Tvářenka MeMeMe - odstín Bronze

21:26

Když jsem otevřela swapový balíček od IloveMakeUp jako první věc jsem rozbalila tuhle nádheru.
Myslím, že radost na mě byla fakt vidět a hned mi bylo jasné, že tahle super krabička si zaslouží svoji vlastní recenzi.

MeMeMe je britská značka, kde prý převládají jen dámy, které vědí, co ženy obecně chtějí a tak se snaží kosmetiku stále vylepšovat, aby vyhovovala našim náročným požadavkům...podíváme se tedy, jak jim to jde :)




Obal je moc hezký, mně se tyhle krabičky líbí i když je to papír. Je to vyloženě "koupelnová" věc, na cestování se nehodí. Při tahání v kabelce se obal rychle poškrábe a každý škrábanec je na matném obale hned vidět.




No ale ten andílek na obale..ten je boží..:)


Zespoda na víčku je zrcátko, pro mnohé třeba naprd ale já jsem schopná i s takhle malým zrcátkem nějaký základní makeup na obličeji vytvořit - nebavíme se tady o speciálním konturování tváře či večerním makeupu, to by asi nedopadlo nejlépe ale na rychlé denní líčení mi tohle zrcátko v nouzi stačí.


Štěteček, je plochý, placatý, tvarem spíš konturovací než tvářenkový. Chlup vypadá umělý ale je měkoučký a na rychlé konturování se dá použít, což se málo vidí - většinou mi všechny štětečky u produktů přijdou fakt na dvě věci ale tenhle není úplně marný.
Ale jak píšu - je na konturování, na nanášení tvářenky se moc nehodí.

 



Barva je krásně hnědobronzová, se shimmerem. Dalo by se říct dokonalá. 




Tvářenka je fakt úplně sametová, jemně mletá a až brutálně pigmentovaná :) Stačí opravdu jen lehký dotek štětcem na tváři, musí se s ní opatrně, ale pak vypadá nádherně.


Výdrž až tak pecková není, přijde mi, že se během dne ztrácí ale vidím jako hlavní nedostatek - nesplyne s pletí.
Mám pleť mastnější ale jiné tvářenky zapadnou do makeupu a pudru a drží, jsou dotekuodolné a to tahle bohužel ne. Když se během dne pošimrám na tváři, tak jsou hned vidět čáry, kde jsem se obličeje dotkla, protože barva zmizí. Ale třeba to u někoho se sušší pletí dělat nebude, nevím.



Barva je multifunkční, dá se použít jako tvářenka (už týden nemám na tvářích nic jiného), v létě půjde použít jako třpytivý bronzer a já našla zalíbení, óó, jak hezké slovo, ztrácet černé nebo nějaké teplé oční stíny (rozuměj teplou barvu očních stínů) :)))  právě touto bronzovou barvou. Jde to fakt krásně, opravdu měla ILoveMakeUp pravdu, když mi to do dopisu psala jako "tip" :) A já ještě jednou DĚKUJI!!!

Když potřebuji přidat trochu růžové, dá se krásně smíchat s MUR tvářenkou a hned mám další krásný třpytivý odstín..

Prostě a jednoduše, jestli chcete něco bronzového, roztomilého a multifunkčního, tak tohle vyloženě potřebujete! :) Koupíte ji všude možně, já ji dostala jako dárek, tak tu nebudu psát cenu a tak, určo ji na googlu najdete sami ;)

Máte některá něco od MeMeMe? Jak jste spokojené? Jsem zvědavá, povídejte..!






You Might Also Like

5 komentářů

  1. Wow, tak to bych necekala, nadherny odstin!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten odstín by mi určitě nesedl, ale jednu dobu jsem chtěla vyzkoušet pověstné MeMeMe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě by nesedl jen hodně studenému typu - jsi to zrovna Ty :)?

      Vymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky