O čem bude můj blog?

23:40

Ahoj všem, kteří se asi fakt náhodou dostali k mému prvnímu počinu. Kdo vlastně jsem? O čem bude můj blog? Proč jsem si založila blog a chci trávit čas psaním článků, když už to dělá dalších x desítek holek, který jsou v tom určitě lepší než já?



Odpověď na všechny otázky v jedné větě je: "Miluju kosmetiku." :)


Chci psát články, které budou přínosem pro další stejně nadšené holky a ženy. Recenze, tipy na nákupy, postřehy z nákupů - kam zajít, kde co sehnat, za co peníze naopak neutrácet.. Určitě sem občas hodím něco mimo z života mimo kosmetiku - sice chceme být hlavně krásné ale taky musíme fungovat jinak, ne? Takže se určitě dozvíte něco o mé práci, jak funguju doma - co vařím, jak uklízím atd..:)






Chodím do práce, cvičím, starám se o domácnost..jsem úplně normální holka - nebo ženská, nenechávám tisíce měsíčně za nákupy kosmetiky, mám ráda kvalitní produkty za super cenu.. a protože jsem si uvědomila, že trávím dost času na youtube sledováním videí o kosmetice a koupelna se mi nebezpečně plní, řekla jsem si, že chci mít svůj blog a co nejdřív svoje videa a pro změnu zase inspirovat já.

Můj blog bude  pro všechny, kterým není jedno, jak vypadají  a rádi svou koupelnu plní jinými věcmi než je toaleťák :)

Co vás zajímá nejvíc? Na co chcete recenze? Co chcete na mém blogu najít? Pište, sdílejte, komentujte..

Těším se!!

















http://www.facebook.com/barusminky

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Jeee,objavila som tvoj novy blog. Drzim palce a fandim ti,lebo mi pride,ze ti to ide tak prirodzene. Tesim sa na dalsie vesele clanky :-D Martina

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, díky moc za krásný komentář, zvednul mi náladu :) Určitě další veselé články budou!! Můžeš kouknout i na fb- barušminky, tam taky přidávám různé postřehy nebo lákám, co bude na blogu nového ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Dakujem za tip,urcite fb omrknem tiez.

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky