Není popcorn jako popcorn..

19:14

Všude říkám a píšu, že nejsem moc "brambůrkový" typ ale spíš mám ráda popcorn, takže když mě oslovila firma Šmakujto, jestli mi můžou zaslat na ochutnání nové popcorny od značky Joe&Seph´s, příliš dlouho jsem neváhala a už teď vím, že jsem udělala dobře. Ale nebudu předbíhat, jdeme se podívat, proč jsou tyhle popcorny tak výjimečné..

Klik na fotku pro zvětšení..

Firma Joe&Seph´s není na trhu dlouho, vznikla v roce 2010 ale tady opravdu neplatí, že tradice dělá chuť. Popcorny od této značky jsou totiž výborné - já bych řečí svého kmene řekla, že jsou "mňamka" :)

Výjimečnost těchto popcornů spočívá v mísení chutí. Začnu třeba popcornem, který jsem ochutnala jako první a za mě je úplně nejlepší - Karamel a belgická čokoláda.


Nejdřív ucítíte chuť karamelu, kousnete a za chvíli už necítíte karamel ale čokoládu..přijde mi to jak ta super žvýkačka ve filmu Karlík a továrna na čokoládu, kde ji žvýkala Fialka Garderóbová, která ale nakonec dopadla celkem blbě, což vám ale u popcornu nehrozí.

U všech těchto popcornů je super, že všechny kousky jsou tou chutí obalené, všechny chutnají stejně, nenajdete tam kousek, který by měl chuť slabší jako třeba u obyčejných popcornů, které si doma uvaříte v mikrovlnce.

Další příchuť, kterou jsem ochutnala hned ten večer, kdy popcorny dorazily, je Javorový sirup - pražené pekanové ořechy. 
Nejdřív je opět cítit karamel, pak trochu javorový sirup /který mně osobně dost karamel připomíná/ a nakonec výrazná chuť ořechů - opravdu výrazná. Pecka!

Popcorny od této značky jsou i ve "slaných" příchutích. Ochutnala jsem  Černý pepř - kozí sýr a pokud vám kozí sýr chutná, nevadí vám ten specifický čmuch nebo jak to říct, tak vám tenhle popcorn zachutná taky. Pepř vás jen tak lechtá na jazyku a prim v chuti hraje smetanový kozí sýr. Za mě by mohl být klidně výraznější, možná i slanější, ale chuť je rozhodně zajímavá.
V nabídce je i příchuť Zralého cheddaru či camembertu, cheddar si určitě objednám, protože jestli něco zbožňuju, tak je to právě tenhle druh sýru.

Milovníkům ovocnějších chutí by mohl chutnat popcorn v kombinaci Bílá čokoláda - jahoda. Mě oslovil asi nejméně, je na mě takový dost "navoněný" ale i přesto jsem se teď několikrát zvedla od počítače a šla si pár kousků vzít. Takže asi tak :)


Příchuť Bílá čokoláda - madagaskarská vanilka mi na první ochutnání přišla málo výrazná ale čím víc jsem ochutnávala, tak tím víc mě tato příchuť chutnala. A zachutnala natolik, že pytlík byl prázdný hned jako druhý v pořadí za popcornem Karamel - belgická čokoláda.

Oříškomilcům bude chutnat Karamel, med a lískový oříšek. Tady je med cítit nejméně, převažuje karamel s oříškem ale chuť oříšku není tak výrazná jako u varianty s pekanovými ořechy.

Na popcorn Karamel, machiatto a whisky jsem byla dost zvědavá, protože ač kafe můžu pít na litry, nic jiného, v čem je káva nebo kávová příchuť, mi nechutná. A whisky? Jedině s colou:)! Doteď podezřívám všechny, kteří tvrdí, jak je whisky výborné a chutné pití, že lžou a jen dělají machry, aby vypadali zajímavě, protože to je prostě hnusný :)) Nebo ne?
No ale abych se vrátila k tomu popcornu, že. Překvapilo mě, že to kafe tam zvládnu a whisky taky. Karamel je tam cítit docela dlouhou dobu, pak to kafe a whisky bych tam asi ani nepoznala, kdyby to tam nebylo napsané. Asi bych si zrovna tento druh nekoupila ale rozhodně není chuťově špatný.

A konečně jdeme do finále - Karamel, černý pepř a chilli. Zajímavé kombo, co? A luxusní!
Nejdřív si řeknete "..mňam, karamel.." a najednou vás to kopne a uááá, pálí. Ale ne nějak nepříjemně, pořád vás na jazyku trochu hladí ten karamel...pokud máte rádi pálivé a zajímavé chutě, tak do tohohle určitě jděte!

Balení všech popcornů je praktické, sáčky jsou znovuuzavíratelné, což je fajn, protože tento typ "mňamky" není na to, abyste si k tomu sedli a spráskali celý pytlík na posezení. To si kupte něco obyčejného.
Joe&Seph´s popcorn si je potřeba vychutnat i když co si budeme povídat, není zas tak těžké sníst celý pytlík na posezení...:)

Znáte tyto popocorny? Jaké jste už ochutnali nebo jaké chutě vás lákají?? Já už mám v košíku znovu Karamel - belgickou čokoládu a pak chci zkusit ten cheddar..

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Mňam, hned bych se do popcornu pustila :) Poprvé jsem o nich slyšela buď u Kačky ze Smoothcooking a nebo u Terky Makeup tutorials a obě si je teda taky pochvalovaly :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si je objednávala spolu s dalšími dobrotami zrovna včera :-) Spíš mě zaujaly ty slané varianty, tak uvidíme :-)

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky