Koupelnové pomůcky

20:11

Všechny používáme různé kosmetické produkty ale samozřejmě ke všemu tomu nanášení, patlání a matlání nepoužíváme jen prsty. O tom, co používám já bude dnešní kraťoučký článek:)

Začneme odličovacími tampony, protože ty většinou používáme každý den. Já sice měla období, kdy jsem používala jen odličovací ubrousky ale přijde mi, že odličování pouze ubrousky vyjde dráž a nemám pak pocit dokonale čisté pleti. Na cestování nebo na rychlé večerní odlíčení, když přijdete z party jsou super ale na každý den už ne-e.

Teď jsem si na zkoušku koupila ubrousky z Douglasu, tak jsem na ně zvědavá, protože jsou prý super. Uvidíme. No abych se vrátila k tamponkům...:)

Teď mám doma tyhle z DM, které jsou fajn.


Stojí asi 35Kč a jsou jakž takž sešité, takže se vytahují vcelku ale občas se stane, že z jednoho tamponku máte dva, což se naprosto vždy stává u těchto peelingových tamponků a což fakt nesnáším.


Mám je doma už celkem dlouho, používám je tak jednou týdně a pokaždé, když jeden vytahuju, udělá to tohle, což je fakt k vzteku.


Ani ty "ťuplíky" nejsou nějak příjemné, od peelingových tamponků bych si představovala něco jiného. Myslím, že ty, které jsem měla dřív byly od firmy BELL a byl to klasický velký tamponek a obsahoval taková modrá peelingová zrníčka. Musím po nich zas mrknout.
Tyhle si každopádně znovu nekoupím. Popravdě ani nevím kolik stojí, do padesátky se ale určitě vejdete.

Ve stejné velikosti ale bez "peelingového" efektu jsou tyhle tamponky:


Doporučila mi je mamka, mám teď první balení ale jsem s nimi spokojená. Na jedné straně mají trochu reliéf a na té druhé jsou úúúžasně hebounké. Při klasickém odličování spotřebuji 2, někdy 3 kusy ale ráno při jednoduchém čištění pleti je tenhle velký zbytečný,takže celkově vyjdou dráž než ty klasické, malé. Takže příští nákup budu zvažovat. Já má totiž takovou dózu z Ikey, ve které tamponky mám. Večer by se mi hodily tyhle větší ale ráno mi stačí ten malý a to bych si pak musela koupit další dózičku, protože tahat je z toho plastového sáčku mě nebaví. Nebo máte nějakou jinou radu :)?

Nejlepší odličovací tamponky, které jsou prošité, pevné, dobře se mi s nimi odličuje a vycházejí cenově nejlépe jsou ty z Lidlu - od jejich privátní značky Iserée nebo jak se to píše :) Bohužel jsem vyhodila obal ale i bez fotky je určitě zvládnete koupit. Na nějakém blogu jsem četla, že nejsou ze 100% bavlny ale mě osobně to nevadilo. Zkuste je a uvidíte.

Tak jsme se odlíčily a jdeme si odstranit ty nedokonalosti, které jsem měly schované pod makeupem.

Na to používám extractor aneb jak jsme tomu začali říkat doma  - a vůbec nevíme proč, STRESOR :)

Krásně se tím dají vymáčknout klasické beďary nebo vyčistit zanesené póry na nose. Jelikož kolečko zamíříte přesně a neroznípete si i kůži okolo, pleť se pak lépe hojí a nevznikají vám jizvičky. No nádherná "beauty"  věta, co :)? 
Dá se sehnat v Sephoře asi za 250Kč nebo na různých eshopech či aukru vyloženě za pár korun.  Super je, že se pak dá tento "nástroj" pěkně vydezinfikovat obyčejným lihem a máte stresor pořád hygienicky čistý :))

Co se týká čištění zubů, doma používáme jen kartáčky Curaprox 5460. Víte co znamená to číslo? Tyhle kartáčky mají mít 5460 stětinek :) Jsou super a hlavně je dělají v různých barvách, já kupuju vždycky ty, kde je nějaký tyrkysový ale zatím co já zvládnu zničit tyrkysový i růžový, tak přítel má ten třetí, který pořád vypadá k světu? Taky tak ničíte kartáčky nebo i po měsíci ho máte pořád bez roztřepených štětin?



No koukám, že ten článek úplně tak kraťoučký, jak jsem psala na začátku, nebude :)

Jdeme na žiletky:)


Měla jsem různé, od levnějších, po ty dražší, kde jen měníte hlavice ale už pár let používám tyhle a jsem s nima nejspokojenější. Většinou jsou v balení 3+1 za cca 100Kč a vydrží ostré fakt dlouho, i když je mám ve sprchovém koutu, nesuším je, neoplachuju ledovou vodou a já nevím jaké jsou ještě další tipy a triky jak prodloužit ostrost žiletky :) Jaké všechny znáte?

Krabicové kapesníčky z Lidlu


Máme jich doma velkou spotřebu a tyhle jsou podle mě nejlepší. Stojí do 20Kč, je jich tam 90 a jsou měkoučké, takže nemáte hned odrbaný nos. A navíc dělají různé designy, takže si vybere skoro každý - a když ne, tak si kupte plechovou nebo dřevěnou krabičku, ve které krabičku s kapesníčky schováte :)





A poslední věc v dnešním článku - Tangle teezer. Mám ho už kupu let a pořád je plně funční. Těch pádů co už zažil!! (To by ani Nokia 3310 nedala, haha) Jedna velmi důležitá rada - nikdy si nekupujte černý TT. Víte kolikrát jsem s nim už jezdila po pohovce nebo po stole v domnění, že je to myš od počítače? Fakt hodněkrát. Nekecám!! 
Jinak je to geniální věcička, stojí kolem 250Kč ale jak už jsem psala, já ho mám určitě 3 roky a zatím ho nepotřebuji měnit. Krásně vlasy uhladí a na rozčesání mokrých vlasů je bezkonkurenční. 
Já si příště jen koupím nějaký barevnější a s rukojetí, aby mi pořád nepadal a nelekala psa.

Máte některá doma ten TT na aplikaci produktů ve sprše? Dá se používat i normálně? To by mě zajímalo, písněte mi to do komentářů, díky.


Pro dnešek už to stačilo, taky bych o tom mohla natočit video ale chci, aby si přišly na své jak čtenářky, tak i ty, co raději koukají na videa.

Kterou z věcí  tohoto článku máte doma, se kterou jste spokojené a co naopak máte za propadák? Budu se těšit na vaše komenty tady i na fb!

Krásný den a buďte krásné nebo si to aspoň myslete, i to občas pomáhá :)

b.

You Might Also Like

10 komentářů

  1. mne vyhovujú tie z Lidlu odličovanie tampóniky, tie sú super :) aj tie žiletky mám a sú super ( len tie s kokosovou vôňou ) a mám TT ružovo fialový a aj ten je super ! :D curaprox som mala vždy doteraz, no odkedy mám elektrickú, tak na ňu curaprox ani nesiaha :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt je ten elektrický tak super? Ale očividně jsou tyto věci oblíbené u více lidí, což jen podporuje fakt, že to nebudou šmejdy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky máme elektrický, Oral B, a jsme spokojení. Jinak před ním jsme taky používali Curaprox.

      Vymazat
  3. Tamponky z Lidlu také mohu doporučit a Tangle teezer u nás doma prostě nemůže chybět! Dávám za pravdu tomu, jakou má výdrž při pádech :-)

    Zvu Tě na svou giveaway :-)
    http://aestylesvet.blogspot.cz/2015/02/vvvvvvvvvvv-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Kefky Curaprox sú vynikajúce, asi tie najlepšie, aké existujú, aj keď sú drahšie, siaham po nich radšej ako po tých klasických, tým, že sú menšie vedia sa dostať kam treba. Ebelin tie klasické odličovacie tampóny kupujem neustále a lepšie som zatiaľ nenašla, skúšala som Tesco, Bell aj Bellu a najlepšie sú tieto.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že poměr cena/kvalita jsou super. Dají se sehnat levné ale nikdy nejsou kvalitní a hrozně se drolí. A dobré kartáčky jsou také TePe!

      Vymazat
  5. Tamponky kupuju různé, podle toho, kde zrovna jsem, jediné, na co koukám, aby byly 100% bavlněné. Protože ty s přídavkem umělotin mě prostě škrábou. :) Tu vychytávku na akné neznám, ani nechápu, jak se používá :D Jako už jsem ji někde viděla, ale ještě jsem nezkoumala její použití, i když musím říct, že po 40.roce se mi konečně uhry přestaly dělat :DDD Ale jinak na pupínky jsem používala takovou tu dezinfekční tyčinku, např. od Oriflame nebo Gabriely Salvete. Kartáček mám už snad 10 let Braun OralB a nedám na něj dopustit. Občas si čistím klasickým kartáčkem, když si OralB zapomenu nabít, ale to se nestává často. Čisticí ubrousky mi vyhovují klidně ty z Penny, nejsou drahé a vyčistí. TT do sprchy je prý zbytečnost, to jsem četla na nějakém blogu. Od té doby ho nechci a stačí mi klasický, stejně si vlasy češu po částečném vysušení a použití spreje na rozčesání. Jo a žiletky, tak ty zas celý život používám Venus Gillette. Ty Wilkinson jsem zkusila jednou a řezaly mi i kůži. Venus jsou super a vydrží mi strašně dlouho. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používá se tak, že ho přiložíte na pupínek, zatlačíte a on se pěkně vymáčkne :) Já má teď zase po měsíci a půl klidu pupínkové obdbobí, takže se mi hodí :( Elektrickým kartáčkům jsem nepřišla na chuť hlavně kvůli ceně. TT doporučuji, vlasy se vám pak méně třepí a jsou opravdu hladší :)

      Vymazat
  6. Taky používám tampónky z Lidlu, i tam se už dají pořídit ty větší :). Kartíáček Curaprox také mám a nechci už žádný jiný a v pohodě mi měsíc vydrží :D. Jinak jsem se chtěla zeptat na tu dózu z Ikey, jak vypadá? Moc by se mi něco praktického na uskladňování tamónků hodilo, díky za radu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají i ty větší? to je super, kouknu po nich. Dózičku Vám vyfotím, na stránkách ikey už není :/ Mně kartáčky nevydrží, protože drhnu zadní moudráky a tím je hned zničím

      Vymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky