Co čekám od Brandnooz boxu?

10:36

Video s rozbalováním posledního Brandnooz box "schytalo" opravdu dost palců dolů, tak mi to nedalo a musím napsat nějaké povídání o tom, co vlastně od BNB čekám a proč jsem ho zdrbla tak, jak jsem ho zdrbla.



BNB mám předplacený od loňského léta, takže teď dubnový, byl pro mě už desátou krabičkou.
Dříve jsme byli fakt z každého balíčku nadšení (mluvím teď i za přítele), chodily v něm novinky od značek, které jsme neznali a celá náplň boxu byla pestrá. Sladké, slané, pití, jídlo, zdravé i nezdravé - jednoduše všehochuť ale samé zajímavé věci. které jsme neznali.



První kámen úrazu byl s džusy Jumex, které se opakovaly snad v pěti krabičkách a už jsem začínala být mírně nevrlá. Džusy nám nevadí, přítel je má rád ale aby byl v každé krabičce?!!

A tím se dostávám k tomu, co vlastně od Brandnooz boxu chci a proč jsem si jeho předplatné zařídila.
BNB má být krabička s NOVINKAMI, které jdou na trh. S jídlem a pitím, které člověk nezná ale přijdou mu až pod nos, on se o nich dozví, ochutná je a pak si je koupí či nekoupí znovu. Toť teorie.
Praxe je taková, že slabá půlka věcí jsou novinky a zbytek jsou věci, které jsou na trhu již delší dobu.

A potřebuje snad komentář to, že Tonic bez chininu, který byl v dubnovém boxu je novinka z roku 2013 a má expiraci 6/2015?



Ano, ČR nemá nějak extra velký trh ale dát dokupy pár novinek v celkové hodnotě 330Kč podle mě zas takový problém není. Vidím to spíš následovně.
Aby se firma s produktem dostala do takovéto krabičky, většinou musí zaplatit nějaký poplatek a také dát určitý počet kusů daného produktu pro všechny předplatitele. Je možné, že dostat produkty do BNB je pro firmy prostě drahé a proto je pak složité naplnit BNB novinkami a často se tam opakují produkty jedné a té samé firmy, jen třeba v jiné příchuti (Corny, Mentos, Balconi, Bohemia, Efko, Jumex..)
Nebo to není drahé ale předplatné má málo lidí a firmám se reklama tohoto typu nevyplatí.

Nevím, třeba to je jinak ale tohle je můj dojem a docela tomu i nadbíhá vkládání časopisů a vysvětlení distributora - krátce řečeno " máme problém box naplnit novinkami, proto tam občas dáme časopis". I když  udělat to dvakrát po sobě je blbé a spoustu lidí to odradí - navíc, když časopis není o jídle a je měsíc starý, tudíž už stažený z trafik.

Už minulý box nebyl pro mě úplně top ale tenhle dubnový to zazdil úplně. Nesplňoval to, co od BNB čekám a navíc se mi netrefil do chuti.
Jo, na brambůrky a na kafe jsem se ksichtila. NO A CO:)? Mohla jsem box otevřít, všechno si načíst a pak teprv točit ale ne, chci točit autentická videa, nechci se přetvařovat. Ve videích mluvím tak, jak mluvím normálně.
Je to už takové klišé všech holek, co natáčí ale - komu vadí mé vyjadřování, nelíbí se mu má videa, vadí mu moje ksichty, fajn - nedívejte se na mě, není to vaše povinnost :) Já budu i natáčet s lepší náladou, když budu mít pozitivně naladěné komentáře a palce nahoru :) I když komentáře od slečny, která "hejtuje" snad všechny youtuberky na české scéně, mně opravdu nerozhodí.

Brambůrky obecně nevyhledávám, nejsem žádná "zdravovýživářka" ale dám si radši jinou prasárničku než jsou brambůrky a zvlášť tyhle. To samý s kafem - nesladím ho, radši si dám cukr ve formě zmrzliny. Tak přeci nebudu jásat radostí a pusinkovat pytlíčky s něčím, co se mi bude válet rok ve špajzu!

Podle mě se prostě a jednoduše BNB zhoršil. Jsou tam často produkty, které už byly - jen jsou v jiných příchutích, nejen značky ale i celkově se typy výrobků opakují - např. brambůrky pomalu v každém boxu.
Nejsem sama, kdo má tenhle názor, na fb BNB se to jen hemží negativními komentáři - ale samozřejmě je tam i pár komentářů kladných.
Co ještě chci zmínit - fakt mi vadí srovnávání některých předplatitelů českého BNB s německým. To mi přijde fakt ujetý. Ano, v Německu je BNB fakt krásná záležitost ale proč to srovnávat a kazit si tím náladu ještě víc?


 BNB stojí něco málo přes 200Kč, mají v něm být produkty v hodnotě cca 330Kč. To tak nějak platí - samozřejmě všechno v plných cenách, včera v Tescu jsme schválně hledali  a našli třeba kafe v akci (a i bez akce nevycházelo na 5,90Kč ale na 5,40Kč) ale to už opravdu hodně rejsním.

Jelikož miluji překvapení a jídlo taky, na box se budu dál těšit a nezbývá mi nic jiného než doufat, že se lidem, kteří mají BNB na starosti podaří sehnat víc firem s produkty, které nás, konečné spotřebitele, potěší víc.

Takže asi tak, no.


Jak se líbí BNB vám, co ho máte předplacený? Prodlužujete předplatné nebo končíte? A co vy, co ho předplacený nemáte? Navnadil vás poslední obsah k tomu, abyste si ho objednali?
A konečně - mám si rozdělávání boxu připravovat a pak točit už s nějakým scénářem nebo chcete "opravdové" rozdělávání s mým opravdu reálným prvním dojmem?


You Might Also Like

15 komentářů

  1. Baru myslím, že máš na to úplně normální rozumný názor a musím říct, že na to, že mě nějakou dobu lákolo BNB vyzkoušet, tak mě ta touha čím dál tím víc opouští a za ty peníze si radši koupím něco, co mi fakt chutná ;-) Jinak videa si určitě nechystej - určitě budu radši, když uvidím tvou reálnou reakci než něco strojeného! A tak jako celkově dělej vše tak jako doposud - moc mě bavíš, jsi krásná, přirozená a prostě působíš fakt moc mile. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, moc díky za reakci, za 220Kč se už dá pořídit jídlo, které je fakt mňamka, viď?
      Já si právě myslím, že ty reálná idea jsou lepší ale zeptala jsem se, víš jak :))

      Vymazat
  2. No však co je špatného na tom, že ti nechutnají chipsy, normálka ne? Já na tom nic divného nevidím, já bych se jich zase užrala no:-D
    Víš co, mě tyto krabičky lákají, je to sranda, ale nikdy jsem si žádnou neobjednala.. U kosmetiky se dávaly často odstíny, které se neprodaly, dávala se tam i prošlá kosmetika, teď vidím, že zde to není o moc jiné, opravdu nepotřebuju dávat své těžce vydělané prachy za to, že mi pošlou nějaké zbytky a neprodejné věci.. Takže tak no, škoda, ale myslím, ze v tomto případě to ani nijak jinak fungovat nemůže, aby na tom vydělali, o nic jiného nejde..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to mrzí, protože ten nápad mě fakt baví ale docela to jde do kytek a bojim se, aby to nakonec nedopadlo jako s tím LB, i když tady je cílovka širší..no uvidíme:)

      Vymazat
  3. Já jsem BNB nepropadla, je sice pravda, že první krabičky se mi líbily a vždycky jsem si nadávala, že jsem ho měla zkusit objednat. Ale teď po delší době, co obsah krabiček sleduju, bych už nadšená nebyla. Podle mě všechny tyhle boxy, ať s jídlem nebo kosmetikou nějak nezvládly to, že jejich princip je o objevování novinek.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem dřív výskala radostí a teď už to není taková sláva. Právě nevím, jestli je chyba přímo v boxech a nebo v těch firmách, které tam ty své výrobky dávají.
      Třeba nás BNB vyslyší a polepší se :)

      Vymazat
  4. Důvod proč jsem BNB přestala kupovat byl ten,že obsahoval třeba jednu novinku a nebo se pak určitá ''novinka,, v boxech opakovala xkrát za sebou. Podle mě je to něco jako s LB,velmi chudý příbuzný boxů,co vidíme v zahraničí. Když si vzpomenu na první fotku BNB z blogů ,jak ho nacpali věcma a srovnám to s obsahem dnes,tak se musím smát :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono ještě loni to byla pecka, teď už se ty značky fakt hodně opakují :/
      Já to zahraniční srovnávání nemám moc ráda, hold žijem tady a zas proti Ukrajině máme alepoň nějaký BNB a tak, že :D

      Vymazat
    2. Tak na Ukrajině nevím jestli ho mají,ale zase ne všude je bída,tam je to tak,že bud jsi bohaty a nebo uplně chudý,nic mezi. A srovnávat budu,protože když se sem může dostat high end kosmetika,tak proč ne kvalitní potraviny ze zahraničí?

      Vymazat
    3. ja si stejně myslím, že je to pro ty firmy buď drahý se do toho BNB dostat nebo se jim to nevyplatí. Nebo je ještě možnost, že o tom - dostat se mezi lidi v rámci BNB nevědí - ale to by pak zase byla BNB, že to firmám nenabídnou.
      Tak jako potraviny se sem dostat můžou ale jde o to, jestli pak to český zastoupení bude mít chuť to jako novinku do BNB - ještě když vidí, jak to jde do kytek a že to lidi odhlašujou. No, tohle by bylo na mega debatu :D

      Vymazat
  5. BNB jsem si objednala jednou a bylo to asi před rokem. Byla zrovna akce 1+1 zdarma. to jsem byla opravdu nadšená, spoustu věcí mám ještě teď a byli tam vážně novinky, neznáme věci a jak říkáš-všehochuť zdravého i nezdravého. Mně by ty časopisy ani nevadily, ráda si je kupuji a ráda v nich hledám inspiraci, ale ta voda je teda masakr! Celý ten nápad se mi ale pořád líbí a možná si ho i objednám znovu. Je ale velká ostuda dávat do boxů ne-novinky a skoro prošlé věci, zvlášť když je jejich reklama postavená na testování novinek, překvapení a výhodné ceně. Snad se polepší a budou zase novinky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že teď si stěžuje fakt dost lidí a pokud si budou chtít zákazníky dál udržet a získávat nové, budou muset krapet zabrat a trošku ty krabičky "vyšperkovat" :)
      Je škoda, že s loňskem se nedá BNB vůbec srovnávat

      Vymazat
  6. Ahoj Baru, napsala jsi to vcelku hezky, i když s něčím nesouhlasím :-) např. brambůrky taky nemusím, tak si je dcera vzala na párty a za úkol měla zeptat se jak chutnají, a hned jsem měla dost názorů. A srovnání německého a českého boxu? Jsem ta, co tam ten odkaz dala:-) Proč nevidět jak se to dêlá jinde?
    Přeji hezký den siraelxy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, joo, někomu to chutná ale já bych to zakázala - a dětem obzvlášť :)

      Jéé, to jsi ty , jo:D? To je sranda :)
      Víš jak, mě to přijde jako takový srovnávání nesrovnatelného. Je tam mega trh, jiná ekonomika..

      Vymazat
  7. Mě to teda podle toho co píšete nezaujalo vůbec a já dostat něco takového, tak bych byla určitě také zklamaná. Mě teda mnohem víc zaujal tento koncept zdravého stravování. Je tam také takový ten okamžik překvapení a ještě k tomu udělám něco pro své zdraví :)

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky