Nový beauty box - FAB5IVE

18:50

Dnešní článek se mi píše docela lehce, protože je tu konečně něco, co mě jako milovnici překvapení a kosmetiky fakt baví a to nový beauty box FAB5IVE.

Tento box jsem nejdřív zaregistrovala ve formě reklamy na instagramu ale protože jsem nikde neviděla žádné reference, tak jsem si ho neobjednala. Proto mi mejl s nabídkou zaslání prvního boxu na recenzi udělal dvojnásobnou radost.


Beauty box FAB5IVE funguje jako ostatní boxy - zaplatíte 449Kč a přijde vám box s pěti kosmetickými kousky, které vždy převyšují hodnotu boxu.
V boxech se mají objevovat jak známé značky jako Maybelline, L´oreal, Revlon, tak potom i méně známá kosmetika, jako třeba americká BelláPierre či pro mě absolutně neznámá značka Cosart.
Box si můžete objednat TADY.


A co tedy bylo v tom prvním, květnovém, vydání?


L.A. Girl - Paleta na konturování (plná velikost)
Paletka mě překvapila svou velikostí, je to spíš opravdu paleta :) Najdete v ní dvě tvářenky, jednu tmavší, druhou světlejší, dále matný bronzer a rozjasňovač. Vše po 5,5g.
Od téhle značky doma nic nemám, takže jsem ráda, že vyzkouším něco nového, pro mě neznámého.



Milani - Olejová péče na rty (plná velikost)
Tohle je za mě naprostá pecka. Skvělá kokosovo-mandlová vůně a konzistence jemného lesku, který rty nechá jen jemně lesklé a hezky vyživené. Žádný nepříjemný lepivý pocit, jen hezky šťavnatá pusina - jojo, tohle bude můj nový kabelkový kámoš:)


Chiara-Ambra - Hydrogel Lip Mask (plná velikost)
Masku na rty jsem ještě nezkoušela, protože se mi za to nikdy nechtělo dávat v Sephoře kolem stovky, když se to použije jednou a hlavně jsem nikdy nevěřila, ža to něco udělá. Tenhle hydrogel má rty vyživovat, trochu je nafouknout a ještě pečovat o pokožku v okolí. Tak uvidíme.


Body Shop - British Rose Hand Cream (30ml)
Krém na ruce od Body Shopu řadím k těm průměrným ale vůni růží miluju, takže mi nevadí, že v boxu byl. V kabelce si rozhodně své místo najde.


Revlon - Dramatic Definition Mascara (plná velikost)
Já, jako notorický zkoušeč řasenek, mám z dalšího kousku na řasy vždycky radost. Od Revlonu jem kromě makeupu ještě nic nezkoušela, takže se těším na zítřek, až tuhle mascaru, která má dokonale oddělit a vytvarovat řasy, vyzkouším.
Výsledek se dozvíte na instagramu v souboji řasenek (#soubojrasenek)


Za mě je první FAB5IVE box povedený a dle cen, které jsem různě pohledala, je hodnota kolem 870Kč.
Já si určitě objednám další vydání a budu doufat, že kvalita tomuto boxu zůstane a budeme se každý měsíc radovat z kvalitní kosmetiky.

Dejte mi vědět, jak se vám box líbí, jestli ho taky zkusíte příští měsíc objednat nebo jestli vás tyhle věci vůbec neberou a radši si za 449Kč koupíte to, co víte, že určitě využijete.


b.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Krásna krabička :) Všetky produkty vyzerajú super :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  2. Masku na rty bych ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě si další měsíc objednám samé krásné produkty. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásny boxík. Hneď ako ho začnú posielať na Slovensko tak si ho objednám.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná krabička, docela mě to zaujalo a asi si zarezervuji na červen :-) všechno bych využila tak proč ne :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Nedávno jsem se dozvěděla o novém Beauty Boxu Fab5ive a vypadá úžasně! Určitě chápu, proč jsou produkty tak oblíbené. Ačkoli nejsem velkým fanouškem líčení, přesto oceňuji skvělou kvalitu těchto produktů. Mnohem radši mám přírodu a pobyt v ní. Zjistila jsem, že se nic nevyrovná pocitu z pobytu v přírodě a objevování jejích zázraků. Abych měla jistotu, že jsem vždy připravená na jakékoli outdoorové dobrodružství, spoléhám se při výběru outdoorové výbavy na obchod https://armik.cz/. Nabízejí ty nejkvalitnější věci, od stanů po spacáky a další kempingové doplňky.

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky