Plátýnkové masky Dermacol - recenze + giveaway

13:09

Konečně jsem sehnala plátýnkové masky od Dermacolu, všechny je vyzkoušela a jsem tady s recenzí. Sice teda nebude úplně pozitivní ale nedá se nic dělat, jdeme na to.

Začnu obecně a to tím, co mají všechny masky stejné a to je vůně. Jemná, ne nijak výrazná ale po celou dobu, co máte masku na obličeji (doporučuje se 10 minut), ji cítíte. Rozhodně bych ji nepopsala jako přírodní ale nevadí mi.
Všechny masky jsou také dost napuštěné, na obličej se tím pádem dobře přilepí a drží - ale jen chvíli. Po pár minutách se mi začaly trochu nad dolní čelistí odlepovat, takže je lepší tu chvíli ležet a relaxovat (což asi i je trochu účel masek,že jo) ale já to beru jako mínus. Další mínus je i to, že po sundání samotné masky z obličeje je pleť fakt dost lepivá.

První, kterou jsem zkoušela a která mi přišla i nejlepší, je ta s červeným obalem - Intenzivně liftingová maska.
Obsahuje extrakty z třešně, vitamín C a E a má za úkol okamžitě vypnout pleť a snížit hloubku vrásek. Vrásek mám jen pár kolem očí, takže tam jsem efekt neviděla ale jinak mi opravdu přišlo, že mám obličej takový vypnutější, nosoretní rýha nebyla tak výrazná a pleť působila zdravějším dojmem.
Po sundání masky pleť trochu lepila ale stačilo jedno opláchnutí vodou a pak už byla jen jemná a hebká. Do této masky bych šla znova.

Hydratační a vyživující maska má pleť překvapivě hydratovat a vyživovat a také sjednotit její tón, regenerovat, vyhlazovat...takový brouk Pytlík v pytlíku..:)


Za mě je průměrná, použila jsem ji ráno a i když jsem okamžitě po sundání žádný "wow efekt" neviděla, tak jsem celý den měla pleť hebkou a vypadala dobře.

Třetí - Hloubkově čistící maska s extraktem z broskve v zeleném obalu byla za mě asi nejhorší. Plátýnko bylo tak napuštěné, že z něj emulze kapala ale přitom se maska z obličeje odlepovala. Po sundání byla pleť fakt extrémně ulepená, chvilku trvalo, než jsem obličej pořádně umyla a výsledek jsem neviděla žádný.


Masky jsem zatím v kamenných drogeriích neviděla, pouze na eshopech - já je kupovala na krasa.cz, tady.
Abyste si názor mohli udělat sami, mám pro vás giveaway o sadu všech tří masek kterou věnoval eshop Vivantis.cz.
Do komentářů mi napište, jaká plátýnková maska je za vás úplně nejlepší nebo jestli vás tenhle trend absolutně nebere a koupíte si za cenu dvou až tří jednorázových masek raději balení masky mazací, která vám vydrží mnohem déle :) Nezapomeňte přidat váš email, klasika. Giveaway trvá do příští neděle 18.6.2017, kdy randomem vyberu jednu výherkyni či výherce. Tak hodně štěstí:)

Mějte se krásně!

b.

You Might Also Like

42 komentářů

  1. Ahoj Baru, tak tohle je soutěž přesně pro mě, co se dává na obličej, to musím mít. Miluji masky všech druhů a konzistencí.
    Plátýnkové masky jsem měla, tuším jen ty ze Sephory, když byly jako dárek v nějakém časopise. Jsem ale zastáncem masek mazacích, kterých mám doma několik.
    Teď momentálně mám doma plátýnkovou od Baleii - hydratační.
    Jarmila.80@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Baru, já jsem zatím zkoušela "kapesníčkovou" masku pouze od Garnier...tu růžovou...moisture comfort. Bylo to příjemné, ale že bych viděla nějaký extra efekt na pleti, to se říct nedá. Ale ráda bych vyzkoušela další tyhle masky. Docela mě to bavilo. Pak jsem taky samozřejmě podlehla instagramovému šílenství a koupila si čistící masku u uhlím Pure Clay od L'Oréal a z ní nejsem moc nadšená. Hrozně mě stahuje pokožku a vysušuje. :-( zdeni20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mě plátýnkové maska nijak neberou. Opravdu mám raději mazací :-) Ale ráda vyzkouším, když vyhraji :-)
    barthova.m@email.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky,já měla akorát Essence okurkovou ta byla moc fajn a Garnier modrou.mam ještě zálusk na značku steblanc z eshopu krása.cz a dále značku tiande. Nějaká liftingova a katty ji moc doporučuje.nevadi mi si koupit na jedno použití.. od Dermacolu mám ty oční,též na doporučení katty :-D markytka89@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky Baru :), já mám plátýnkové masky docela ráda. Vyzkoušela jsem zatím ale jen ty od Garnier a tu, co jsi doporučovala ty od Balei. Musím říct, že mi nejvíc vyhovuje právě ta a modrá od Garnier.
    Evik.Hladik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám ráda plátýnkové hydratační masky od Baleii a Gernieru. :D
    krobotova.t@sezanm.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já mam větší zkušenost spíše s mazacími maskami, které mám strašně rada. Nyní mám v plném balení masku od L'Oréal - detox mask. Ta je skvělá, jinak mám spíše pytlickovy - Dermacol, balea atd. Co se týče platynkove masky, tak mám zkušenost pouze s maskou balea, která je skvělá, úžasně hydratuje. O tehlech jsem hodně slyšela, proto bych je ráda vyzkoušela, protože celkově od poslechu mi přijdou,že jsou celkem oblíbené.

    michaela97r@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Tak bohužel já tyto platýnkové masky vyzkoušela dvě a to od Garnier a Misshy, ale za mě to je propadák, jsou moc nasáklé a to mi právě nevyhovuje. Účinek mi také moc nepřišel extra dobrý.
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Já teda plátýnkové masky miluju, nejradši mám Garnierky, i když už jsem vyzkoušela i dražší kousky. Je to pro mě vždycky relax a pleť dostane nálož hydratace. :-) Tyhle Dermacolky jsem ještě neměla čas koupit a zkusit, jsem na ně zvědavá. ivetakrchova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj,
    já mám asi pořád nejraději tu hydratační od Baley. Můj email je hanicka.cica@seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, platynkove masky pouzivam docela casto. Moje nejoblíbenější je z Rossmann drogerie znacka Rival de Loop. Je hodně "mokrá" a krásně voní..účinek je výborný.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. ahoj Baru, od garnier aqua bomb platynkova me prisla asi nejlepsi,ale stve me,ze v drogerkach jsem stale nenarazila na vetsi vyber prave platynkovych( moc casto pres eshopy nenakupuji a s postovnym by se pak zas docela prodrazilo)...Ikdyz se klasicky roztiraci asi vyplati dle cen vice,mam malyho raubire a tak co si budem povidat,matlat,mit upatlany ruce,smivat atd... radsi placnu platynko,pak sundam,vmasiruju zbytek a hotovo!!!
    petra.zuzanakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky Baru, tak s těmito maskami nemám žádné zkušenosti, ale už dlouho si dělám zálusk na nějakou od Garnieru. Moc mě nebaví patlat si na obličej klasickou roztírací masku, i když cenově by vyšla líp.
    e-mail: barb.kytnarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Plátýnkovou masku jsem ještě nezkoušela tak se třeba poštěstí. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Zdravím, platýnkové masky jsem ještě neměla možnost vyzkoušet, většinou si dělám normální mazací masky ze zeleného jílu, ale nebráním se tomu, abych vyzkoušela něco nového. :)
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Zatím jsem zkoušela jen jednu od Garnier a teď mám koupenou nějakou od Tony Moly myslím, ale tu si zatím šetřím. Jako studentka si úplně nemůžu dovolit kupovat pravidelně jednu masku za 100. Ale ta od Garnier byla super a moc mě to bavilo, že se nemusí nikde nic patlat a jen se plácne na obličej a pak sundá. Škoda že v drogeriích není větší výběr.
    betykrejcikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Takéto bavlnené masky milujem. Moje najobľúbenejšie sú od Missha a SKIN79. :-)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  18. Plátynkovou masku jsem nikdy nezkoušela :/ co já mám ale ráda tak jsou slupovací masky, těch doma pár mám :) takže by uričtě bylo fajn vyzkoušet něco nového ♥
    tynka.kosulicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Platýnkové masky jsem ještě nikdy nezkoušela. Mám ráda klasické hutné masky ,které krásně pleť napapají.
    email: karolbrazdilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Barčo :)
    Já bych řekla, že mě tento trend masek asi minul, ale ne úplně. Zkoušela jsem od Garnier tu modrou plátýnkovou a nevím...Na obličeji mě jakoby pálila nebo štipkala, nebylo to moc příjemné a toho gelu tam bylo i celkem dost, možná až moc :D Ale ráda bych toho zkusila více,takže se do soutěže také zapojím a uvidíme :)
    moravcova.anetka@seznam.cz
    Pěkný den :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ja som práve zatiaľ žiadnu masku tohto typu nevyskúšala,mám obavy a v obchode vždy radšej siahnem po klasike :-) Neviem sa k tej kúpe odhodlať aj keď som veľmi zvedavá ako by držali na tvári a pod.
    horbendy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Děkujeme za pěknou soutěž :-) Já se přiznám, že jsem plátýnkové masky ještě nezkoušela. Nejčastěji si dělám masku svojí - jogurt a med, jenom med, nebo bílí jíl s medem :-) Ale moc ráda bych plátýnkovou vyzkoušela - třeba mi sednou :-) Přeji ti krásný den. Lenka l.jerlingova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Platýnkové masky mi přijdou nejlepší, vždycky vidím okamžitě rozdíl a pleť mám hned jemnější :) Je to strašně příjemný a relaxující pocit ji mít na obličeji. Od Dermacolu jsem ještě žádnou nezkusila, určitě jsou skvělé :)
    Mirkarakasova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Mám ráda všechny druhy masek..ráda používám i peeling a různé to střídám :) Platýnkové jsou sice o drobek dražší, ale přijdou mi takové luxusnější. A člověk si u toho fakt musí lehnou na záda a těch 10-15 minut jen relaxovat, což je taky výhoda. A jsou i chladivé jak je to připlácnuté na tom obličeji :D Sleduji na FB jako libuska.krizova a mailík mám marcrazy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Baru, masky na obličej si moc užívám :) zkouším pořád nějaké nové. Občas mám chuť na platynkovou tak si ji koupím ale raději mám ty mazací, vyjde to levněji ;) Mám hodně ráda ty garnier a taky ty ze sephory :) měj se krásně ;) petra.horakova6@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné dopoledne, já zatím zkoušela jen Garnier textilní masku, byla to celkem sranda. :) Ráda bych zkusila vícero, ale přijde mi, že jsou dost drahé a jak říkáš, raději v obchodě šahám po mazacích, které podle mě vyjdou výhodněji. Nebránila bych se však vyzkoušení textilních masek, třeba ve formě pandího obličeje! :D To by byla švanda :)

    Nikol.Sotolarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Hezký den :) za mě vedou slupovací masky, ale z těchto plátýnkových je pro mě číslo 1 maska od rival de loop :)
    A určitě chci vyzkoušet tu masku alá panda ! :D :)
    kkajtmanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Za mě růžová plátýnková maska od Garnier je super. Zkoušela jsem i masku od balea a taky je fajn. Platýnkové masky mi přijdou celkově hrozně fajn a ráda zkouším nějaké nové. Jsou sice dražší, ale občas si je dopřeju :) Ellizs@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Baru, přiznám se,ze jsem jsem platynkovou masku žádnou nezkusila, přijde mi to drahé za jednorázovou srandu, třeba bez efektu. Ale zkusila bych ráda. Jinak skvělá maska je ta zelená od Lorealu, dostala jsem vzorek a jsem unesena, musím si ji koupit: ) Nemeckova.Luc@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Miluju masky jakéhokoliv druhu i konzistence. Platynkove masky me zaujaly, ale zatim jsem nenarazila na takovou, ktera by mne vic zaujala, takze doma mam vetsinou masky mazaci a moji nej je asi avokadova od Freemana.
    Racakova.katerina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Zdravím :) Vím, že teď plátýnkové masky strašně letí, ale já osobně jsem se zatím neodhodlala nějakou vyzkoušet. Úplně si nedovedu představit, že by trumfly klasické masky. Ale kdo ví, třeba ano - i přes tvé nepříliš pozitivní zkušenosti - a možná je díky tobě taky zkusím :)
    Připojuji mail: nicol.fleisig (@) gmail.com :)
    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  32. Ja mam rada platynkove masky od Garnieru.
    Verunka.kratochvilova1994@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoooj
    Za mě z těhlech vítězí rozhodně hydratační :)) Jsem mladá a myslím, že hydratace je pro plet nejdůležitější a čím dříve se začně poctřivě hydratovat tím líp pro plet :))
    Jinak moc času do obchodu chodit nemám takže kupuji spíš velké balení, ale platynkové masky mám také velice ráda. Beru si je nejčastěji na přespání s kamarádkami či když jedu na dovolenou, školní výlet apod...
    reninan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Masky používám ráda, střídám různé tipy a značky :) Plátýnkovou jsem měla zatím asi jen jednu, od Rival de loop. Kupují si jednorázové i velké balení.

    agiiisek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Barus, zkusila jsem platynkovou masku od Garnieru, tu zelenou a byla skvela! Dostala jsem i platynkovou masku od Balei, ale neprisla mi tak hydratacni, jako ta zelena od G. Od Dermacolu jsem zatim nezkusila, ale lakaji me. 😊

    mail: petra.petnikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Děkujeme za recenzi a milou soutěž, Baru :-)
    Plátýnkové masky jsem zatím ještě nezkoušela. Nejvíc mě láká liftingová verze.... když je to na pleti poznat - po aplikaci...hihi.
    Obecně mám radši jednorázové (pytlíčky/ balení).... které vyzkouším a hned vím na čem jsem.... a nebo taky nejsem :-)
    Co mě ale baví úplně nejvíc, jsou masky z črstvého ovoce nebo zeleniny- přímo v sezóně....a z plodů z naší zahrádky :-). V kommbinaci s pár kapkami oleje nebo s medem, vajíčkem, zakyskou nebo řeckým jogurtem :-) - to pro mě nemá chybu... :-)
    Přeji pěkné nedělní odpoledne celé rodince :-)
    mishaorifame@post.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Miluji platynkove masky ale upřímně mě zatim zadna nenadchla zazracnymi ucinky a tak zkousim a hledam dal Zdeniada@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj. Ja mám veľmi rada masky. Či už textílne alebo klasické. Používam ich dosť často a stále objavujem a skúšam nové 😉

    OdpovědětVymazat
  39. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Baru, zatím jsem zkoušela jen plátýnkové masky od Garnieru, jinak jsem věrná těm mazacím. Ale tenhle trend se mi docela líbí a ráda bych vyzkoušela nějaké další plátýnkové, jejich používání se mi zdá hodně pohodlné. beata.brest@email.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Plátýnkové masky za mě ano...Vyzkoušela jsem od Garnier, byly fajn, ale tak nějak mi neseděly otvory na oči a nos ( mám asi divný obličej 😁 ), od Dermacolu jsem ještě nezkoušela, ale velice jsem spokojená s maskou Balea Aqua Tuchmaske s výtažky z mořských řas. Seděla perfektně na obličeji a po zkouškovém mě opravdu osvěžila...A další plus je její cena. Kupuji opakovaně a neomrzela. Mail: artepotka@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky