Péče o vlasy - smývací produkty

21:39

Hodně jste si psali o recenze vlasové kosmetiky, vzala jsem vše, co jsem doma našla a jelikož je toho dost a článek by měl kilometr, budou 2 články - jste rádi :)?



Tenhle, který zrovna "louskáte" bude o produktech, které se z vlasů smývají - takže šampony, kondicionéry a masky. V dalším uvidíte séra, suché šampony, sprejíčky, hair repairy, laky atd., vždyť to znáte..

Jak jsem psala na fb - už jsem měla natočené video ale jelikož stále vybíráme nový foťák, kvalita byla špatná a to já sem dávat prostě nechci, takže zatím budou jen články.

Ještě než začnu psát o produktech, chce to popis mých vlasů, abyste si mohli udělat obrázek, co vám třeba bude sedět a co ne. Mám vlasy barvené s pár melíry, kde mám vlasy dost zničené ale jinak mám vlasy pevné, celkem kvalitní, jen se mi dost mastí. A kroutí se. Hrozně divně. Bez fénu nebo žehličky bych nemohla existovat :)

No, konec kecání a jdeme na to!

  Elseve Total repair - celá řada



Elseve, drogérková klasika, v akci stojí pár desítek korun, žádná tragédie. Já měla na podzim celkem zničené vlasy, které jsem potřebovala nějak vyživit a po dlouhém vybírání vhodného šamponu od
 L´oreal professionel jsem šla nakonec do drogérky a koupila tohle :)

Šampon je dobrý, jako jeden z mála má tu vlastnost, že po něm vlasy rozčešu i bez kondicionéru.
Kondicionér - pecka, vlasy mám po něm super hladké, voňavé,
Rychlomaska (vpravo) - o dost horší než kondicionér, méně vyživuje a zjemňuje, i když je dražší.
Klasická maska - vlasy jsou po ní super hebké, vyživené, voňavé, jen mi vlasy celkem zatěžuje, mám je pak takové těžké a rychleji se mi mastí.

Kallos - keratinový šampón




Tuhle obrovskou litrovou butel, jsem objednávala z parfums.cz, kde stojí 74Kč. Nic jsem od toho nečekala a popravdě šampon není to úplně žádná bomba ale v poměru cena/kvalita, to zas není tak špatné.

ALE...! Maska ze stejné řady se maďarům celkem povedla!



Používám ji spíš jako kondicionér ve sprše a občas jako masku (na střídačku s jinými maskami) a ta vůbec špatná není. Vůně není nijak omamná, že bych z ní byla na větvi ale je celkem příjemná. Vlasy mám po ní hebké, snadno rozčesatelné ale když si ji dám blíž ke kořínkům, tak mám pak vlasy taky takové těžší a rychleji se mi mastí.
Já si tuhle keratinovou řadu koupila, protože je tyrkysová ale mají i další - pro suché, barvené vlasy atd. Maska stojí 85Kč a je jí 1000ml, takže za zkoušku to určitě stojí.

Toni&Guy - Reconstruction mask



Maska dobrá, nemyslím, že by s vlasy udělala zázraky ale vlasy jsou po jejím použité fakt pěkné a ne tak těžké, jako po těch levnějších maskách. Ale za 350Kč nebo kolik stojí? No znovu už si ji nekoupím.

Avon - daily shine 2v1




Avoňácký šampon a kondicionér v jednom, dřív jsem ho používala, teď jsem ho objevila v prádelně u vany. Ale dřív mi vyhovoval, na rychlé umytí vlasů, kdy nemáte fakt vůbec čas na další krok ve formě kondicionéru je fajn. A cena? Avon vždycky do stovky :)

Avon - kondicionér Maroccan argan oil



Kondicionér s podobným osudem jako jeho brácha, šampon 2v1. Dřívě jsem produkty na vlasy od Avonu hodně používala ale teď už jsem objednávat přestala, tak nevím, jak jsou na tom s kvalitou - jestli stejně, líp, hůř? Docela by mě to zajímalo, tak mi to kdyžtak napiště do komentů, díky :)

Goldwell - šampon na barvené vlasy




Miniaturu limitky od kadeřnické značky Goldwell jsem dostala od mé kadeřnice a zároveň kamarádky k Vánocům. Šampon nádherně voní ale bez kondicionéru po umytí vlasy nerozčešu, což mě docela zklamalo.

Schwarzkopf Bonacure kondicionér Time restore



Kondicionér od kadeřnické značky Bonacure je sice určen na starší vlasy ale já si ho koupila na zničené zesvětlované pramínky. Vlasy mám po něm krásné hebké, lesklé a hlavně takové lehké, ne ztěžklé, které se pak špatně upravují. Za mě super. A cena? Kolen 150Kč na parfums.cz

Balea - kokosový šampon -limitovaná edice


 

a Balea kokosový kondicionér - nelimitka :)


Oba produkty jsem koupila už v létě, vypotřebovala asi třetinu, pak letěly do skříně a nedávno jsem je vytáhla, že když jsou bez těch silikonů, tak dostanou druhou šanci. Tyhle dvě věci nenadchnou ani neurazí. Svoji práci odvedou, vlasy po nich nejsou nějak špatné, ani super úžasné. Za ty peníze  - což je kolem 40-50Kč to špatný není. Ale pokud nemáte úplně malý rozpočet a můžete si dovolit něco lepšího, do Baley už bych osobně nešla. I když já si zase něco koupím, to je jasný :))

 Balea Professional Šampon a kondicionér 2v1 After sun



Ten byl v letním DM boxu ale pro mě celkem tragédie. Funkci kondicionéru v něm postrádám a tady jsem 100% přesvědčená, že vlasy po celém dni na sluníčku u bazénu nebo moře si zaslouží naprosto jinou, kvalitnější péči než je toto.

Kondicionér Head&shoulders pro mastné vlasy



Tohle se nám doma ocitlo omylem, když přítel nakupoval a místo šamponu hrábnul po kondicionéru. Párkrát jsem ho použila a je to prostě kondicionér. Že by se mi vlasy mastily méně, to ne.

Alverde šampon s oleji



Tenhle šampon jsem viděla ve videu u Petry Lovely hair, fakt ho chválila, tak jsem ho chtěla zkusit. Ale pro mě opravdu přehmátnutí, vlasy mi spíš zacuchá, nemám je hebké, snadno rozčesatelné..nic..škoda, no :)

Dove šampon Oxygen and Moisture



I pro mě zatím velká neznámá, čeká na mě a asi do něj brzy půjdu. jenže si říkám, že by to chtělo i kondicionér a těch tu mám zase kupu..no nevím. Ale podle všech recenzí je super. Uvidíme jestli k někomu spíš nepoputuje jako dárek. 

Tohle byly víceméně všechno drogérkové produkty, které se dají sehnat všude. Co se týká profesionálních produktů, tak jsou lepší. Nebudu se tady hádat. Například řada Bonacure od Schwarzkopf je super. O Kerastase ani nemluvím, to je prostě pecka. Ovšem cena taky :)
Co mě naopak vůbec nenadchlo, jsou šampony L´oreal professional.

Měla jsem tenhle a byla to naprostá tragédie.


Nešel vymýt a vlasy jsem po něm měla ulepené a hnusné.

Vyplácám to, co tu mám, něco hodím na votocvohoz.cz a plánuji si koupit Bonacure. A SLIBUJU, že budu mít doma maximálně dva šampony, dva kondicionéry a dvě masky. Víc ani ťuk :)

Jak jste na tom vy? Co používáte a s čím jste spokojení? Napiše mi, ráda se nechám inspirovat!



You Might Also Like

6 komentářů

  1. mne vyhovujú veľmi šampóny a kondicionéry od garnier fructis :) ale najnovšie sa chystám buď na Aussie alebo na ten dove :) len čakám na akciu lebo sa mi to zdá drahé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aussie jsem měla ale nebyla jsem nadšená. Nevím, jak se přesně jmenovala ta řada ale bylo tam něco o tom "aby vlasy svištěly" :)

      Vymazat
  2. Avon kondciionér s marockým olejom používam momentálne aj ja, ale čo ja viem, pripadá mi slabý a vlasy dosť zaťažuje, nie nedávam ho od korienkov, no aj tak mám pocit ťažkých vlasov.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty těžké vlasy mi dělá hodně masek a kondicionérů ale na druhou stranu jsem měla třeba gelový kondicionér od L´oreal professional a ten zase nic nedělal..tak sama nevím, jestli lepší težké vlasy nebo účinek žádný :)

      Vymazat
  3. Ahojky, moc se mi líbí tvůj blog a chtěla jsem se stát tvojí pravidelnou čtenářkou, ale nikde nemohu najít funkci GFC. Ale i tak jsem tvůj blog rozhodně nenavštívila naposledy!! Byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou! Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojda, funkce GFC tu snad někde bude, už nějaké pravidelné čtenáře mám, ale mrknu na to aby to bylo víc viditelné. Moc díky a určo na tvůj blog kouknu :)

      Vymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky