SLEEK - paletka GARDEN OF EDEN

21:15

Jelikož jsem se celkem zamilovala do paletky Sleek Original, o které jsem psala článek tady, musela jsem si pořídit další.


Dlouho jsem dumala, jestli mám koupit paletku s fialovými nebo zelenými odstíny a nakonec jsem se rozhodla pro tuto zelenou, až skoro s biblickým názvem - "Garden of eden"



Jako v každé Sleek paletce je 12 stínů. Tentokráte jich je devět se shimmerem a tři matné.
Pět zelených, pak nějaké hnědé, studený růžový a teplý zlatý.
Popisovat názvy odstínů tady nebudu, přijde mi to zbytečné ale jestli příště mám - napište, a já se polepším :)




Na první pohled se mi fakt líbila ale pak když jsem zkoušela prvotní pigmentaci na ruce, jsem byla krapet zakaboněná, že jsem si měla koupit jinou.



Naštěstí se ukázalo, že na "druhé sáhnutí" už to bylo o 100% lepší. Nevím, možná ta první vrstva byla zatuhlá nebo já nevím co.




Světle zelený matný stín by zasloužil asi tak o 90% víc pigmentace, aby k něčemu byl, další dva matné stíny jsou v pohodě. Pak ještě studené hnědé odstíny by mohly být krapet víc pigmentované ale není to žádná tragédie. Stíny se shimmerem jsou pigmentované fakt nádherně.

Světle zelený stín je uprostřed - když byste jako nevěděli..:))



A tady ještě náhled celé paletky.




A pár slov na konec:
Nakonec jsem spokojená. Kombinuji hnědý odstín s růžovým do vnitřního koutku. Na střed okna ťupnu zelenou se shimmerem a vnější koutek oka ztmavím matnou zelenou nebo hnědou. Přesně tohle líčení jsem měla na videu o kokosáku nebo o spotřebovaných produktech - oboje v sekci videa - překvapivé, že. Někdy vám hodím fotku líčení na fb nebo na instagram, hmm:)?


Paletky od Sleeku stojí kolem 300Kč a já si myslím, že za ty peníze se doma vyplatí mít víc než jednu. Stíny jsou až na výjimky slušně pigmentované, pěkně se stínují, na očích vydrží a hlavně mají na výběr z opravdu super odstínů - barevné, matné, třpytivé, nude...a bla bla bla..já určitě touhle paletkou neskončila!





You Might Also Like

3 komentářů

  1. Moc pekna, ta ti musim k barve oci skvele pasovat!:) Kdysi jsem na Sleek paletkach dost frcela, ale mam asi jen 5 paletek, musim je zase provetrat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to provětrej! Zelená a hnědá mi narozdíl od modré k očím jde, tak i proto jsem po ní sáhla. Já pořád frčím, jen ten obal maj debilní, když člověk na první pohled nepozná která je která :/

      Vymazat
  2. Ja mám doma 2 paletky od Sleeku a sú naozaj skvelé a určite neostanem len pri týchto dvoch :)
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky