Testování řasenky S-he z DM drogerie

19:45

Minulý týden mi na fb blikla nabídka testování řasenky S-he od DM drogerie aneb DM skaut.


Samozřejmě jsem hned do formuláře naťukala údaje a druhý den byla šťastná jak blecha, protože jsem byla vybrána, miluju řasenky a sanozřejmě moje radost taky pramenila z toho, že budu mít další téma na článek pro vás :)



Dneska jsem dorazila z práce domů a už tu na mě čekala obálka s logem DM, ze které na mě vykoukla řasenka False lash wonder mascara .Cenu řasenky neznám ale myslím si, že bude určitě do stovky.



Obal má pěkný, já poslední dobou růžové obaly můžu, takže se mi líbí.


Kartáček je plastový s mini štětinkami. Mně osobně je jedno, jestli je kartáček klasický nebo plastový, velký nebo malý..hlavně, aby mi řasenka udělala na řasách něco, s čím budu spokojená.

Abych pravdu řekla, od této privátní DM značky jsem asi ještě žádný produkt neměla a to i z důvodu, že jsem na kosmetiku S-he neslyšela žádnou chválu. Proto jsem ani od této řasenky nečekala žádné zázraky.
Tak jsem se tedy odlíčila  - řasy nemám úplně krátké, mám je tak akorát, jen konce jsou světlé. Hustotu řas bych tady ohodnotila jako průměrnou, jen zatočené jsou celkem obstojně :)



Nalíčila jsem se tedy klasickým způsobem, takže ne jednu vrstvu ale prostě jsem nanesla tolik barvy, jako to dělám každý den s jakoukoliv jinou řasenkou. A tohle je výsledek!!



Ta řasenka je dobrá. Ne, není dobrá, je skvělá!!

Ještě jednou před a po hned vedle sebe.


Zahuštění není nějak extrémní ale řasy natočí a brutálně prodlouží. Přítel mi řekl, že to je až nepřirozený, jak jsou najednou ty řasy dlouhé :)

Takže jsem ráda, že jsem od řasenky nečekala žádnou bombu, protože o to větší a příjemnější překvapení pro mě tohle testování bylo :) Jediné, co ještě nevím, je výdrž řasenky. Zítra vyzkouším a info vám písnu na fb.

Za mě tedy pro tuto řasenku ANO a díky DM, že mě vylosovalo a že jsem mohla tuhle recenzi napsat:) Zajímalo by mě, zda jste ji testovaly taky a co na ní říkáte? Šup s vaší recenzí do komentářů nebo na fb - www.facebook.com/barusminky

Mějte se zatím krásně a řasenkám zdar :)

b.


You Might Also Like

3 komentářů

  1. wau :) riadne krásne mihalnice ti spravila :) ja môžem o takých len snívať :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je jednim slovem perfektni,nejlepsi co jsem kdy vyzkousela

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za tip, na tvé doporučení jsem si ji koupila a je dost dobrá. :) Není moc výrazná, ale dá se vrstvit, neopadává a neslepuje řasy. Údajně ani netestuje na zvířatech, což je fajn.

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky