Focení pro Ženu a život

20:57

Už kupu let čtu pravidelně jen jeden časopis - a to Ženu a život. Kupuji si jí každou druhou středu, říkám jí "žažka" a i když poslední dobou nemám moc času na čtení, nikdy se nestalo, že bych si ji nekoupila :)
Samozřejmě jsem ji kdysi lajkla i na facebooku a někdy na začátku roku jsem na zdi mezi těmi všemi dalšími zajímavými i nezajímavými příspěvky zahlédla, že právě ŽaŽ shání opravdové ženy na focení jarní módy. Byla k tomu mejlová adresa, tak jsem tam prostě bez jakéhokoliv přemýšlení poslala dvě fotky z fb, odeslala to a víceméně jsem na to zapomněla. O to větší překvapení bylo, když mi jednu středu zazvonil telefon a volala paní Majerová z redakce, že si mě vybrali a jestli bych mohla přijet do Prahy na focení. Koukla jsem do kalendáře, kde byly ten den jen samé prázdné chlívečky a všechno odsouhlasila.
Hned jsem zavolala mamce, jestli mi bude dělat doprovod a hned byl výlet na světě :)

A jak probíhaly ty tři hodiny v ateliéru?
Na Letné v krásné místnosti s mega vysokými stropy všude běhaly holky, ženy, fotograf, módní redaktor - btw oba sympaťáci :), takže chvilku trvalo, než mě usadili na tu správnou židli, kde mě dostala na starost  šikovná vizážistka. To jsem byla blahem bez sebe protože když jsem viděla všechny ty makeupy, štětce a další propriety hlavně od MAC, hrozně jsem jí to chtěla vzít a odvézt si to domů :))



Venku už se stmívalo a fakt klobouk dolů, že nás zvládly nalíčit skoro ve tmě a žádná z nás nevypadala blbě :))

Dostala jsem vínové koženkové šaty, k tomu jsem měla rty nalíčené rtěnkou ve stejném odstínu a na hlavě super punkové tupé ale celkově jsem se v tom outfitu vůbec necítila dobře.



 Asi to bylo pak vidět i na fotkách, protože po první zkoušce s mojí přidělenou parťačkou, sympatickou Verčou, nás obě poslali převlíknout se :)


Takže tupé rozčesat, rtěnku smýt a na sebe už jsem dostala ten luxusní trenčkot, který mám na výsledné fotce.
Samotné focení trvalo asi 10min a pak už šup pro kafe, na tramvaj, na metro, na čerňák k autu a domů :)




Tři týdny trvalo čekání na výsledek, bála jsem se, abych se na fotce sama sobě líbila (s čímž mám dost problémy :))  ale nakonec mám z fotky dobrý pocit. A hlavně babička s dědou, ty jsou na mě pyšní i když se původně báli, abych tam nejela fotit nějaké porno :)) Starší generace, no :)





Zkuste to taky, přihlašte se někam, kam by vás ani nenapadlo, že se někdy můžete dostat. Je to zkušenost, zážitek a hlavně ta radost pak..:) Můžete to zkusit právě teď do ŽaŽ ;) Nebo už jste to zkusili a máte podobný zážitek? Napište mi!





You Might Also Like

3 komentářů

  1. wau :) to musel byť super zážitok ! :) gratulujem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super! To je dobře, že se někam hlásíš. Já taky to štěstí celý život pokouším. Nebo mu jdu vstříc? A to víš, že se mi to 100x vyplatilo. Já rozhodně budu mít v domově důchodců na co vzpomínat :) Ale v časopise jsem snad ještě nebyla. Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dík za odkaz na tento článek u tebe na Youtube :) úplně bych tě asi nepoznala, ve videích a u sebe na fotkách ti to sluší mnohem víc.Ale musel to být skvělý zážitek, sama jsem měla podobný a také se super týmem, takže byla i dost sranda, ale také jsem se v hlavním účesu necítila úplně dobře. Ale za tu zkušenost to stojí :)

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky