Brandnooz box - říjen

19:08

Jako každý měsíc mi přišla domů zelená krabice s novinkami ze sekce jídlo.
Někdy je box narvaný pecka věcmi, někdy je to horší a někdy je to tak půl na půl. Mrknem tedy na ten říjnový Brandnooz box.

Hašlerky
Já jsem spíš na ty gumové, želatinové bonbony ale jelikož děda je milovník Hašlerek a zítra budeme slavit jeho narozeniny, mám doplněk k hlavnímu dárku. Takže se mi hodí a hlavně aspoň ochutná něco nového - jsou totiž s příchutí višně a černého rybízu.


Fidorka
Tak to je to samé - Fidorka nikdy nepatřila ke sladkostem, na kterých bych si pochutnala ale babička je vždycky kupovala, takže děda je má rád. Tudíž i tato novinka - mléčná Fidorka s karamelovou příchutí půjde k dědovi do balíčku.

Nescafé Azara
Na tohle jsem zvědavá. Jelikož doma máme kávovar, tak rozpustné kafe piju jen na návštěvách ale tohle rozdělám a vyzkouším, protože mě opravdu zaujalo - i díky plechovému obalu. Jo, je to blbost ale mně se fakt líbí :)


Strážnické brambůrky
Nejsem brambůrkový typ, když už, tak mi teď docela chutnají ty vruby od Bohemia chips nebo nějaké ty Lays s chilli a limetkou ale tyhle brambůrky - pozor, to nejsou chipsy, opravdu nejsou to, co bych snědla.
Nevadí, čeká nás, nebo spíš Davida, zapíječka juniora a tam se snědí, než byste řekli křup :))


Vest Sýrovky
Tady se asi budu opakovat ale tenhle druh pochutin mi taky nejede. Nejsem nějak extra vybíravá ale teď se snažím vyhýbat lepku, to za prvé a za druhé - když už si mám dát něco nezdravého, tak si dám něco, co mi opravdu chutná. Takže i tyto krekry půjdou paintballistům na zapíječku.


Hořčice s fíky Bornier
Mnam, tak tohle je fakt pecka! Ochucené hořčice mám ráda, mažu si je na pečivo pod šunku a takhle je opravdu výtečná. Pěkně tam křupou semínka fíků a k tomu je taková akorát pálivá..a láká mě i druhý typ, který je s hruškami.
Za mě je tohle top výrobek z celého Brandnooz boxu.


Krušovice Dvanáctka
Pivo, no :) Šoupla jsem ho do lednice a k jídlu si ho dáme s Davidem napůl. Ano, kojím ale dvě deci piva po kojení neublíží mně ani dítěti.
Foto není - vybila se mi baterka ve foťáku. No fakt, nekecám. Snad to nevadí,že tu neuvidíte fotku piva :))

Za mě absolutní průměr ale věci se mi zrovna hodí, takže nenadávám ale ani neskáču do stropu radostí. I když ta hořčice je pecková, to se musí nechat!

Co vy a Bnb - ptám se vždycky ale vím, že ho dost z vás objednává, tak mě to zajímá :)




You Might Also Like

7 komentářů

  1. No super, mě měl taky ve čtvrtek dorazit, tvrdla jsem kvůli tomu doma a nic, fakt čp. to je věc, jinak moc díky za výhru v soutěži, make-up je super a testuji ho právě.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super balíček, samé dobrôtky ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Na mě balíček čeká v práci. Jsem nemocná, tak ho za mě ve čtvrtek přebírala kolegyně. Podle popisu mě zaujal, využiji vše. Já naopak jsem brambůrkový typ a tyhle Strážnické jsou moje nejoblíbenější, takže velké balení mě moc potěšilo. Pivo vypiju, Fidorku sním, Hašlerky a hořčici minimálně ochutnám. Krekry by taky mohly být dobré. No a kafe moc nepiju, ale tuhle malou plechovku snad zužitkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem, bohužel, brambůrkový typ :-) Takže vím, že je nesmím rozdělat, protože pak jsem jako kobylka. Fidorka je výborná, včera jsem ji zmárnila :-). Na hašlerky jsem zatím neměla chuť, ale jsem na ně zvědavá. Kávu už jsem ochutnala a ač nejsem milovník rozpustné kávy, musím uznat, že tahle je fakt dobrá.

    OdpovědětVymazat
  5. Strážnické brambůrky jsou nejlepší :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Tak jako nebyli tam hrozné věci, spotřebuješ to, ale málo :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Já z těch strážnických můžu jen česnekové, jinak taky spíš ty exotické jako Lays chilli a limetka (teď jsem zrovna kupovala v akci v Lidlu za 20 Kč)

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky