Weleda Granátové jablko - recenze + giveaway

8:21

Dneska mám pro vás recenzi + giveaway, takže jak by řekla IloveMakeup "recenzogivku" na moji oblíbenou řadu od značky Weleda - a když píšu oblíbenou, budu celkem chválit. Takže, jdeme na to!

Co se týká Weledy, tak je to přírodní kosmetika, kde nenajdete žádné přidané chemické látky ale jen přírodní suroviny, některé dokonce v biokvalitě. Weleda se pyšní certifikátem NATRUE, který garantuje, že značka splňuje nejpřísnější kritéria pro přírodní kosmetiku.

A teď k celé řadě Granátové jablko, ve které najdete mnoho produktů jak na na tvář, tak i tělo. Já dostala na testování tělový olej, sprchový krém, deodorant a hlavně krém na ruce, který naprosto zbožňuju.

Celá řada je braná jako regenerační a omlazující, takže i Sprchový krém napomáhá obnově buněk a chrání pokožku před projevy stárnutí. Alespoň tedy teoreticky :) Prakticky je s ním sprchování příjemné, kůži nevysušuje - nemusím se po mytí hned mazat, což je super a hlavně - krásně voní.


Vůně je u celé řady hodně specifická, mísí se v ní santalové dřevo, červený pomeranč a davana (indická rostlina) a mně osobně tahle vůně připomíná lékárnu - v tom dobrém slova smyslu. Prostě taková výrazná, léčivá vůně.

Omlazující péči po umytí podpoří i Regenerační olej Granátové jablko, který se lisuje z usušených semen.
U Weledy je zajímavé, že svoje klíčové suroviny sbírá vždy na jednom místě a třeba granátová jablka, ze kterých se tato řada vyrábí, jsou z Turecké Anatolie. A březový extrakt je z bříz z jižních Čech:)
Jinak olej pokožku krásně vyživí, je po něm hebká a ne moc dlouho mastná, což je u olejů vždycky plus.
Deodorant hodnotím jako normální, já na ty deodoranty moc nejsem, jsem zastánce antiperspirantů ale pokud hledáte něco čistě přírodního bez hliníku, u Weledy si přijdete na své :)


A to nejlepší nakonec! Jak jsem už zmiňovala na začátku, tenhle krém na ruce je naprosto skvělý. Mám doma možná deset krémů na ruce, možná i víc ale tenhle považuji za ten nejlepší ze všech. On totiž nevysušuje. Jo, možná teď kroutíte hlavou, co to píšu za hlouposti ale u hodně krémů mám problém s tím, že za pár minut po namazání mám ruce ještě sušší než před tím.
Tenhle kousek u mě splňuje to, co od krému na ruce čekám - promastí je, vyživí, nevysušší, hezky voní a rychle se vsákne.

A protože mi Vivantis věnoval sady dvě a já nejsem škrt, jednu vám věnuji v rámci giveaway :)

Napište mi do komentářů, jestli značku Weleda máte rádi, popřípadě co úplně nejvíc (inspiraci najdete TADY), připište váš mejl a já o víkendu 17.9. vyberu jednoho výherce či výherkyni.

You Might Also Like

71 komentářů

  1. Od Weledy mám nejradši jejich mandlovou řadu, která je božská a neuvěřitelně jemná. Na mimi používám měsíčkový sprchový krém a ten je taky super! Vůbec nevysušuje, krásně voní a dá se použít i jako šampon :) Řadu s granátovým jablkem jsem zatím nezkoušela, ale vypadá taky zajímavě :)

    voneva88@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Supeeer, "granáty" bych moc ráda vyzkoušela! Od Weledy je nejúžasnější zelený univerzální výživný krém. :)
    Přeji krásné babí léto! :)
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Weledu jsem si hodně oblíbila, tuto řadu jsem zkoušela, měla jsem sprchový krém a ten byl opravdu výborný! Potom ještě tělový olej a ten voněl taky velmi hezky a hlavně dobře hydratoval, takže za mě tato řada fakt super!
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám Weledu ráda. Měla jsem nějaké krémy a ráda bych vyzkoušela další výrobky. Jednou jsem u DM vyhrála krém na ruce s granátovým jablkem a mamka si ho zamilovala. Moniicka.s(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Značku Weleda jsem ještě nezkoušela. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, já mám ráda od Weledy jejich sprchové krémy, třeba s granátovým jablkem nebo s mandlí. Můj email je hanicka.cica@seznam.cz.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, kosmetiku od Weledy okukuji již dlouho, vlastně vždycky když jsem v DM, ale zatím ji vyzkoušenou nemám, a proto si myslím, že je nejvyšší čas to napravit 😊. Bio kosmetiku máme doma moc rádi, takže kdyby....budu se těšit 😊.
    luuca.hanusova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Tak Weledu jsem zatím nezkoušela, ač bych chtěla. Asi proto, že jako studentka tak nějak vždy nakonec sáhnu po něčem levnějším. Což je ale určitě škoda a budu to muset jednoho dne napravit.
    betykrejcikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Weledu jsem ještě nezkoušela, tak teď by mohla být konečně příležitost :) Děkujeme za givku :) A.Smidkova9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Baru, já Weledu miluji, hlavně jejich sprchové gely - citrus a levandule u mne vedou. Jinak takovéhle givky miluji. Přeji krásný den. kisova.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojky, weledu jsem zkousela jen jednou a to olej na strie a byla jsem moc spokojena!
    Mej se hezky
    Tereza
    Terezazniszczol@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Weleda je skvělá,používám na děti i na sebe.
    Za mě byl super mandlovy krém a ruce a za děti mesickovy olej.
    N.i.k.y.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Nejlepší je měsíčková řada pro miminka 😍 wafa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. Nejvic miluju univerzální výživný krém ten zeleny, ne jen, že moji kuži sedí, ale poprve, když sem citila jak voní z nějakyho duvodu sem se vratila do dětství, ale do těch let ze kterejch si nepamatuju nic, ale vybavuje se mi babička jak kdyby mě držela v náruči...tak tenhle je muj favorit

    Danavyk1991@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, protože jsem taky mamina tak nejoblibenejsi je mesickovej krem, no ten je uplne na vsechno ;) jak pro syna tak i na moje "bebina" :)) no a pak stale dokola kupuju weleda detskou zubni pastu. Tak je taky bezva. osmerova.l@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Já s Weledou teprve začínám. Mám doma sprcháče, deodorant a krém na obličej na zimu. Takže jsem zrovna minulý týden rozbalila balík a dám se do testování. Ale už nějak dopředu tuším,že zklamaná nebudu :)
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Barunko. Weledu zboznuju, zboznuju prirodni kosmetiku, co ale miluju uplne nejvic, je jejich vune Jardin de Vie – rose. Jsem studentka, takze za studentske penize si toho od Weledy moc nekoupim, protoze neni nejlepvnejsi. Nicmene tuto vysnenou vuni mi koupila starsi sestra. Je to naadherna kvetinova vune s kvety ruze a pelargonie. Miluju od nich take mandlovy krem na ruce a taky sprchacek s granatovym jablkem - to nakoupim vzdy v nejake akci v drogerii nebo v tech nasich malych milych obchodech s kosmetikou. Treba aspon nekdy neco vyhraju a budu moct vyzkouset i ty vyrobky, ktere tu nabizis ty ❤️ Dekuji za Tvuj blog, instagfam a hlavne youtube, kde jsem Tvoje verna odberatelka a fanynka. Tvoje Jana. maty892@email.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Baru, my od Weledy používáme nejraději krém na opruzeniny a taky šampon pro malou.. Hodně mi voní krémy na ruce, takže za mě určitě super značka. lenasus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Od weledy znám dětskou řadu a teď tu mám krém na ruce s granátovým jablkem, ale ještě jsem ho nezkoušela :)
    r.harabisova(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Ahojky,dcerku jsem hýčkala měsíčkovou sadou..bylo to skvěle,sama jsem vsak kosmetiku neokusila.rada vyzkouším :-) Zdeniada@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Já mám Weledu moc ráda hlavně tu pro děti :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Baru, ja mam Weledu spojenou od dětství s hrozne typickou vůni, kterou jsem jako malá nedavala. Ale co ted v DM boxu tenhle krém na ruce, tak jsem si ji hrozne oblíbila. Je to tak specifické, ze k tomu asi člověk musí dospět:) zatím jsem vyzkoušela jen ten krém na ruce a je to favorit. Mam ho v praci na stole a když je potřeba nebo si chci 'počichat', namazu a muzu hned pracovat. Čupr bomba. Matule.koutna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Tolik jsem toho ne zkusila, ale Přesně tento krém ba ruce mi přijde top :-)
    05051988@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Baruš, od Weledy jsem zkoušela sprchový krém citrón, byl super, svěží a nevysušoval, miluji ovocné vůně. Můj e-mail: veronika.zachariasova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Barunko ja weledu miluju hlavne pro meho maleho je to nej kosmetika uzod miminka jsem pouzivala mleko i krem na opruzeniny ale nikdy jsem nemyslela na sebe. Proto bych take rada vyhrala a vyzkousela tuto kosmetiku na sobe, doprat si trochu te prirodni relaxace.

    Luciestolarikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Baru 💚, od Weledy mám vyzkoušenou pouze březovou řadu a je skvělá..i krásně voní :)) tento krém na ruce mě tedy láká, nemám žádný pořádný, tak se zapojím ráda do soutěže :))

    Lucineecka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Od weledy pouzivam detskou radu na prdolu a mne okouzlila vune mandlove rady. A rada vyzkousim i dalsi rady.

    hm153@email.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Od značky Weleda jsem měla možnost vyzkoušet pouze zelený univerzální krém,který neskutečně páchne,ale teda promastí hezky to zas jo.Určitě bych chtěla vyzkoušet něco "voňavějšího" :-) Můj mail zluchova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Weleda je strašně fajn :) od Weledy mám nejraději citrusové tělové mléko a jejich nové balzámy na rty.
    stefkova.ma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Nemám ozkoušeno 😔 kolky7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  34. Já od Weledy miluju vše :) nejvíc jsem ji přišla na chuť v době těhotenství,když jsem hledala olej na strie a pak měsíčkova řada pro miminko :) značka je to boží zatím jsem byla se vsim nadmíru spokojená. Ještě mimo - když jsem četla článek, zaujalo mě že tam uvadis i dost věcí navic, které se člověk jen tak nedozví takže díky za to :) granátová řada vypadá super budu muset kouknout v DM.
    alzbeta.cahova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Já jsem zkoušela jen ten zelený krém v tubě a nebyl špatný. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Zatím mandlový sprchový krem,ten nebyl nic moc.. krém na ruce mandlový je že začátku hrůza(parfemace) ale za 5minutek už nic necítím a ruce mám heboucke.. jinak nic jiného.. markytka89@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Tak už vím,po čem budu koukat příště v DM 😀 weledu znám tu pro miminka,já osobně jsem ještě nic nevyzkoušená,asi je čas napravit to..
    Lucsynka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj! Značku Weleda znám, v drogerii ji ráda "očumuju", ale bohužel jsem ještě moc produktů nevyzkoušela. Syn si čistí zuby dětským zubním gelem Kinder-Zahngel a já si oblíbila citrusový sprchový krém. Výhru bych věnovala mé sestře, která je v 8.měsíci těhotenství a velmi pečlivě si vybírá kosmetiku, kterou na své tělo nanáší. Na seznamu má jen přírodní produkty a ty z Weledy tam rozhodně jsou :) RadushV@email.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Kosmetika Weleda je má oblíbená, nejraději od této značky mám rostlinné olejíčky a taky kojeneckou řadu s měsíčkem.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Od Weledy jsem si oblíbila čistící tonikum z modré řady. Je to sice celkem velká investice (alespoň pro mě), ale skutečně mi zlepšilo pleť. Zároveň oceňuji z hlediska ekologie skleněný obal (nikoli plastový) a HCS certifikát značky. Měla jsem i univerzální zelený krém a ten na mě byl příliš hutný, ale na velice suché ruce nebo lokty byl parádní a příjemně voněl. Můj email: gabriela.benes@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Já Weledu miliju. Celou filozofii té značky. A úplně nejradši mám asi žlutý regenerační balzám na vlasy. Má takovou zvláštní vůni, kterou když jsem poprvé ucítila, tak mi řádně zkřivila obličej :D Na druhý pokus už to bylo lepší a na potřetí jsem se zamilovala. Na krém na ruce jsem zatím neměla odvahu, vzhledem k tomu, že nejde dopředu "očuchat" :D ale s přicházejícím podzimem a zimou by se už hodil.
    dulahorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  43. Mám zkušenost s měsíčkovým krémem, který je v zimně, kdy venku mrzne a fouká, naprosto nejlepší! A jako další mám zálusk (nejen) na sprcháče!

    Nikol.Sotolarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  45. Moc jsem toho od Weledy nevyzkousela, jen mesickovou koupel a mesickove mýdlo a byla jsem moc spokojena. Tak snad vyzkousim i neco dalšího :)
    Besedova.zuzana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Ja s touto značkou nemám žiadnu skúsenosť, ale ten krém na ruky ma zaujal.. v poslednom čase mám šťastie na tie, ktoré ešte viac vyskúšajú ruky :(

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Baru, tak jsem zřejmě asi jediná, která značku Weleda nikdy nezkoušela. Kolikrát jsem zahlédla, ale nikdy nekoupila. A vůni granátového jablka miluju, tak by se už konečně mohlo usmát štěstí.
    Jarmila.80@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, Weleda je úžasná na péči o děti, máme celou měsíčkovou řadu a kooupel už dokonce poněkolikáté :) Já osobně jsem vyzkoušela sprcháče, mandlový je úžasný... krásný den všem :) ivusicce@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Já od Weledy miluji úplně všechno :D Ale nejvíc jsem si oblíbila mandlový sprchový krém. Jemnější sprcháč jsem ještě neměla. Opravdu je k pokožce šetrný. Je to skvělá kosmetika. Sleduji na FB jako libuska.krizova a mailík mám marcrazy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Já bohužel ještě žádný produkt od této značky neměla, proto bych ráda vyzkoušela. :) monika.mitrengova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Baruško,
    děkujibza recenzi. Opět mě insprirovala.
    Používám sprchový gel, který se nemůžu vynachválit. Mám už několikáté balení :-)

    klimova.zuzan@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj! Ja weledu jeste bohuzel nezkusila, takhle bych hezky napravila! Mam doma a v praci taky spoustu kremu na ruce, ale zadnej neni jeste ten pravej, ale jak pises, tak tenhle me zaujal dost, tak uvidime 😉
    Email: adela.hanzelinova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Ahojky WElwdu jsem objevila nedávno, pořád jsem kolem ní jen procházela, ale mám sprchový del citrus a to je bomba, citrusy a kokos miluju :-) a teˇmám tenhle krém na ruce s granátovým jabkem a jsem spokojená za sebe mohu jen doporučit

    OdpovědětVymazat
  54. Weledu pouzivam zatim jenom pro malu a manzel s ni zacal taky, protoze je docela financne narocna tak jdeme nato postupne a urcite si neco poridim i ja. Za malu nedam dopustit na jejich zubni pasty :)

    OdpovědětVymazat
  55. Od Weledy používám pro malyho mesickovou koupel, úžasně voní a hlavně u nás je strašně tvrdá a suchá voda takže mu to krásně zvlacni pokožku a když už si najdu čas i já na koupel přidám si ji tam taky ☺️ email je lucievozenilkova@outlook.cz

    OdpovědětVymazat
  56. ahoj! já Weledu zbožňuju, nejvíce její sprcháče a teď aktuálně tělové mléko s vůní divoké růže :) je to rozhodně kvalitní kosmetika. cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Weledu znám roky, ale máte pravdu v tom, že krém na ruce je boží zoulova.jana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  59. Pro mě je již několikátou zimu naprostou stálicí Coldcream. Jinak mi od Weledy vyhovuje vesměs všechno, mám ráda jejich sprcháče, odličovací emulzi z mandlové řady nebo třeba na léto kosatcový hydratační krém.
    kata.janeckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Weledu jsem ještě nezkoušela, precejen je to dražší značka :-) ale vypadá to dobre.
    ter.sekaninova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Weledu mám moc ráda a ačkoliv se může zdát, že její produkty jsou malinko dražší, tak za své peníze dostanete opravdovou kvalitu. A člověk, který se zajímá o přírodní kosmetiku by rozhodně měl Weledu vyzkoušet. Líbí se mi jejich koncept zahrad bez použití jakékoliv chemie. Myslím si, že návrat člověka zpět k přírodě je důležitý. :) Já jsem s Weledou nadmíru spokojená, protože mám citlivější pokožku, které nesnese cokoliv, s jejich výrobky jsem nikdy žádný problém neměla. Zkoušela jsem tónovací balzámy na rty, deodorant, Měsíčkový ochranný balzám, Skin Food (ten je asi můj vůbec neoblíbenější univerzální krém) a Mandlový pleťový krém - všechny velice příjemné na pokožce, lehce se vstřebávají a krásně voní.
    slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj :) Téhle soutěže se musím jednoznačně zúčastnit a to hned z několika důvodů.
    1) Weledu miluju, spolu s Havlíkovou přírodní apotékou patří mezi moje nejoblíbenější značky přírodní kosmetiky a mám ozkoušeno, že funguje :)
    2) I moje mamka je z Weledy nadšená a konkrétně (mimo jiné) právě i z téhle řady. Pokud by se na mě usmálo štěstí, moc ráda bych se s ní o půlku balíčku rozdělila, udělalo by jí to velkou radost a tím by udělala radost zase ona mě... Jsem nejšťastnější, když můžu obdarovávat lidi, které mám ráda, přeju si, abych to mohla dělat častěji :)
    3) Zrovna včera jsem si domů přinesla vzorečky právě granátové řady a furt žasnu nad tou nádhernou vůní... Je super, že krom toho, že to všechno tak krásně voní, je to i přírodní a skutečně to dělá to, co výrobce slibuje.
    4) Bylo mi trochu líto, že se nemůžu zúčastnit soutěže o cestu kolem světa právě s touhle značkou, protože v době, kdy se poznávací cesta bude konat, budu maturovat :) Takže chci zkusit štěstí alespoň takhle, né že by mi teda výhra udělala o něco menší radost!
    Ještě k odpovědi na tvou otázku - mým oblíbencem se stal Skin Food, miluju mandlovou řadu (voním pak jak marcipán a nejradši bych k tomu sprcháči neustále strkala nos :D) a třeba na pleť mi pomohl krém z dětské řady. A stále ještě objevuju nové věci! :)
    Kontaktovat mě můžeš zde - nicol.fleisig@gmail.com :)
    Díky za možnost zkusit to, ať už to budu já nebo někdo jiný, výherkyně bude mít určitě velikou radost :)

    OdpovědětVymazat
  63. Weleda to je pro mě luxus. Všechna jejich kosmetika nemá chybu. Nejradši mám asi měsíčkový olej pro děti. Naše Nelinka s ním vždycky krásně voněla. Olej jsem pak používala i pro sebe.
    zhalickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Weledu mám moc ráda,s řadou s granátovým jablkem zatím zkušenost nemám.Nejraději mám mandlový krém na ruce!:)
    andreajara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Weleda je něco pro mě. Já si nejvíce oblibila sprchový krém rakytníkovy a to samě tělové mléko plus rakytníkový krém na ruce. A ještém jsem zkoušela levanduli, takdm není špatná. Sice ta cena je někddm jinde, ale musí se počítat že je to přirodní kosmetika. zanda.maresova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  66. nejlepsi je citrusovy deodorant ale jinak vsechno od weledy je fajn, hlavne vune kosmetiky, nemam rada moc parfemovanou coz weleda nema, muj email je tichaklarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Od Weledy momentalne pouzivam deodorant a velmi příjemne voni.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj baru, značku Weleda jsem myslím nikdy neměla možnost vyzkoušet, a po tvém článku mě to docela láká...budu se muset podívat kde se dá koupit, protože by mě moc zajímal ten olej :) mayavybiralova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Ahojky Barusko weledu znam mam rada kulaty lesk na rty je to spise balzam a je uzasnej pak jsem mela deo a taky uzasnost a pak jsem mela jemnou rtenku a taky uzasnost...granatove jablko bych rada vyzkousela uplne citim tu jemnou vuni ....parada na podzim ;-) ahojky a krasne podzimni vecery ;-) cachova89@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. nemám ani tušenia čo to je za značku :P o to viac by som ju chcela vyskúšať ;)

    viktoria.cegledyova@gmail.com

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky