Voňavé mazání s Dove Cashmere Comfort

9:12

Je to pár týdnů, co jsem začala testovat novou řadu od Dove - Derma Spa Cashmere Comfort, která je vhodná pro extra suchou pokožku...a je dobrá, fakt že jo. Jasný, že napsat, že je dobrá pro recenzi nestačí, takže jdu vysvětlovat proč :)



První, čeho si u této řady všimnete je vůně, protože ta je naprosto nádherná. Připomíná mi vůni nějakého opalovacího přípravku, možná taková zastřená vůně kokosu ale i něco sladšího tam je..no vůně je za mně opravdu pecka.
Na pokožce voní dlouho, večer se namažete a vždy, když se v noci vzbudíte, tak vůni cítíte.

Všechny tři mazadla z této řady voní stejně, takže už záleží na vás a na vaší pokožce, jestli si vyberete Tělové máslo, Tělové mléko nebo krém na ruce.
Tato řada je výjimečná tím, že hydratuje až na buněčné jádro díky technologii Cell Moisturises a díky tomu pokožku zjemňuje a obnovuje - ale tomu stejně nikdo nerozumíme, že jo..:)


Tělové máslo je opravdu hutné, ne tak jako třeba čisté bambucké máslo, není tak tvrdé ale je potřeba vyvinout trochu tlak, abyste ho nabrali. Při nanášení na pokožku se krásně rozteče a tak je nanášení příjemné. Na kůži udělá takový hebký, jakoby matný povrch a máte pak tendenci se pořád hladit :)


Tělové mléko má spíš konzistenci krému než mléka. Neřekla bych, že hydratuje nějak méně než to máslo, možná trošičku víc lepí ale pokožka je i po něm taky taková heboučká.



Krém na ruce má, jak už jsem psala, vůni stejnou - výraznou ale nevtíravou, intenzita je trochu slabší než u mléka a másla. Jednou jsem měla jiný krém na ruce od Dove, také z řady DermaSpa a ten byl hodně silikonový, udělal na rukou takový silikonový povlak, který je ne úplně každému příjemný. Tenhle to nedělá, hezky se vpije a ruce zanechá jemné a voňavé.



Tuhle řadu bych doporučila vám, které se rády mažete a jste rády voňavoučké a heboučké :)
Produkty nejsou nijak mastné, takže se hodí nejen na suchou ale klidně i na normální pokožku.
Jediné, co mi v této řadě chybí je nějaký produkt na mytí, třeba sprchový krém, tak uvidíme, jestli někdy bude.
Všechny tyto tři produkty koupíte třeba tady na krasa.cz.

A co vy a značka Dove?



You Might Also Like

6 komentářů

  1. Dove mám celkově hodně ráda, hlavně tu jejich typickou vůni. Nejvíc se mi asi zamlouvá krém na ruce, který teď potřebuju jako sůl.

    OdpovědětVymazat
  2. Dove mám moc ráda, právě používám sprchový gel s jemnými částečky a už jen po něm je pokožka hladší. Za hodinku se chystám do Dmka, tak kosmetiku omrknu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Chystám se na ni a jsem docela zvědavá. Zatím jsem od Dove až tolik produktů neměla :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som z týchto krémikov mala zatial zopár vzoriek a musim teda povedat, že sa mi velmi páčili.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  5. wednesday superlotto plus numbers - California - LaBet.com 1xbet 1xbet クイーンカジノ クイーンカジノ 제왕카지노 제왕카지노 845trader joe's crunchy habanero | thakasino.com

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky