ELF - mega paletka stínů - recenze

21:01

Jelikož na ELF eshopu byla před pár týdny akce v podobě poštovného při objednávce nad 400Kč zdarma, musela jsem naplnit košík, abych vám mohla napsat nějakou tu recenzičku :)

Kromě tužky na oči a rtěnky, o kterých mluvím ve videu TADY, mi padla do oka mega paletka s 96 stíny za 275Kč. A té se dneska podíváme na zoubek!


Zadní plast je černý,bez nápisu, no jednoduše - vypadá to jak vodovky.

Začneme napřed obalem, kde nebudu pět ódy, je to celkem katastrofa. Otřesný plast, trochu jsem zabrala za víčko (jako nejsem rambo) a hned ruplo. Naštěstí když se nasadí, tak drží, což celkem při skladování oceňuji. Což oceňuji méně je fakt, že mi už barvičky začínají vypadávat. Jó, pomohla jsem tomu - otočila paletku, zaťukala a hned jeden stín vypadl. 
Možná si říkáte - no jo, ta to ničí a pak tady píše, jak je to naprd.
Vysvětlím vám to následovně. Když si něco koupím, tak proto, že to chci používat. To znamená - čapnout to, namalovat se, položit to, přenášet z místa na místo, hodit třeba do tašky..jednoduše ta věc bude v pohybu a nebude pořád ležet v šuplíku a prášit se na ní. Takže při testování s věcí zacházím trochu "hruběji", abych vám řekla, co můžete čekat. 


Takže balení za mě tedy ne-e ale obal není ten hlavní důvod, proč si tu paletku kupujeme, že.
Když odklopíme víčko, jukne na nás mozaika 96 barevných stínů - teplé, studené, shimmerové i matné odstíny. Některé jsou větší, některé menší, celkově to vypadá na první pohled zajímavě, i když mi to trochu připomíná okna v kostele.
Paletka zvláštně voní - nebo smrdí, já nevím. Je to taková zvláštně chemická vůně mandlí, takové amaretto :))


Stíny ze shimmerem se dají použít. Jsou sice prášivější ale jinak pohoda, pigmentace střední, spíš slušná, a hlavně na očích drží. Na očích mi držely (samozřejmě s primerem) 12hod a vypadaly pořád pěkně, neztrácely barvu, stínování bylo pořád krásně vidět, takže za mě spokojenost.


Odstínů tam je fakt kupa, některé jsou si celkem podobné ale pak je tam pár odstínů, které jsou opravdu krásné!

Co se týká odstínů bez shimmeru, tedy matných, tam je to horší, jako obvykle u levných stínů. Práší celkem dost a pigmentace taky není nic, z čeho bych křičela třikrát hurá.
S primerem a s troškou šikovnosti se s tím dá pracovat ale hodnotím to jako průměr, 2 body z 5 bych tomu dala.


Tady ještě detailní záběry všech stínů





A nějaká slova na závěr?

Za 275Kč je to myslím fajn kup, s paletkou se dá udělat pěkné líčení nebo nějakým zajímavým stínem ozvláštnit líčení, které vytváříte s jinými produkty.
Určitě nelituji peněz, které jsem za ní dala, je to opravdu relativně pár korun a mám doma zásobu stínů, do kterých můžu sáhnout, když nevím co by.
Na druhou stranu, obejdete se bez ní. Možná bych ji doporučila někomu mladšímu, kdo chce doma blbnout a má rád barvičky - takže abych to tak nějak ukončila - dárek pro pubertální ségru by to byl perfektní :)

A koupíte ji tady!!







You Might Also Like

4 komentářů

  1. Nádherná je. Rozhoduji se mezi touto nebo paletkou od make up revolution. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Pekna paletka, zajimava. Pro mlade slecny urcite parada i s ohledem na cenu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, čekala jsem něco mnohem horšího ale celkem mě to překvapilo :)

      Vymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky