Brandnooz box - září

18:46

Ahojda,
sice časově trochu "s křížkem po funuse", jak se říká, protože box příšel již před týdnem ale já doma nebyla a než jsem se k nafocení dostala, je tu další čtvrtek - no, snad to nevadí.

Co tedy bylo v zářijovém Brandnooz boxu? Něco zajímavého, něco už méně, klasika.


Mattoni Grepová - grepové pití, no, to asi nemá moc význam popisovat, že. Ale je dobrá.
Cena 17Kč
Tranquinn - tak si říkám, že tyhle nápoje byly v bnb minule a teď zas. Ale v papírech nejsou, tak jestli mi to tam poslali jako blogerce, netuším. Každopádně jsou to přírodní energetické bylinné nápoje.
Cenu nevím
Semtex s příchutí kaktusu - tohle nepiju, David Semtex taky ne, takže tohle u nás zůstane na nějakou zapíječku. A ono jich teď postupem času bude dost:)
Cena 33Kč
Jupík Lucky drink - pitíčko, které je bez konzervantů, umělých barviv a sladidel..ale stejně mi tato pitíčka přijdou sladká jak cumel, co vám?
Cena 10Kč


Bonbony JOJO byly i v minulém boxu, jen jiné příchutě. V těhotenství, hlavně na konci, jsem byla jak jatá po bonbonech, teď už se držím, takže putují dál, i když určo špatné nebudou :)
Cena 17Kč
Farmařské polévky - ty už taky jednou v boxu byly, ve složení není palmový olej /pro ty, které by třeba ptaly/, ty nevypadají špatně a myslím, že budou sloužit jako záchrana při hladu jako rychlé jídlo.
Cena 30Kč
Nesquik Delice - cereální tyčinka, do kabelky bude dobrá. I když já tam vždycky něco hodím a pak to vytáhnu úplně "rozmajstrovaný". Máte to taky tak?
Cena 10Kč
Pistáciová čokoládová tyčinka - taky není v papírech, tak já nevím, co mi to tam všechno posílají :)

Malva Hořčice - horčice doma být musí, přes to vlak nejede, takže za tuhle jsem ráda, na vaření ideál.
Cena 25Kč
A poslední 2 kousky, pro mě naprosto super - Monnami Ovocné pyré! Bez cukru, lepku, mléčných složek - prostě fakt čisté ovocné pyré, na to se fakt těším!!
Cena 35-38Kč

A jsme na dně. Za mě průměrný box, co myslíte?

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Z toho semteXu jsem Teda taky nebyla nadšená..v tomhle já nejedu :) tranquini mi tam dali taky a tyčku taky :) piticko- naprosto s tebou souhlasím..ochutnala jsem ho a příšerně preslazene :( jinak přesně jak říkáš průměr:) snad příští bude lepší:)

    OdpovědětVymazat
  2. Z toho semteXu jsem Teda taky nebyla nadšená..v tomhle já nejedu :) tranquini mi tam dali taky a tyčku taky :) piticko- naprosto s tebou souhlasím..ochutnala jsem ho a příšerně preslazene :( jinak přesně jak říkáš průměr:) snad příští bude lepší:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona tam ta tyčka v papírech je, jen já si ji nevšimla, byla schovaná :D
      Snad ano, já teď jím dost zdravě, tak tohle zrovna pro mě nebylo, no :/

      Vymazat
  3. Pistaciová tyčinka na letáku je a tranquiny jsou jako bonus za zveřejnění minulého boxu na blogu. Jinak se přidávám k průměru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jooo, už na to koukám, ono to je u té křížovky, tak to jsem lemplík :D Díky za upozornění, Míšo!

      Vymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky