Souboj řasenek - aktualizace :)

4:30

Souboj řasenek - 11  "kousků", které mi v poslední době prošly koupelnou


Řasenka je snad ten nejdůležitější produkt v každé kosmetické výbavě. Když by se stalo něco tak příšerného, že bych byla nucena nechat si jen jednu věc z celé mé dekorativky, byla by to určitě řasenka.
Miluju řasenky, zkusila jsem jich za život snad 100 ale je pravda, že řasenka je dost individuální záležitost a každá máme jiné řasy a proto potřebujeme něco jiného. Já mám řasy naprosto průměrné, normálně dlouhé, jen na konci světlejší. Samy od sebe jsou ale dost zatočené, takže kleštičky opravdu nepotřebuji.
Zalovila jsem doma a v práci a našla 8 řasenek. Je to málo nebo moc? :)


Takže se na to vrhneme. O jakých řasenkách dneska psát? Budou to řasenky za pár korun i za pár stovek, takže ať už máte jakýkoliv rozpočet, nějakou si vyberete. 



Vezmeme to pěkně zprava - 

AVON SUPERSHOCK


Řasenka z mega plastovým kartáčkem, který slibuje mega objem bez žmolků. Mám ji ve voděodolné verzi ale abych řekla pravdu, voděodolnost jsem nikdy nezkoušela. Ale jinak řasenka dost slušná, ani snad nedělá slibovaný 12x větší objem ale řasy pěkně prodlouží a zvýrazní. Jako nevýhodu vidím dost velký plastový kartáček, který by mohl méně zručným dělat krapet problémy při nanášení - na ty dolní řasy to jde vážně celkem blbě, aby člověk neměl řasenku i na dolní lince a pod okem.
Cena 219Kč ale myslím, že Avon má často akce, kde je za 99Kč. Objem 10ml.


Lancome Hypnose


Má to být svatý grál mezi řasenkami ale popravdě - za ty prachy?? Vždycky jsem ji chtěla vyzkoušet, vyzkoušela ale znovu už si jí nekoupím, za ušetřené peníze si raději koupím x jiných věcí :) Slibuje prodloužení a objem, oboje dělá ale fakt dost přirozeně, pro trochu výraznější řasy se musí dost navrstvit. Kartáček má příjemný,krásně řasy rozčesává. 


Bohužel mi přišlo, že dost rychle vysychala a s objemem 6,5ml je hned pryč. Já už si ji rozhodně nekoupím
Cena od 480Kč. 

Dermacol Double magic Mascara


Řasenka, která se dá vysunout tak, aby vám udělala objem nebo délku. Nevím, zda je řasenka ještě v prodeji ale možná ji ještě někde seženete.  Délku dělá pěkně, není to žádná super pecka ale ujde. 


Co se týče objemu, tak na kartáčku zůstane fakt dost barvy a spíš vám řasy jen slepí, takže to nevypadá dobře. Takže za mě ne ale třeba mamka, ta jí má hrozně ráda - takže jak už jsem psala na začátku..je to individuální.


Objem 7,5ml a našla jsem ji na netu za 223Kč

ESSENCE Get big lashes volume curl



Často opěvovaná řasenka a já musím souhlasit, protože je mega levná a dobrá. Natočí, zahustí, prodlouží..jen pak navečer krapet drolí ale není to nic brutálního..Má klasický kartáček, žádná guma a 12ml!!


Cena kolem 70Kč a pokud nechcete nebo nemůžete moc investovat, tohle je jasná volba :)

MAX FACTOR 2000 calories


Řasenka, která se prodává už léta,  koupila jsem si ji nedávno v nějaké vánoční sadě s tužkou za 199Kč a nemůžu říct, že by byla špatná, patří k těm lepším, které jsem vyzkoušela ale myslím, že existují i lepší. Má obyčejný štětinkový kartáček.


Podobný efekt jako levná řasenka od Essence, ale neopadává. I když jak na sebe tak koukám, Essence udělá řasy hezčí, takže tak :)
Stojí 199-299Kč, objem 9ml

Maybelline The falsies volum´ express


Moje oblíbená voděodolná řasenka, už mám druhou a používám ji v létě nebo s ní ještě přejedu řasy, které už mám nalíčené ale potřebuji, aby vydržely třeba nějakou party nebo cvičení.
Krásně natočí, prodlouží, neslepuje a hlavně uděla z řas takový ten "vějíř" a prostě je super :)


Za mě tedy rozhodně ano! Stojí kolem 200Kč a objem 9ml

Maybelline The colossal volum´express mascara


Jelikož jsem si zamilovala předchozí maybellinku a potřebovala si v létě koupit novou řasenku, řekla jsem si, že maybelline neudělám krok vedle a koupila jsem tuhle. No to jsem si teda naběhla. Tahle řasenka neudělá s mýma řasama nic! Přijde mi, že ten kartáček vůbec nepřenáší žádnou barvu a asi při páté vrstvě už mám pocit, že na těch řasách teda něco mám. 


No ideální řasenka pro naprosto přírodní look ale jinak tragédie. Jediný plus je, že fakt nádherně voní, jakoby po medu. Ale to je u řasenky celkem jedno, že :)
Stojí taky nějak kolem 200Kč, nevím přesně a je jí 10,7ml.

L´oreal Miss manga


Mojí NEJ jsem si nechala nakonec. Už jsem o ní psala v mých top produktech ale tahle řasenka, to je prostě pecka. Celkově si myslím, že s "L´orealí řasenkou" nešlápnete vedle, protože všechny řasenky, které jsem kdy měla, byly super a moje nejoblíbenější. Ať měly silikonový nebo klasický kartáček, jako má tahle.


Miss manga slibuje objem a hlavně možnost rozdělit řasy a udělat styl japonské komiksové postavičky. No, abych pravdu řekla, nezkoušela jsem to, nepotřebuju tak vypadat, ale jinak objem a celkové řasy dělá super. Nádhernou délku, objem, nedrolí se, je lehká, takže řasy nezatěžuje, neslepuje a hlavně celkově dlouho vydrží. Všude píšou, že řasenka by se měla po měsíci vyhodit ale schválně mi dolů napište, jestli to některá dodržujete :)
První kus jsem dostala v půlce léta a až někdy v prosinci jsem začala pociťovat, že dochází ale pořád se s ní dá malovat. Takže s objemem 8,5ml netrhá rekordy ale vydrží. A hlavně jsem k Vánocům dostala novou, takže už je holka zas doma:)

TAK A UŽ JDEME NA DALŠÍ ŘASENKY, KTERÉ V PŮVODNÍ VERZI ČLÁNKU NEBYLY ALE CHCI, ABY BYLY VŠECHNY ŘASENKY PĚKNĚ POHROMADĚ :)

She - False lash wonder mascara


Tuhle řasenku jsem získala jako DM skaut k testování a psala jsem o ní mega recenzi tady. A od té doby tuhle řasenku používám dost často. V poměru cena/kvalita je super, i bez toho poměru je prostě suprová. Stojí do stovky a já říkám ANO :)



Alverde -  Eye catcher




Píšou že speciální kartáček má dodat "optimální optické prodloužení". Moc jsem od ní nečekala a nespletla jsem se. Prodlouží ale práce s ní trvá hrozně dlouho a ani poté není výsledek nějak uchvacující. Nevím kolik stojí, já ji měla v zimním DM boxu a popravdě jsem jí buď někam zašantročila nebo někomu dala ale nelituji toho. Bez téhle řasenky se určitě obejdete i vy.


W7 - Absolute Lashes 






Řasenka od čím dál známější anglické značky W7, která se proslavila hlavně paletkami inspirovanými Urban decay. Tahle řasenka mi zase přijde jako taková krapet kopie They´re real od Benefitu. Tu jsem osobně nezkoušela ale tahle mě nenadchla.



 Na první pohled se mi líbila a jelikož v Nextu měly nějaké až moc super ceny a stála 79Kč, nepřemýšlela jsem ani minutu a hned ji koupila. Jako jó, neříkám, že je úplně marná, od toho tu máme jiné ale jedno ráno jsem ji zkusila, nadšení se nekonalo a už se tu jen válí a po natočení videa o novinkách půjde pryč. Prostě nenadchne, neurazí..a od řasenky přeci chceme takové to "týý jo, tak to je mazec, co to s těma řasama udělá"  - nebo ne:))?




Chcete celkové shrnutí? Parádu uděláte s řasenkou za 70Kč, za 200Kč ale i řasenkou za litr, je to jen na Vás, kolik za ní dáte. Jednoduché, ne?

Jakou oblíbenkyni z řad řasenek máte Vy? A jakou mega recenzi byste chtěli příště? Napište mi dolů ;)

http://www.facebook.com/barusminky


You Might Also Like

8 komentářů

  1. Baru,jen dekorativní kosmetika nebo i pleťovka? Zajimala by mě recenze na hydratační krémy,čističe pleti a odličovače očí 😉

    OdpovědětVymazat
  2. Elis, bude i pleťovka, chystám se na denní rutinu co se týká odličovaní a celkovou péči o pleť :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já tuhle řasenku od Dermacolu miluju. Jedna z mých nejlepších v minulém roce. Neříkám, že úplně nejlepší, ale do první trojky by se vešla. Někdy si udělám nejdřív délku (ale nějak ani nemusím, protože mi díky arganovému oleji řasy dost povyrostly a nechci si je pak škrábat o skla brýlí) a pak hustotu, dělám třeba dvě vrstvy a mám po ní fakt krásné řasy, má i dobře černou barvu. A koupit se ještě dá, v DM ji vídávám. To by mě zajímalo, kolik ti je, že jsi zkusila už 100 řasenek. Tolik jsem snad ani já ještě nezkusila. :DDD No jo, když já jsem asi 8 let používala jen jednu furt dokola. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  4. je mi 26 ale řasenkovou obsesí trpím od té doby, co mě líčení začlo bavit :)
    Díky za tip, že ji mají v DM, protože mamka si jí taky moc oblíbila, tak jí tam třeba ještě budou mít.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný článek Baru, taky mám podobnou sbírku a chci to takhle shrnout. Nemám ještě tu L´Oreal, ale když to čtu, rozhodně ji už chci. :) Jinak k mým stálicím zas patří Maybelline voděodolná, ta dělá super dlouhé husté a černočerné řasy :) Tuhle od dermacolu mám taky docela ráda, ale bohužel už v ní skoro nic není. A na jejich stránkách fakt už není, ale mám pocit, že v drogerkách jsem ji ještě viděla. Jinak mám taky ráda některé od essence, některé mě naopak zklamaly. A ještě chci zkusit Miss Sporty, ty každý chválí, za nějakých 60 Kč prý jsou super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, ty missporty jsou teď opravdu hodně chválené. Já jsem zjistila, že nejvíc opravdu používám tu růžovku od s-he, která je fakt skvělá.

      Vymazat
  6. Na řasenku od lorealu si brousím zuby :D

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, ta za to stojí, alespoň podle mě :) Teď mají tu novou a zajímalo by mě, jaká bude ale kupovat si ji nebudu :D

      Vymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky