TAG aneb 25 divných věcí o mně

20:25

Pár dní sepisuji všechna různá fakta o mně ale aby článek nebyl moc dlouhý, tak jsem vybrala ty věci, které mi přijdou trochu nebo víc zvláštní a ne úplně běžné. Tak přeji příjemné a doufám, že zábavné čtení :)


1. Zbožňuju tyrkysovou barvu a jsem jak pes, když přijdu do obchodu, tak se rozhlédnu a okamžitě běžím tam, kde visí něco tyrkysového. Nejradši bych měla všechno tyrkysové.

2. Mám doma asi 100 párů náušnic, hlavně pecky, visacích jen pár. A samozřejmě dost je jich tyrkysových, že.




3. Jsem strašně pihatá a mám z toho komplexy, takže se chystám na laserové odstranění pih alespoň ve výstřihu.

4. Spoustu věcí potřebuji mít naplánované dopředu a přesně na čas. Jako abych ve středu nevěděla aspoň částečně co budu dělat o víkendu? Neexistuje :) Prostě to potřebuju vědět a děsně tím přítele štvu.

5. Strašně ráda jím a i když cvičím (jsem lektorka bosu), nikdy nebudu mít vysněnou postavu, protože nemám silnou vůli.




6. Mám úchylku na bakterie - např. válet se po posteli v něčem jiném než je pyžamo, je pro mě opravdu nepředstavitelný jev :)) A sednout si na polštář třeba v riflích, ve kterých jsem byla přes den? Okamžitě převléknu povlečení a ještě jsem schopná polštář přestříkat antibakteriálním sprejem. 

7. Nesnáším chrápání. I potiché. Zvedá mi to tlak už jen o tom píšu. Strašnej zvuk. Chytnu takového nerva, že jsem schopná mlátit do zdi a fakt šílím.

8. Nejím bramborové knedlíky,zabijačkové výrobky a tlusté maso. Ale tlusté maso může být i kuřecí! A nedejbože když si kousnu do křupky, šlachy nebo něčeho takového. Ble, fuj, uff. 




9. Dokážu se celý den válet na gauči u televize a nic moc nedělat. Ale pak mám večer výčitky, že jem nic neudělala a nepoklidila.

10. Nesnáším vysedávání u kadeřnice nebo na nehtech. Hrozně mě to nebaví.

11. Nemůžu usnout, když není úplná tma a ticho, i televize přes dvoje dveře mi vadí. Proto spím se špunty do uší.

12. Když ráno vstávám do práce, tak už večer si připravuji všechno oblečení, co si budu brát na sebe na kupičku a v koupelně mám připravené hodinky, naušnice, micelárku, odličovací tampónek..prostě všechny ranní kroky :)

13. Pamatuju si narozeniny spolužáků ze základky i ze střední, ale čísla, který si potřebuju pamatovat třeba do práce mi do hlavy nelezou.

14. Pořád melu a melu..a pořád mluvím..a pořád mluvím..:D Jsem strašně ukecaná, fakt.

15. Jsem hroznej agent - vygooglim, mrknu na fb nebo se vím koho se zeptat..prostě zjistím všechno. Bohudíky nejsem drbna a když mi někdo řekne nějakej "super drb", tak to dost často zapomenu :)

16. Neumím moc zalívat kytky, prostě nějak zapomínám, že by se do nich měla lít voda a často mi chcípnou :)

17. Miluju mořské plody -  to že u krevetky nebo chobotničky vidím očičko mi nevadí :)

18. Když jedeme někam na výlet, hlavní je pro mě to, jestli se stavíme někam na jidlo. Jsem fakt děsnej žrout. A miluju McDonald. A nejvíc miluju hovězí steaky.


Ten se mi povedl :)



19. Málokdy si koupím něco hned. Vždycky si všechno musím nejdřív prohlídnout ve všech obchodech a pak teprve něco koupit. Párkrát jsem to neudělala a pak jsem se proklínala, že jsem si koupila něco, co není úplně to ono a utratila jsem peníze zbytečně.

20. Hodně šetřím. Sama si říkám, že bych to neměla tak hrotit ale hrozně se mi líbí, jak na spořícím účtu peníze přibývají. Od nového roku šetřím v pokladničce kováky na dovolenou a od dovolené zase na vánoční dárky. Je to praktické a nemáte pak velké výdaje z výplaty :)




21. Mám Leidenskou mutaci, což znamená, že mám hustější krev, než je obvyklé. Musím mít poznámku nalepenou na občance a až budu těhotná, možná si budu muset píchat heparin.

22. Sleduji  od úplného začátku Ordinaci v růžové zahradě a i když si kolikrát ťukám na čelo, proč na to vlastně koukám, že to je fakt kravina, tak na to stejně koukám. Ale občas ty dialogy tam...no už to nebudu víc rozpitvávat radši :)

23. Mám 5 dioptrií a nemůžu jít na klasickou laserovou operaci, takže budu slepá už napořád.

24. Nejsem fotogenická. Než udělám fotku, kde se sama sobě líbím, musím se cvaknout asi 30x.

25. Hrozně mě baví sekat zahradu. Perfektně si u toho vyčistím hlavu.


Tak, to by bylo.  Máte něco stejně a přijde vám to normální nebo vás něco fakt pobavilo? Jsem zvědavá a těším se na vaše komentáře!!


You Might Also Like

11 komentářů

  1. jediné čo máme spoločné je asi to, že nie sme fotogenické :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono možná dobře, ty moje úchylky nikomu nepřeju :)

      Vymazat
  2. Tak som sa poriadne pobavila. Dnesny clanok za 100 bodov :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda :D mně už to ani nepřijde divné, prostě jsem na sebe zvyklá, přítel už si taky celkem zvykl ale pro ostatní to fakt může být zábava :D

      Vymazat
  3. Moc dobrý článek. U takových se vždycky bavím. Já souhlasím s úplně posledním bodem! Jak já se těším, až budu mít letní zkouškové, všichni v práci, ve školách a já na zahradě se sekačkou... A za druhé, ty byses asi vedle mě nevyspala :D Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tak když bych nemohla spát, nastartovala bych sekačku a šla bych sekat, no :)

      Vymazat
  4. 😀Dobře ty.Pokud budeš potřebovat pročistit hlavu od jara do podzimu,čekám tě každou sobotu(nemáš to daleko ) na sekání zahrady cca 2h.práce než to chytneš do ruky😀😀😀Odměnou bude nějaké jídlo,treba hovězí steak 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrá, posekám to doma, sednu do auta, posekám to u vás, pak si dám steak, odkulím se do auta a vrátím se domů. Ideální stav :))

      Vymazat
  5. :) krasne a vtipne pocteni na vecer... mas to tu moc fajn a jen tak dal!

    OdpovědětVymazat
  6. Já si myslím, že tyhle věci vůbec nejsou divné :) Naopak vyjadřují to, jak jste pečlivá a jak dodržujte hygienu. Já jsem třeba musela přítele úplně přeučit, aby se mi neválel v posteli v tom, v čem chodí přes den. A to tedy nebylo jednoduché. Až s koupí takto krásné postele jsem konečně začala mít na vrch a on si to trochu uvědomil. A taky jsem mu teda koupila krásné pyžamo, ale na to mi prdí doteď. A spí raději jenom v trenkách :)

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky