Video k pobavení jako dárek k 1000 odběratelům na youtube + velké poděkování

8:28

Možná se tu budu opakovat, možná zbytečně rozplívat..

..30. prosince 2014 jsem si založila blog. Nevěděla jsem, jestli se to vůbec chytne, blogů jsou tu stovky. Nevěděla jsem pomalu ani to, co sem všechno budu psát ale podle prvních komentářů - hlavně na fb jsem si říkala, že cesta, kterou jdu, je snad ta správná.
Abych se náááhodou nenudila, řekla jsem si, že zkusím natáčet videa.
8.2. jsem nahrála první video, pak další - kvalita nahrávek nulová ale reakce pozitivní. " No co, stejně nemáme doma pořádnej foťák, koupíme si foťák a uvidíme jak to půjde dál", řekli jsme si s přítelem:)

12. dubna, dosáhl můj youtube kanál 1000 odběratelů. 

Samozřejmě cca 80 odběratelů mám díky giveaway, která probíhá ale na druhou stranu mi naskakují i ti odběratelé, kteří se GA neúčastní.
Velkou podporu mi zařídila Oli (kanál C´est la vie), které patří opravdu velký dík!

Nevím co na to říct, aby to přesně vystihlo moje pocity.
Nemám intro, zatím neumím do videí dát hudbu jako podcast..jednoduše řečeno - kvalita není žádná pecka ale stejně vás to baví?!? Nechápu :)

Co to pro mě znamená?

Znamená to pro mě velký závazek!!

Budu se snažit, aby se vám i dál videa líbila, abych točila to, co vás zajímá a baví. Díky vaší podpoře, lajkům, odběrům a komentářům mám super nový koníček, který mě obrovsky naplňuje a je to přesně to, co jsem vždycky chtěla dělat  - žvatlat o kosmetice :)

Budu makat a doufat, že se třeba dostanu k nějaké spolupráci a budu moct dělat i soutěže pro vás, aby jste z toho taky něco měly ;)

Takže ještě jednou megavelké díky :-*

A tady máte video k pobavení ;)


You Might Also Like

0 komentářů

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky