Dámská jízda alias lechtivá sranda v Chrudimi

15:32

Jak už víte z facebooku či instagramu, před pár dny jsem se zúčastnila tzv. "DÁMSKÉ JÍZDY" v pracovně Ženy s.r.o. v Chrudimi. Ač jsem tam byla napůl "pracovně" kvůli natočení videa, i tak jsem si večer užila a díky smíchu si určitě prodloužila život :)



O co že to na té Dámské jízdě jde? Myslím, že popisovat slovy je to zbytečné, protože jsem vše zdokumentovala, tak mrkněte.

( pokud by se vám video v prohlížeči "sekalo", tady je odkaz přímo na yt - https://www.youtube.com/watch?v=cJK8Z5oV67M)


Určitě se vám honí hlavou, zda jsem se já nebo jiné přítomné dámy styděly? Nestyděly. Byla to taková prča, že na stud či nějaké rozpaky nebyl čas, nekecám :)

Jen by se asi hodilo říct, že Dámskou jízdu si domů může objednat každá z vás, ať jste z Prahy, menšího či malého města - vy jen pozvete kamarádky, přichystáte občerstvení a agentka dorazí až k vám.



Jelikož je i podle názvu jasné, že je určená pro dámy, ten můj "pán" ze mě pak doma tahal rozumy a byl hrooooozně zvědavý, co tam všechno bylo a k čemu a tak. Takže se nejen pobavíte ale pak doma můžete dělat tu "chytrou" a "zkušenou" a to se hodí, ne :)?




P.S. Tento článek je psán z mé hlavy, sice jsem výše psala, že jsem na DJ byla pracovně ale jen kvůli videu, které proto není na mém kanále - to jen tak pro pořádek, víte jak ;)

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Musela to být úžasná akce :-) Baru jen se zeptám jestli ti už došel balíček :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle mi přijde jako takové dost oslizlé, ale ok, každému se asi líbí něco jiného a ten vkus má jinde. Jak kdybyste se polepily krepovými páskami a pak běhali po náměstí. A to prosím říkám jako rodilý Chrudimák, který ten místní ženský spolek zná. Ale tak když vás to baví, nebudu vám v tom bránit. :)

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky