Video "Spotřebováno" a trocha povídání o natáčení.

20:31

Je neděle večer a já konečně na youtube nahrála video o spotřebovaných produktech, které slibuji už asi 14 dní.
Proč to trvalo tak dlouho?
První verzi videa jsem natočila už minulý týden v sobotu ale jelikož jsem bojovala s nemocí a měla brutální, pro chlapy smrtelnou rýmičku, na videu jsem nakonec vypadala naprosto otřesně - červené oči, červený odrbaný nos a huhňala jsem tam jak blbec, tak jsem nakonec video radši ani nepublikovala, abyste se mě nelekli :)

Přes týden jsem jezdila domů pozdě a jelikož ještě nemám pořádný foťák a natáčím videa trapně na mobil, potřebuji k natáčení denní světlo. Takže natáčet nešlo.

Včera jsem natočila video ale pořád jsem si nebyla jistá s tím, jestli jsem s ním stopro spokojená a jestli ho mám nebo nemám nahrát.
Tak jsem se dneska znova zavřela do ložnice, že to zkusím nahrát znova. Natočila jsem asi 12ti minutovou stopáž, žádné přeřeky, žádné záseky prostě spokojenost sama ale co se nestalo. Z culíku se mi uvolnil pramínek a tak jsem na videu vypadala jako když mám na pravé straně parádní anténu :))

Nadávala jsem jak špaček ale už jsem fakt neměla náladu ani čas to video natáčet znovu, tak jsem se rozhodla, že upravím to včerejší a už nebudu zbytečně dělat hnidopicha. No a co se nestalo? Po všech úpravách jsem chtěla video uložit ale nešlo to, protože mi skončila neplacená verze programu.
Takže jsem stáhla jiný, nový, video upravila a konečně natáhla na youtube.

Proto vás prosím, omluvte všechny nedokonalosti mých videí. Točím týden, takže nemám praxi v tom, jak mluvit, jak se tvářit, nemám pořádný foťák a pořádně jsem ještě nepřišla jak videa stříhat.
Prostě nikdo učený z nebe nespadl, nenutím vás, abyste se na mě koukali ale když budete, budu samozřejmě moc a moc ráda a hlavně -  když budu vědět, že vás moje videa a články baví, bude i pro mě ještě větší radostí vymýšlet další témata, psát a točit.

A tady už máte odkaz na slíbené video.



Přeji krásnou neděli a zas brzy tady, na fb nebo na youtube naviděnou :) A nezapomeňte se zúčastnit giveaway  - klik sem :)

P.S. Příští video bude nejspíš "moje péče o vlasy" ;)

You Might Also Like

4 komentářů

  1. neboj sa chce to len čas a budeš si vo všetkom istejšia :) držím palce ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, já tě úplně chápu. Taky s videi začínám a to minulé mi trvalo snad 3 týdny, protože mi nešlo načíst do WMM a pořád něco. Navíc jsem nevěděla, jak zaostřovat atd. Příště bych na videu chtěla být i já, ale budu asi jako ty :))) Už jsem to totiž zkoušela a viděla jsem pak na sobě tolik nedostatků, že jsem si řekla, že to nemůžu zveřejnit a začala dělat videa, kde nejsem vidět. :))) Určitě ti dám odběr. Jsem ráda, že jsem našla někoho, kdo ještě není profík. Prostě jde o to, že člověk má co zlepšovat, ne? :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Radko, pokud člověk nemá kvalitní přístroj na natáčení, zkušenosti s natáčením a dostatek sebereflexe, žádné začátečnické video nemůže být super. Ale všechno se dá zlepšit a člověk pak bude mít radost z toho, že jsou vidět výsledky :)

      Vymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky