Péče o vlasy - nesmývací produkty

16:18

Je tu druhá část článku o vlasových produktech, tentokrát o těch, které nesmýváme...je to druhý díl, tak není potřeba žádný úvod, žádné kecy a jdeme rovnou na to :)

Balea Oil repair



Olejíček na vlasy z DM, naprosto neubývá, krásně voní a myslím, že za cenu (do 100Kč) naprosto plní svou funkci, což je dodat lesk a zacelit konečky.

Elseve balzám s ochrannou péčí



Tenhle sprejík má prodloužit barvu..no nevím, to bych se nehádala ale jinak se po něm vlasy krásně rozčesávají, jsou hebké, voňavé ale je tu jedno velké ALE.
Je nebezpečný:)))
Nesmíte si ho stříkat na vlasy jen tak, když stojíte v koupelně na kachličkách, protože se pak může lehce stát, že se sklouznete a hodíte záda stejně jako já :)
Takže na vlasy dobrý ale jen když máte v koupelně předložku pod vanu :)

Batiste Suchý šampon



Jak už jsem řekla ve videu spotřebováno, které najdete tady, tak tohle je pecka a můj snad nejoblíbenější produkt na vlasy. Jelikož se mi dost vlasy mastí a druhý den po umytí už se necítím tak, že bych mohla jen tak vyjít ven bez nějaké zásadní úpravy mé kštice, tenhle sprejík je můj častý pomocník. Nastříkáte ho na vlasy, které už nejsou úplně fresh, vyčistíte zuby, pak hlavu vydrbete ručníkem a...objem dělá dojem, načechráte nebo uděláte culík a jdete.
Kdo ho nemá, tak rychle do Douglasu nebo mrkněte na netu, dá se sehnat na různých eshopech. Cena je 109Kč. Jak dlouho vám vydrží nevím, mně tak měsíc, při používání 2x týdně.


Balea Extra power - Lak na vlasy



Lak se silnou fixací ale mně vlasy spíš slepí a už si ho určitě znovu nekoupím. Stojí něco mezi 50-80Kč, už nevím přesně.

OSIS+ Lak na vlasy



Perfektní lak, který sice není na to, abyste si s ním lakovaly složité účesy či "tupé" ale na lehké zpevnění vlasů, aby vám nelétaly všude kolem hlavy je super. Neslepí, drží. Tady je vidět kadeřnická kvalita :) Seženete u kadeřnic nebo na parfums.cz, kde jsem ho kupovala já asi za 150Kč. A jestli koukáte na tu díru nahoře...to jsem jednou byla vzteklá a třískla jsem s ním..:D Ale to už je fakt dlouho..což dokládá, že sice už ho používám přes dva roky ale pořád funguje :D

Got2Be  - Anti - frizz lotion 



Tohle hezky voní. A to je tak všechno. Sice to je produkt, který vám má vlasy připravit na žehlení a vlasy mají být pak hebčí (nebo hebčejší) ale nedělá to nic. I pumpička se mi rozbila - radši. Na to, že to stojí asi 130Kč. Nikdy více.

Soirée fialové tužidlo



Jelikož mám ve vlasech dva světlé pruhy a líbí se mi,když občas problikávají do nějaké barvy, koupila jsem si tohle barevné tužidlo, které před lety používala ségra, když byla blondýna.
Veškerá fialová barva mi zůstala a prstech, nehtech..ale na vlasech se jí nelíbilo. Někomu vyhovuje, to vím, ale mně prostě ne-e :)

Avon  - Sérum pro lesk



Sérum pro lesk vlasů. Což o to, lesk vlasům dodá ale pro moje rychle mastící vlasy to prostě není to "pravé ořechové" :) Stojí kolem 120Kč, si myslím..


Toni&Guy Sprej s mořskou solí



O tomhle sprejíku jsem psala tady, když jsem ho kupovala. Sprej s mořskou solí, který vám má udělat vlny á la " přišla jsem z pláže".
Zítra jde na votočhovoz, protože nedělá nic. Já mám celkově těžké vlasy a nic mi nedrží ale tohle jsem si nastrikala do vlasů, namačkala, chvíli mě to jakž takž nějaký tvar drželo ale za chvíli nic. Možná pro jemnější, lehčí vlasy by to mohlo být super ale pro mě ne.

Gliss kur - Ultimate repair 



Dvoufázový sprej na vlasy z černé řady Ultimate Repair, kterou mám celkově ráda. Ale já z toho spreje cítím alkohol a pak mám pocit, že mi vlasy ještě víc vysušuje. Možná, kdyby "vodní alkoholovou" část vynechali a nechali jen tu olejovou, tak fajn ale takhle jsem s ním spokojená nebyla, zbyla tam třetina a už ho nepoužívám a ani používat nebudu.

L´oreal Hot&smooth sprej



Má smysl o tomhle vůbec psát? Tahle růžová potvora, která vám má udržet vlny až 3 dny, mi na vlasech udělala hnusnou lepivou krustu, která nešla ani rozčesat. Máte některá tenhle sprej doma, používáte ho a jste s ním spokojená? Já už si ho na vlasy nestříknu ani za trest :)

Syoss - 4 days Straightenend spray



 No tak tohle mě taky neuchvátilo, Vlasy mi to neudrželo rovnější, neměla jsem je hebčí..prostě nic a nepotřebuji psát další komentář :)

Třeba někomu produkty, které já naprosto "seřvala" vyhovují, já tu nechci psát, že ty produkty, které MNĚ nevyhovují jsou hrozné a že si je nemáte kupovat a tak dále...ale prostě pro MŮJ typ vlasů, který jsem popisovala v minulém článku, nejsou ty pravé.

A budu fakt ráda, když mi napíšete, co VÁM vyhovuje a co VY máte rádi. Protože se navzájem inspirujeme, koupíme si to, co nám bude vyhovovat, ušetříme...a to chceme, ne :)?







You Might Also Like

6 komentářů

  1. ja nepoužívam žiadne laky ani tužidlá :) iba olejčeky do vlasov ( balea, gliss kur, avon alebo garnier fructis a tie milujem ♥ )...kedysi som mala rôzne spreje do vlasov no mala som pocit že to nič nerobí, len som sa vždy na tom šmykla na izbe, tak som si to striekala na internáte pred dverami a jedna holka si skoro na tom nohu zlomila chudina... ale jediný sprej ktorý mi asi pomohol na vlasy bol od pantene, taký tmavo zelený so žltou "tabletkou" na obale, no už som ho v obchode bohužiaľ nevidela...vtedy to bol dopredaj :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No spreje jsou opravdu nebezpečné, měly by to psát na obal :) tužidlo taky nepoužívám, nějak jsem se to nikdy nenaučila.

      Vymazat
  2. Ahoj, mě minulý měsíc úplně okouzlil sprej na rozčesání a regeneraci vlasů od Pantene pro-v. Já jsem několik let pořád dokola kupovala Gliss Kur, až teď náhodou v DM ten Pantene a je lepší než GK, levnější a krásně voní. Tak ho třeba někdy zkus. Jinak s výrobky zkušenosti nemám nebo mám stejné (např. olej avon mi šíleně mastí vlasy a to je mám jinak suché, balea lak stojí 39, ale i tak NIKDY VÍCE). Jinak moc pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za pochvalu. Na Pantene mrknu, už jsi druhá, která ho chválí, tak na něm asi něco bude ;)

      Vymazat
  3. Ten olejíček balea je naprosto úžasný, už ho mám hrozně dlouho. Kupovala jsem ho spolu se šamponem a kondicionérem ze stejné řady. Okolo toho L´oreal Hot&smooth spreje pořád chodím a hrozně mě lákal, ale jestli takhle lepí, tak ho tam ráda nechám a najdu něco jiného :)

    hairOCD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hrozně, já jsem byla opravdu znechucená. Ať to radši nedělá nic, než takhle hnusné, ulepené vlasy

      Vymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky