Oči, čočky, brýle, operace očí...povídací video

23:53

Vidíte dobře? Závidím vám - i když se to nemá :)

https://www.youtube.com/watch?v=h5_qBgAlc30

Já vidím už asi 17 let dost blbě a uvidím tak do konce života..jasně, neumírám, netrpím nevyléčitelnou nemocí, není mi každý den špatně ale je to doživotní komplikace, diskomfort, starosti...a nikdo, kdo má nula dioptrií asi nepochopí to, že bych si strašně přála se jedno ráno probudit a hned vědět kolik je hodin nebo usnout třeba už u televizních zpráv..to s čočkami nebo s brýlemi nejde.

A když už jsem myslela, že to půjde, tak to zase bylo takové to: "tu du dum dum" a bohužel operace se nekonala ...ale o tom už více ve videu..:)



Vaše b.




You Might Also Like

2 komentářů

  1. To já také přemýšlela nad operací, ale dávám tomu zatím volný průběh a možná časem, zatím jsem na kontaktních čočkách, brýle nenosím vůbec. :)
    www.dendyss.blogspot.cz beauty blog

    OdpovědětVymazat
  2. Chápu, mám to podobně. Měl jsem operaci kvůli šilhání, což mi to trochu zlepšilo, ale brýlě bych měl nosit pořád. Samozřejmě jsem to často nedodržoval - cítíl jsem se v nich hůř, než bez nich (kvůli vzhledu). Od té doby, co jsem si koupil nové brýle, tak už vpohodě. Dokonce v nich vypadám líp, než bez nich. Což jsem zažil poprvé.

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky