,flebgee, petru kopolovicovou,potom jako kdyz je nouze na terri blitzen jako joo je ji 15,ale i tak se na ni rada kouknu..;) a ted koukam na tebe..mas super videa..nejvic me bavis jak za sebe ty veci dycky hodis :Dto se vzdycky smeju..a hlavne ses mi vekove asi nejbliz ze vsech..takze se moooc tesim na tvy dalsi videa a clanky ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Baru, tak jsem projela svoje odběry a vybrala jsem pár holek, které ráda sleduji :) Olga LifeStyle a pokitouchstyle, ty patří k těm starším a co se týče mladších slečen, tak myslím, že za zhlédnutí stojí Alex-kosmetika, Dorota Noon, Terrisplanet, Velvet Birdie a Vendula Jirmanová :) určitě zkus na nějakou mrknout, třeba se ti zalíbí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Sice jdu s křížkem po funuse, ale já bych doporučil Veroniky módní deníček, TChicChannel, Fashion House cz, Zuza - Underthesheets, Linda - HI LYCHEE, Anna Sulc, Monnica LIFE, AnnBloggerKid by Annet Charitonova, Jana Meinlschmidtová , (Ali-inblack, Crystalka89 -ty ale točí nová videa už jen sporadicky). No a holky ze Slovenska-XoxoPatty Makeup, TinaNaté, Behind TheGlitters, Patty IMAGE.

    OdpovědětVymazat
  11. Já většinou sleduju toho, kdo mě aktuálně zajímá. Nicméně toho obsahu je fakt dost a najít nějakou kvalitu je dost složité. V době, kdy řešíme projekt dřevostavby Olomouc, jsou to samozřejmě různá videa o bydlení, stavbě, financování a tak dále. .) Ale když mám volněji, tak kouknu i na nějaký livestyle. A pak teda videa o fotbale. To je u mě stálice. :)

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky