Rio beauty - koupelnový pomocníci

17:15

Nevím jak vy ale já značku RIO BEAUTY až donedávna neznala. Pak jsem poznala a myslím, že by byla velká škoda se s vámi nepodělit.

Rio beauty vyrábí přístroje k péči o tělo a nejvíc se mi na firmě líbí, že výrobky nejsou žádná "made in china" ale vše se vyrábí ve Velké Británii.

Já měla možnost vyzkoušet Pilník na chodidla 60 second pedi, který jsem vyhrála v soutěži na Facebooku Rio Beauty.


S elektrickými pilníky se poslední dobou tak nějak "roztrhl pytel" a mají je všude - drogérií počínaje a elektrou v zapadlé uličce konče.


Vždycky jsem po něčem takovém pokukovala ale abych pravdu řekla, bylo mi líto utrácet minimálně 600Kč za věc, o které jsem nebyla úplně přesvědčená, že ji potřebuji. Takže výhra pro mě byla o to víc radostnější.



Tenhle pilník je vyvedený moc pěkně. Světle růžová barva se stříbrnými doplňky, pěkně holčičí ale nic přehnaně roztomilého a díky příjemnému tvaru se pěkně drží. Funguje na tři malé AAA baterky.





Dvě rychlosti broušení diamantovým válečkem jsou v pohodě, když na přístroj moc přitlačíte, zastaví se, aby vám nesedřel kůži veškerou a ne jen tu tvrdou. Váleček se dá samozřejmě vyměnit, výměna je rychlá, raz dva tři a máte to:) Jeden náhradní váleček je součástí balení, stejně jako malý kartáček na vyčištění přístroje.




Schválně jsem si jednu ťapku obrousila tímhle pilníkem a druhou klasickým ručním pilníkem od Baley. 
Tím ručním pilníkem je broušení rychlejší, nebudu říkat že ne. V názvu tohohle růžového krasavce je sice 60 second ale za minutu si tím opravdu celé chodidlo neobrousíte. 
Na druhou stranu - sice to trvá déle ale výsledek je pak dlouhodobější. Po odrbání klasickým pilníkem mi kůže začala tvrdnout dříve, než po obroušením tímhle od Ria.

Takže shrnutí je následující - za 599Kč je to fajn kup, jsem ráda, že tuhle věc v koupelně mám:)

Další věc, kterou už jsem nevyhrála ale byla mi zaslána na vyzkoušení je tohle. A ne, není to paralyzér..:D

Připomíná  kudlanku, že jo :)?


Je to přístroj na ZPEVNĚNÍ KRKU A BRADY. Funguje díky elektrostimulaci, která nutí svaly smršťovat se jako při cvičení a tím je vlastně posiluje. Abych to popsala tak nějak polopatě - dává vám to slabounké elektrošoky a používání je fakt super zábava - jak před zrcadlem, tak pokud jste v koupelně třeba s přítelem nebo manželem. Trošku vám díky cukají koutky úst a chtě nechtě se musíte smát.



Krk a bradu si namažete vodivým gelem, který je součástí balení, stejně jako placatá baterka, zapnete přístroj a už jezdíte. Lze si navolit tři různé druhy elektrostimulací, které je nejlepší střídat. 




Ale!!!! Po použití mám fakt pocit, že to "volátko" mám pevnější. Ne, nesmějte se, je mi 27, nemám vrásčitou tvář či cokoliv jiného ale už to cítím, že ve 20ti jsem měla pleť pevnější než teď. A hlavně - vrásky na krku a dekoltu mám v genech.
Takže tohle, ač jsem tomu neveřila, funguje.
Já ho testovala asi měsíc v kuse, teď přijde řada na mamku, aby přístroj vyzkoušela i jiná generace.

Každopádně za mě ano - i když jsem původně byla dost skeptická, to se přiznávám :)

Co vy, máte nějaký z těchto produků doma ve své koupelně? Jak jste spokojeni?

Oba přístroje ale i mnoho dalších - jako je třeba čistící kartáček na pleť, galvanická žehlička a další koupíte na oficiálním webu RIO BEAUTY.






You Might Also Like

10 komentářů

  1. Moc se těším na recenzi od mamči na ten "odvolátkovač" :-D ... asi ho brzy budu potřebovat! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už ho má doma, tak doufám, že ho bude pravidelně používat. Je to dobrá věc, ne že ne :)

      Vymazat
  2. ja som si kúpila "odšmirglovávač" na päty z tesca ten pedispin čo to reklamujú a sú to len vyhodené peniaze, absolútne to nič nerobí :)) tak možno tak investujem aj do tohto alebo od Balei :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak o tom jsem ještě nikde nečetla. Ale spousta holek psalo, že ani ten Scholl není žádná super pecka, tak nevím no...:)

      Vymazat
  3. Přemýšlím, jestli si koupit nějaký elektrický pilník na nohy, ale pořád si říkám, že si vystačím s klasickou pemzou.
    Dendy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, není to věc, bez které by člověk nemohl žít :)

      Vymazat
  4. Já mám pilník od Scholl a už si bez něj péči o nohy neumím představit. Tenhle vypadá taky dobře, tuhle značku vůbec neznám, tak aspoň vím zas o něčem novém ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. takéto produkty zatiaľ nemusím používať, pretože s tým nemám ešte problémy, ale článok je veľmi pekný a vďak za typ do budúcnosti :).

    Pozývam ťa na GIVEAWAY o novú DEICHMANN KABELKU, ktorá sa práve koná na mojom blogu!
    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak "brusku" na paty mám od Sholl a jsem s ní moc spokojená, je dražší než tato,ale zase vzhledově se mi víc líbí,ale výsledek bude asi naprosto stejný :) Netrpím na moc tvrdou kůži a nebavilo mě nikdy ruční odrbávání, takže pro mě je tohle skvělý parťák :) A nemusím díky tomu chodit utrácet na pedikúru, takže se mi vyplatí. Ale ten elektro mučící nástroj mě fakt zaujal, zní to zajímavě, na to se jdu kouknout

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky