Dermacol Longstay lipstick

10:10



Nikdy jsem nebyla rtěnková, vždycky jsem si kupovala spíš lesky na rty, nosila výraznější kouřové oči a v rtěnkách jsem si přišla děsně zmalovaná. Až poslední půlrok se ve mně něco "zlomilo" a pomaličku polehoučku jsem si začala kupovat i výraznější barvy. Co mě na výraznějších rtěnkách štve je právě to, že nedrží. Když se ráno namaluju, chci celý den vypadat tak nějak normálně a neřešit, jestli nemám půlku stínů na tvářích a jestli se mi rtěnka drolí nebo se nějak ošklivě vytrácí. Takže stejně rtěnky nosím jen na nákup nebo někam, kde budu jen krátkou dobu a ne půl dne.

Před pár dny jsem u nějaké jiné blogerky viděla, jak si tuhle tekutou dermacolí rtěnku chválí, tak jsem si řekla, že stejně potřebuji něco nového, abych měla o čem psát a dlouho jsem si neudělala radost. Obešla jsem drogérky a nakonec koupila odstín 1, což je taková "středně růžová s oranžovým podtónem", řekla bych :) Odstín mě zaujal na první pohled, protože mi přišel z celé škály nejméně výrazný a hlavně se mi hodí k nehtům :))



A teď zpátky k rtěnce. Teoretický princip rtěnky je následující :)
1. Barva - Aplikujte tenkou vrstvu na rty a nechte zaschnout 1 minutu
2. Lesk - Aplikujte na barevnou bázi.





Praxe je taková, že chce nanést jednu tenkou vrstvičku, která se nanáší jako lesk. Po chvíli ještě rty upravit, aby barva byla všude rovnoměrně, pak počkat tak 3-5min až vše zaschne a zmatní. Poté už můžete nanášet lesk nebo jakýkoli jiný balzám.



S aplikátorem se manipuluje celkem dobře, rty s ním hezky namalujete bez přetahů, jen to chce opravdu radši nanášet dvě tenké, než jednu silnou vrstvu. Rtěnka nijak nevoní, za to lesk má fakt příjemnou, jemnou vůni.
Trošku jsem se bála toho, že rtěnka bude rty vysušovat ale vůbec takový pocit nemám.




A teď k výdrži. Ta rtěnka fakt drží, nekecám. Barva je celý den stejně výrazná, nedrolí se a stačí občas rty přejet leskem nebo nějakým balzámem a stále vypadá dobře. Samozřejmě není dokonalá a "sjíždí" z vnitřní, mokré strany rtů, což nevypadá moc dobře ale v tomhle je na vině je hlavně jídlo a myslím, že na jednu či dvě opravy denně, které trvají asi půl minuty, máme čas každá :)



K odlíčení jsem použila dvoufázový odličovač, micelárka to sice zvládne ale musím u toho rty fakt dost drhnout, což je zbytečné.



Celkový dojem je takový, že dumám nad tím, jaký odstín si ještě koupit :) Vy už nějaký máte? Napište mi, ať mám inspiraci!

Plná cena je 229Kč ale teď mají v Rosmmanovi akci za 159Kč a poměr cena/kvalita je super! Už jen fakt, že jsem se o jednom produktu takhle rozepsala, to dokazuje. Takže asi tak :)

b.





You Might Also Like

3 komentářů

  1. Mam v planu si koupit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá moc pěkně, uvažuji o koupi. Tahle barvička je moc pěkná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to super odstín, sice výrazný ale ne tak, abyste se v ní cítila nesvá i během dne, jako já to mám třeba v červené:)

      Vymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky