Brandnooz box - červenec

21:41

Jak je zvykem, dříve na youtube, teď tady nebo na fb, vám "letem světem" ukazuji obsah Brandnooz boxu aneb zelené krabici plné jídla.

Co tam bylo tentokrát?

Klik pro zvětšení


Pro milovníky zdravé stravy tentokrát lautr nic ale já jako těhule jsem si docela výskala, protože se ze mě během posledních 8mi měsíců stal sladkožrout, takže si pošmáknu :)

Vždycky jsem byla spíš na slané věci, popcorny a tak, sladkosti jsem si občas dala ale teď si musím dát něco sladkého každý den a říkám si, že kdy jindy než teď, že jo. No ale k věci, teda k obsahu..

Golden Minis
Nová verze, tentokrát ne skořicová ale sušenkovou příchutí. Hrábla jsem do nich a nejsou špatné, ale že bych z nich byla nadšená, to ne.
90Kč za 375g


Oreo Chocolate Créme
Oreománie mě minula, klasická verze s mléčnou náplní mě nenadchla ale ségra z nich byla nadšená, tak tohle balení taky poputuje k ní, ať má radost, že jo :)
35Kč za 176Kč

Milka Sensations

Tak tohle nikomu nedám, to si sním sama. Cookies s čokoládou a uvnitř ještě s čokoládou, to je přesně to moje! A ještě tam píšou, že lepší jsou ohřáté. Takže sušenky s tekutou čokoládou? To je sen! Sice šíleně sladkej ale aspoň to balení dlouho vydrží, protože při snědení víc než jedné sušenky by vám taky mohla zkaramelizovat krev :)
40Kč za 156g

TUC Sweet chilli

Nejhorší reklama ever - to je přesně ta na TUC, takže ani na tyhle keksy chuť nemám :) Ale zítra jedem na zahradní párty, tak je vezmu s sebou a na stole se určitě neztratí.
20Kč za 100g

Maggi Dobré polévky

Bramborov polévka plná zeleniny, brambor a hub. Krásný obal, který ve mě budí zvědavost, jestli zas kecaj´nebo ne:)
40Kč

Develey Dresink
Tuto značku neznám - zkusím, uvidím. Často tyhle dresinky jíme k masu, klasické dresingy do salátů dělám sama z bílého jogurtu.
40Kč za 200ml

Vitana Gurmánské koření
Hrubě mleté koření na kuře. Já dělám kuře vždy stejně - sůl, česnek, rozmarýn, takže buď koření pošlu Davidovi do práce nebo mamce.
23Kč

Abych to shrnula - až porodím a budu shazovat kila, tak bych asi celou krabici vzala a odnesla pryč ale teď mi přijde k chuti. Takže asi tak :)







You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ty orea bych hned vyzkoušela! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jen jak jsem uviděla příchuť Sweet Chilli u TUC, tak jsem říkala, že to bude chtít zkusit přítel, blázen do všeho s chilli :D Co se líbí mně, tak jednoznačně Milka Cookies, mňam :)

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky