Glancbox - léto 2016

8:39

Ahoj všem,
jak jsem slibovala na fb, jsem tu s článkem o novém Glanboxu, který v pondělí dorazil.

Pro neznalé - Glancbox je limitovaná edice balíčku s překvapením, ne tím k jídlu jak znáte z Brandnoozboxu, ale ze sortimentu drogerií.
Objednat se dá jednou za čas (cca jednou za čtvrt roku tady). Cena je mezi 200-300Kč.
Toť na úvod a jdeme mrknout, co tam bylo teď.

Rexona Maximum Protection


Jo, za tu jsem ráda, měla jsem ji jednou, sice mi nepřišlo, že funguje nějak lépe než ta klasická ale pro ten pocit..:) Používám ji nejen do podpaží ale i na vnitřní strany stehen, jelikož nemám nohy jak dvě tyčky a znáte to, to tření zpocených stehen o sebe není v létě příjemné..no nebudu to rozpitvávat :)
Cena: 160Kč

Dermacol Aroma Ritual vodní meloun

Super! Dermacol má v téhle AR řadě super vůně ale sprcháče mě brutálně vysušují, takže vždy jen očuchávám a tím to hasne.
Tohle je mýdlo na ruce, takže jsem si ho hned přelila do takové té strašně moc "designové" nádržky na mýdlo z Ikea a dnes jsem si myla ruce asi 25x :)
Vůně melounu je boží, na léto jak dělaná..
Cena 59Kč

K2r Colour Catcher



Prací ubrousky používám u každého praní - buď tyhle nebo tyhle a při každém praní koukám jak puk, kolik barvy se tam nachytá. Určitě to budu ukazovat v "Pracím speciálu", který plánuji natočit v průběhu srpna.
Asi to není nic bez čeho by se nedalo žít - rozuměj prát, ale já už si na to zvykla a prát bez ubrousků by pro mě bylo divný :)
Cena: 90Kč

Dove Advanced hair series

Na vlasy používám jen profi šampony a péči, takže tohle půjde buď ke kamarádce nebo k vám v rámci givky.
Pořád dumám, jak pojmout givku k 10k na youtube ale ještě jsem na nic nepřišla. Jestli máte tip, šup s ním do komentářů, díky :)
Cena: 120kč

Scholl Velvet Smooth

Olejíček na nehty v mini balení. S tím jsem spokojená, hezky voní, žádný doma nemám, takže ho využiju.
Cena 239Kč za 7,5ml, tady jsou 3ml

SMAC Ultra odmašťovač


Mastnota v domácnosti mě zrovna nějak extra netrápí, protože smažím jen jednou za čas ale na gril to bude fajn.
Má to být novinka, už jste tenhle odmašťovač některá zkoušela?
Cena 90-100Kč

Takže to byl obsah letního Glancboxu. Za mě dobrý, skoro všechno využiju, takže mně se líbil. Co vám?

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Olejíček na nehty bych taky ráda zkusila :) A hodně mě v poslední době zaujaly ty ubrousky co chytají barvu v pračce, tak jsem zvědavá na video :) už jsem jak důchodkyně, ve 20 koukám furt na videa o úklidu a tipech na úklid :D ale když člověk bydlí sám a maminka daleko, aby poradila (a hrdost, přece jí nebudu volat, že něco nevim, že... :D), hodí se to :)

    K giveaway mě napadlo - je to 10k, takže třeba "10 drobností, bez kterých se neobejdu"? :) To se mi zdá celkem hezké, čtenáři a sledovatelé se trochu "přiblíží" tvé osobnosti :) A líbí se mi víc ty osobitější giveaway^^

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, to jsou kvalitní přípravky. Některé mám dokonce vyzkoušené a nejvíc je pro mě asi ten odmašťovač. Třeba na sporák opravdu nejúčinnější co jsem zatím vyzkoušela. Jinak jsme letos poprvé vyzkoušeli nechat si uklidit od téhle firmy a používají eko výrobky na čištění domácnosti, ale ta účinnost mě opravdu překvapila právě proto, že je to eko.

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky