Paletka Sleek - Original

21:43

Recenze paletky SLEEK ORIGINAL


Aby vám lépe utekl čas do soboty, kdy vyhlásím první giveaway, je tu recenze "slíčí" paletky s originálním názvem -"ORIGINAL" :)


Jelikož se mi nevejde do kosmetické taštičky a někdy ráno nestíhám, maluju se v práci a tudíž tahám paletku po kabelkách, je fakt odrbaná. Stydím se :)



Balení je plastové, neprůhledné - což není úplně fajn, protože když jich máte víc, na první pohled nepoznáte která Sleek paletka je která. Ale zase má velké zrcátko, což je při cestách praktické. Obsahuje aplikátor, který se dá použít ale ne používat.

O této paletce jsem se zmiňovala již v článku o mých novoročních nákupech, kde jsem ji chválila, že se mi fakt líbí. Čím déle ji ale mám a čím víc ji používám, tím ji miluju víc a víc :) Tady na té fotce je krásně vidět, jak je opatlaná - chtěla jsem ji opatrně vydrbat ale pak jsem si řekla, že ji vyfotím tak jak je, abyste viděli, že ji opravdu používám a nekecám :)



Paletka obsahuje 12 stínů - 11 třpytivých a jeden černý bez shimmeru. Tady horní řada..



A dolní řada..



Všechny stíny jsou úžasně pigmentované, některé se celkem drolí ale některé zase vůbec - třeba zlatá, ta se při sáhnutí štětcem do stínu skoro sype ale ty tmavší jsou krásně pevné. Třeba je to kus od kusu, nevím...

Ještě detaily stínů..


Já se tedy naprosto zamilovala do světle růžového stínu, který se sice tváří jako růžový ale v jiném světle je zase zlatý. Malý chameleonek :)





Já ho používám na rozjasnění vnitřního koutku nebo ho jen ťupnu do středu víčka.

Jako primer používám skoro vždy Color tattoo v odstínu Be-on-bronze, který udělá světle hnědý. lesklý základ, se stíny se pak dá super kouzlit a hlavně vydrží opravdu celý den.


Přes den většinou kombinuji dva stíny ale díky Colour tattoo vlastně tři. A tyhle kombinace mám nejradši.

Hnědá se zelenou je nenápadná klasika, která se dá nosit každý den, nevypadáte moc namalovaně ale každý vašich očí stejně všimne - vyzkoušeno :-) Zelenou do vnitřního koutku, hnědou do vnějšího, je to raz dva a vypadá to super.



Když mám ráno o malinko víc času a náladu na něco výraznějšího, sáhnu štětcema - já vím, že správně je to "stětci" ale zní to divně :), po téhle kombinaci.



O krásné růžové jsem už psala a ta modrá..to je taky pecka. Ona se sice tváří jako hrozně nudná tmavá, po prvním otevření paletky jsem si řekla, že to bude ta chudinka nepoužívaná, která se bude krčit v paletce ale opak je pravdou :)
Je sice tmavá ale kovová a na očích je tmavě modro - tyrkysová. A s tou měnavou růžovou na bronzovém základě je to super kombinace.



Nakonec je tou chudinkou nepoužívanou matná černá, protože není úplně super černá a když chci fakt černou, seženu ji v jiných paletkách. A tu svítivou modrou taky tolik nevyužívám, protože mi prostě nejde k odstínu očí - ne, že by byla špatná celkově, ale mně nesedí.



Jak jsem psala na začátku, poslední dobou fakt nepoužívám jinou paletku než tuhle - a občas k tomu matnou Revolution na vytvarování oka ale tahle se mnou všude cestuje.
Dvanáct perfektních stínů za necelé tři stovky, což vychází dejme tomu 25Kč za stín, je super. Mono stíny za tyhle peníze a v téhle kvalitě neseženete. Jestli jo, tak mi do komentářů hoďte odkaz,díky :)

Těším se na další "slíčí" paletku, kterou si koupím, mám jich vybraných víc a pořád dumám, kterou si vybrat. Budu ráda, když mi poradíte.  A já radím vám - jestli chcete jednu paletku třpytivých stínu, tak tahle je ta pravá :)
Dá se sehnat tady za 275 Kč.

Jaká je vaše nejoblíbenější paletka?

b.





You Might Also Like

5 komentářů

  1. Ahoj Baru, ma nej paletka od Sleeku je Ultra Matts V2, jsou tam krásné barvy. Jsem z te paletky nadšena a určité bych doporučila 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem na ní a nevypadá vůbec špatně :) Já bych nejraději koupila od sleeku těch paletek nejméně 5 :))

      Vymazat
  2. Moje nej je V1 :) celá matná a takové barvy, které v jiných (mono a duo a trio a paletkách) nemám. A kupodivu mě od té doby jiná neláká (koukám zas na ty o třídu výš). Tahle by mě na první pohled taky moc nezaujala, ale ty tvoje ukázky mě zaujaly a líbí se mi, o když se dá říct, že třetinu těch barviček už tak nějak mám :) Nějak se mi víc líbí mono stíny, jak hezky cinkají o sebe, když se v nich hrabu :)))
    Jinak tu mojí jedinou sleek najdeš tady: http://radkakaiserova.blogspot.cz/search/label/sleek

    OdpovědětVymazat
  3. Já právě poslední dobou mono stíny nějak nemám ráda, radši si za 3 stovky koupím rovnou celou paletku :)
    Tahle paletka právě na originální fotce vypadá úplně jinak než ve skutečnosti! Na Tvou paletku jdu hned mrknout!!

    OdpovědětVymazat
  4. Rok se s rokem sešel a už mám Sleek paletek 5 nebo 6 :D A tuto mám také, nakonec jsem si ji zamilovala. I když mně se zatím líběj všechny, co mám :)))

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky