MISSHABOX - Summer edition

20:17

Před pár dny na mě na fb "bliklo", že korejská značka Missha vydává nový Misshabox a kdo mě sledujete, tak víte, že balíčky s překvapením miluju. Takže jsem okamžitě žhavila internetbanking a hned platila - částka byla stejná jako minule - při doručení poštou a platbou předem mě box stál 518Kč.



Název boxu byl SUMMER EDITION a má to být nejvíc našlapaný box, který kdy Missha vydala.
No, jdeme se na to tedy podívat..

MISSHA PERFECT CLEANSING TISSUE



Odličovací ubrousky, které mají nejen čistit pleť ale i hydratovat díky extraktům z aloe a okurky. Jen mě překvapilo, že po odlíčení by se měla pleť ještě opláchnout vodou - což mi přijde dost nepraktické. 
Cena: 156Kč/40ks

SADA MINIATUR ULTRA WATER-FULL


Sada 3 miniatur - Hydratační toner, emulze a krém pro super hydrataci s výtažky z rostlinných pletiv, semen baobabu a s minerální vodou.
Nedávno jsem na fb a na instagramu psala, že mi došlo pleťové sérum, takže za tyhle miniaturky jsem docela ráda a jsem opravdu zvědavá, jak budou na moji pleť účinkovat.


Cena:
Toner: 658Kč/150ml - miniatura 30ml
Emulze: 658Kč/130ml - miniatura 30ml
Krém: 912Kč/47ml - miniatura 10ml

LAK NA NEHTY


Lak na nehty zrovna není produkt, který bych využila ale buď se ho ujme mamka nebo k vám potom poputuje v nějaké givce, uvidime.
Cena: 162Kč

ODLIČOVACÍ UBROUSEK 



Odličovací ubrousek, který má odlíčit i voděodolný makeup. Nejdřív jsem si myslela, že je to vzorek ale nenene, je to klasický produkt.
Cena: 19Kč

VYŽIVUJÍCÍ MASKA S OBSAHEM KAVIÁRU A 24K ZLATA



Poslední produkt v plné velikosti je tahle gelová maska. Má vyživovat, hydratovat, omlazovat, revitalizovat..popravdě jsem zvědavá, jaký bude výsledek po použití, protože za ty prachy to musí být takový malý zázrak :)
Cena: 194Kč

A nakonec tam ještě bylo pět vzorečků pečující kosmetiky...



Pro mě tenhle boxík není špatný, pečující kosmetika se mi hodí,takže já zklamaná nejsem. Jo, je pravda, že při slově "našlapaný" jsem si představila trochu něco jiného ale rozhodně nejsem naštvaná, že jsem si tuhle letní edici objednala.

Schválně mě zajímá váš názor, protože na fb jsem viděla samé negativní reakce...


You Might Also Like

9 komentářů

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlas, bb edice se mi líbila mnohem víc. Chybí mi tam plný produkt něčeho zajímavějšího než je lak nebo ubrousky. Ale jsem zvědavá na tu masku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, ten lak nebo ubrousky není nic extra zajímavého - přitom Missha toho nabízí hromady. Ale jak se říká - každému se nezavděčíš..:)

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Celkem slabý box bych řekla :) Skoro samé vzorečky :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miniatury úplně jako vzorečky neberu, vydrží to na dlouho ale nic z čeho by si člověk sednul na zadek to není, no :)

      Vymazat
  5. Holky! Maska je super! Dala jsem si ji hned ten večer co mi box přišel a efekt absolutně skvělý! Pleť mladší o pět let, stažené póry, hladká! Chci další!

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky