Koho sledujete, koho čtete? Prosba o malinkatou pomoc

15:43

Ahoj všem,
dostala jsem v práci úkol a i když je to úkol typu " tyy jo, super, na to se těším, to mě bude bavit", stejně bych chtěla o malinkatou pomoc poprosit vás, moje čtenářky, odběratelky - prostě ty, kteří se mnou jsou v nějakém spojení, chápeme se, že :)

O co tedy jde?
Jak víte, pracuji ve Vivantisu, což je jeden z největších eshopů v ČR, který prodává oblečení a doplňky, šperky, hodinky, parfémy a hlavně KOSMETIKU.

Vivantis už nějakou dobu spolupracuje s blogerkami a youtuberkami ale je potřeba zas načerpat "novou krev" a spousta z předešlých spolupracujících už třeba blog ani nemají nebo není tak zajímavý, aby se spolupráce s nimi vyplatila. Ano, zní to možná trochu blbě ale víte, že já se vždy snažím nazývat věci pravými jmény :) Můj blog a youtube kanál taky není zajímavý např. pro Benefit či další dražší značky, které spolupracují s big blogy, že jo. Takže asi tak.


Abych to dál neokecávala - napište mi do komentářů vaše tipy na oblíbené blogy a youtube kanály hlavně ze sekce beauty, které třeba nejsou až tak úplně známé ( jako třeba PLH, GTL atd....) ale přesto už nějakou tu čtenářskou základnu mají a přijdou vám super.
Blogy a kanály (..to slovo kanál je fakt hrozný, že jo:D) můžou být z ČR a Slovenska, protože Vivantis funguje i na Slovensku.
Pokud máte vy blog, hoďte mi sem odkaz taky, udělejte si reklamu, co by ne!
Však se tu můžeme i inspirovat navzájem a třeba v komentářích narazíte na někoho, kdo vás zaujme a stane se vaší oblíbenou youtuberkou :)

Ze všech komentářů vyberu nebo vylosuju jednu nebo jednoho, kterému zašlu nějakou milou kosmetickou pozornost jako poděkování za pomoc. Nevím přesně kdy, není to klasická giveaway, takže tu nebudu psát žádný termín.

My pak s kolegyněmi a šéfovou na všechny koukneme, zhodnotíme, vyhodnotíme a třeba příště právě u té své oblíbené uvidíte na testování nějaký kousek z Vivantisu :)

P.S. Pokud mi do komentářů taky připíšete, v jakém poměru sledujete yt kanály a čtete blogy, bude to super. Já třeba blogy čtu jen minimálně ale nevím, jak to máte vy ostatní, díky!

Takže já vám zatím moc děkuju - za to, že mě sledujete a taky za to, že mi pomáháte :)
b.


You Might Also Like

92 komentářů

  1. Ahoj Barunko. Tak ja hodně sleduji Patricii Nespurki či Nikol Hess :-) Mám popravdě raději videa, na ty koukam denne, na blogy tak jednou týdne. Ja sama mám blog, ale není to tak úplně ten pravý blog ve svém slova smyslu :-) Kdyby jsi se chtěla mrknout, tak tady je www.serafee.blogspot.cz .
    Hezký den.
    Martina

    OdpovědětVymazat
  2. Nechcem aby to znelo namyslene, ale som blogerka z https://blackwhiteandme.blogspot.com , mám 34 000 videní a mala by som záujem :P napíš mi keď tak na v.martoncikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám beauty blog a byla bych moc ráda za spolupráci, tak třeba to vyjde a bude se můj blog líbit.
    http://blogbeautybyk.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Můj blog už nejspíše znáš - http://withthecharm.blogspot.cz/, menší fanouškovská základna než mají slavné blogerky, ale mám ho už docela dlouho, tak zkusím štěstí :)

    Jinak ale určitě doporučím třeba http://diaryofgirlythings.blogspot.cz/ :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super nápad, mám ráda Olgu, Life with Sandra, U Sedmikrásky, Alex kosmetic a můj blog je http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. České:
    http://www.nikolhess.com
    http://cosmeticsandthings.blogspot.cz
    http://nickysbook.blogspot.cz
    http://mujsvetkosmetiky.blogspot.cz
    http://kyrkys.blogspot.cz
    Slovenské:
    http://www.behindtheglitters.com
    http://mynewbeautybook.blogspot.cz
    http://www.monicainessence.com
    :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  8. Já často koukám na kanál Kristýna K Beauty (kterou znáš) :-) Tu mám hodně ráda :-) Nicméně taky mám blog, tak zkusím zapojit i sebe a snad to není nafoukany :-D www.gabrieless.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Baru, jsem taky blogerka, působící na adrese www.talkwithmissy.cz
    Ráda sleduju Life with Sandra, Blueberry Pink, Ilovemakeup, Patriciu Nespurki, Propadlo.cz, primadonnarealness, Hubatá žába. :) Snad něco z toho zaujme.

    OdpovědětVymazat
  10. Za mě Markéta Vaňourková https://www.youtube.com/channel/UCdO3jlbOpmbSgzFH-f7fD-A a Šmajda https://www.youtube.com/channel/UCXheQ9RD_JD6Lit7QGu888Q

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Ráda pomůžu :-) Z beauty blogů mám ráda http://www.ruzovychroust.cz/ ale to asi většina z nás zná. Pak samozřjemě můj blog jsikrasna.blogspot.cz
    Čtu víc blogů než sleduju YT. Na Yt se dívám jen na nejslavnější holky

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj :-)

    ja sleduji/ctu Ilovemakeup, kyrkys, cosmeticsandthings, rendyordinarylife, the salad by Leni nebo Irisbeautylife, ohmybeautifullife, secretofkristine a Nickysbook :-)

    Snad trochu pomuze :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Budu drzá :) a nápíši sebe .. V již uvedených komentářích jsou zmíněny blogy a YT, které sleduji a čtu .. Můj blog www.lifebylenea.blogspot.cz a aktivní IG life_by_lenea ...

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, já hodně sleduji tebe :-)), pak Beauty by Katty, GetTheLouk, PetraLovelyHair a ze slovenských LBHauteFishion, jsou to vše youtubekanály ale i klasické blogy. ráda čtu a i se dívám na videa, nedělám v tom zásadní rozdíl.Kolikrát si raději něco přečtu, jindy mám víc náladu na videjko. Díky vám všem se moje sbírka kosmetiky rozrostla o kousky, které bych si nikdy nekoupila nebo mě vůbec nenapadlo jim i jen věnovat pozornost a přitom jsou to skvělé věci.

    OdpovědětVymazat
  16. Já na blogy nepáchnu skoro vůbec, videa jsou pro mě zajímavější, víc záživná, prostě mě to víc baví.

    Takže za mě jsem teď objevila Patricii Nespurki, nádherně se líčí, je ultra Mega šikovná, takže tu doporučuji :-D

    Pak nevím, jestli je to beauty, ale já absolutně miluju Oli z Cest la vie.
    A ještě méně beauty, ale taky moc zajímavá je Lilian Voss.

    Jak říkám, na blogy moc nejsem,tak dávám typy na youtuberky.

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Barčo Youtube sleduji poměrně často, snad každý den si najdu tu hodinku a skouknu pár videí a pár typů mám, snad Tě zaujmou a nesleduješ je :D
    1) PELICAN BEAUTY
    2) Deni Veverička Sani (slovenská youtuberka)
    3) Patty IMAGE (slovenská youtuberka)

    Blogy moc nesleduji-nečtu, zřídka kdy a když už tak to jsou :
    http://www.ilovemakeup.cz/
    http://ordinarylife-my.blogspot.cz/
    http://ultimatechic.blogspot.cz/
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    Tak ať se úkol vydaří a měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  18. Www.beautynotes1.blogspot.cz je můj kosmetický blog, vrátila jsem se k jeho psaní :) jinak více koukám na videa, blogy čtu ale ne tolik :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Baru, tak já osobně koukám spíš na videa. A kromě tebe sleduji blogerky jako Ilovemakeup, tam teda hltám web ;-). Patriciu Nespurki ta vlastně je celkem nová, a ty známé GetTheLouk a občas PetraLovely Hair.. A možná ještě někdo se objeví, ale ty nejsou pravidelné.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Barčo :)
    já teď nejraději koukám na videa od Patricie Nespurki nebo teď hodně čtu Ilovemakeup - ta je prostě skvělá, má nádherné fotky, líčení - prostě všechno :)
    I já sama mám takový začínající blog, budu ráda, když se ke mně třeba podíváš :) timefor-pe.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Báro,
    jsem módní blogerka i redaktorka magazínu Dailystyle. Na blogu: markpo.com publikuji jak inspirační články se svými outfity, tak i tipy na styling pro muže a ženy. Youtube kanálu se chci naplno věnovat v tomto roce.

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Baru, budu ráda když kouknete i na můj začínající blog Flamingo-for-you.blogspot.com =)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Baru sleduji YouTube i blogy. Tyto nejčastěji.
    Suzanne A. White i její blog http://www.suzannesworldofbooks.cz/
    Svět podle LU
    Blueberry Pink i blog www.blueberrypink.cz

    A můj blog: http://martaskova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahojky Barčo :-)

    Mám blog, který oficiálně nemá moc registrovaných čtenářů, ale lidé mi tam chodí a komentují. Na facebooku mám stránku, která má téměř 9 500 členů a která je s blogem spojená.

    http://kosmetickysvetz.blogspot.cz/

    Raději si čtu blogy, youtube nesleduji.

    OdpovědětVymazat
  25. https://www.youtube.com/channel/UCcLupIkEfybM-7dDC4tyNGg
    Odkaz na kanál PinkDee
    Začínám, takže zatím jen pár videí, ale ráda objevuji novou kosmetiku s zkouším různé výrobky, tak snad zaujme ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj :) budu moc ráda, když se mrkneš i na můj blog :) zatím není příliš velký, ale pracuji na tom ;-) Jsem vizážistka, která tedy i bloguje, takže mám nejširší základnu na své facebookové stránce.
    FB STRÁNKA
    BLOG Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  27. http://nbeautystyle.blogspot.sk/ :)

    OdpovědětVymazat
  28. Sice dost pochybuju, že by o mě měl někdo zájem, teprve začínám, ale aspoň si udělám malou reklamu, tak snad mi to, Baru, odpustíš :) A zkusit se má všechno, že :D
    Můj blog je everyday-madhouse.blog.cz
    Kdyby někdo chtěl vědět víc, nebo tak něco, můj mail je strapinova.kristyna@centrum.cz :)

    OdpovědětVymazat
  29. Můj blog je o všem....nevím, zda je dist beauty, ale zkusit štěstí můžu :-)
    Jinak mám ráda Olinku z C'est la vie.
    Blogy čtu ráda, videa taky. Řekla bych tak 50:50.

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Baru, budu moc ráda když se koukneš na můj kanál ÁJA LIFESTYLE https://www.youtube.com/user/SmartBlondie89. Z ostatních pravidelně sleduji Olinku (Olga Vavřiníková), Patricii Nespurki, tebe :D Verču z Life with Sandra, a pak už spíš ty větší, které všechny známe že :) Jinak k tvé otázce, dávám přednost youtube videím, blogy téměř nečtu, pravidelně sleduju jen Rendy.

    OdpovědětVymazat
  31. za mě Olinka https://www.youtube.com/channel/UC0lrAJMFKLuZx5zVQUWXFMQ

    OdpovědětVymazat
  32. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, já strašně ráda sleduju Hanneton Monde, nemůžu se dočkat na každé její nové video :) ... jinak na čtení blogů nemám moc čas, spíše sleduji videa na yt, často si je pouštím jako kulisu, když musím něco dělat do školy nebo nějaké domácí práce a to pak spojím příjemné s užitečným :)

    OdpovědětVymazat
  34. S manželem také píšeme svůj vlastní blog, doufám, že alespoň trochu originální. Píšeme o IT, jídle, cestování, kosmetice, filmech, akné... Prostě o všem možném i nemožném. Vašek miluje testování všemožných aplikací, softwarů a elektroniky. Já naopak pracuji v lékárně, takže se na svět kosmetiky a zdraví dívám z tohoto úhlu pohledu. Velice ráda testuji, zda daný výrobek opravdu funguje a nebo se jedná jen o reklamní trik výrobce. Věřím, že si u nás každý najde to své.
    www.valeas.cz

    OdpovědětVymazat
  35. no já to mám tak půl na půl :)
    na blogu ILoveMakeUp.cz jsem skoro denně, pak OrdinaryLife-My.blogspot.cz, CosmeticsAndThings.blogspot.cz, NickysBook.blogspot.cz, SecretOfKristine.blogspot.cz... a na YouTube sleduju krom PLH a GTL třeba Patricii Nespurki, dál spíše zahraniční. asi mám ale raději blogy, na youtube jsem docela vybíravá, moc se mi projevy youtuberek většinou nezamlouvají a málokterou tak nějak "snesu" :)
    vlastně to není půl na půl, spíš čtu blogy, ale článek zhltnu za chvilku, zatímco než se to ve videu odkecá, je 20min fuč :D
    no, mám pocit, že ti to moc nepomohlo, už jsem to mezi typy zahlédla...
    Ještě dodám koho slídnu jednou za čas: Elegant40.blogspot.cz, IrisBeautyLife.blogspot.cz a ještě pár, ale za boha si teď nevzpomenu :)

    OdpovědětVymazat
  36. Urcite Oli z C'est la vie , ta je moc sikovna :) mam pocit ze blog napíše ale pouze natáčí :) + jestli v chceš koukni na: all-with-laura.blogspot.cz tam pise moje kamarádka a sice začala ale urcite ji tvoje podpora podpoří (když se koiknes na její blog)

    OdpovědětVymazat
  37. Veľmi dobrý nápad s týmto článkom, samej sa mi už ťažšie hľadajú nové blogy, ktoré by som čítala a sledovala, stále neexistujú na blogy poriadne databázy a toto je jedna z možností ako ich vytvoriť. Ja si už robím excel tabuľku. Blogy sledujem rozhodne viac ako youtube kanály, rada si skrátka v tichu čítam, čítanie celkovo milujem, takže možno aj to je dôvod.
    A dobré blogerky?
    CZ: http://instantnikrasa.blogspot.sk/
    http://www.gabrieless.com/
    http://beautynotes1.blogspot.sk/
    http://taleofmissa.com

    SK:
    http://kaviaren-u-macky.blogspot.sk
    http://saveonbeautyblog.blogspot.sk/

    A na záver môj vlastný: Bianka

    OdpovědětVymazat
  38. Vyloženě kosmetický blog nemám, ale byla mi nabídnuta i tak spolupráce s jednou kosmetickou značkou. Takže budu ráda, když koukneš na můj blog: www.blogerkaklarka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Baruš, já ráda sleduji
    .... http://lifewithsandra.blogspot.cz/
    http://aliceinwonderlandcz.blogspot.cz/
    a další co už tady jsou :)
    Tady je můj blog : http://zuzzmakeup.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  40. Tak ja udelam Barus reklamu sama sobe :-) Pisu lifestylovy blog Just be yourself (www.justbeyourself.cz) a mam i youtube kanal jby_bypetra. Jinak preji hodne stesti se splnenim ukolu a ulovenim novych objevu ;-)

    OdpovědětVymazat
  41. Poslední dobou mě blogy moc nebaví, ale pravidelně se vracím pouze k http://ultimatechic.blogspot.cz/.

    OdpovědětVymazat
  42. Me hodne bavi sledovat, krome Tebe, I love makeup a napr. Lady Kerstyn. A pak bych take rada udelala mensi reklamu sobe ;-) muj blog je www.aestylesvet.cz ;-)

    OdpovědětVymazat
  43. S malinkou dušičkou som dúfala, že v obľúbených blogoch sa objaví aj ten môj, márne. :D tak sa sem dám aspoň sama,no.. :D
    ankalooksword.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  44. Ja to dosť striedam - raz mám chuť na blogy, inokedy dávam prednosť skôr videám na YouTube.
    Inak blogujem na Hello, my name is Ev, nie je to vyložene kozmetický blog, no často sa tu objavujú aj také tie beauty články :)

    OdpovědětVymazat
  45. Skús pozrieť mňa: www.fromlenka.sk :)
    Inak na sr sledujem simplynina.eu, fresshion.sk, mamawearsprada.com
    Z českých: http://www.kristinacechova.cz/ http://www.thenattiness.com/

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj :) som Slovenská blogerka a mám cez 177 GFC a viac sk 100 000 videní :) ak máš záujem, pozri môj blog :) verím, že ťa zaujme :)
    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk :) verím, že zaujme a ďakujem za veľmi zaujímavú ponuku. Stránku veľmi dobre poznám a sortiment je taktiež veľm pekný :) určite by som si našla niečo :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahojky, blogy absolutně nečtu. Koukám na videa, protože u toho chci vypnout. Mám ráda Hanu B. https://www.youtube.com/channel/UCD9L1HvpYpmZ8rrXABARCRQ a pak novou Lilian Voss, ale dle mého soudu spíš na lifestyle, ale za zkoušku člověk nic nedá ;) https://www.youtube.com/channel/UC-Ux5Rn8t3v91TgACX-oTqA

    OdpovědětVymazat
  48. Co se týká mne píšu Čokoládovou figurku (www.cokoladovafigurka.blogspot.cz), ale ráda čtu například Denču z www.denissebeauty.blogspot.cz nebo Verču z Blueberry Pink, ale špatná není ani Hana B.

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj! :)
    Já sama beauty blog nemám, ale doporučuju Rachel-Roo (http://rachel-roo-beauty.blogspot.cz/). Já osobně jí čtu hrozně ráda, a soudě podle 2200 lidí na facebooku a 9000 na instagramu nejsem jediná. :D Já beauty sekci až tak nesleduju, ale tenhle blog jsem si oblíbila. :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď koukám, že Vivantis se věnuje i fashion.. :D Ale i tady bych doporučila Rachel :3

      Vymazat
    2. http://rachel-roo-fashion.blogspot.cz/

      Vymazat
  50. Já mám hodně ráda http://zapisky-pro-lisku.blogspot.cz/ a https://zmrzlaivlete.wordpress.com/. Ovšem obě mají rády spíš bio kosmetiku, snad to neva.

    OdpovědětVymazat
  51. priznám sa viac sledujem blogerov ako vlogerov, takže za mňa radšej článok ako video ale mám aj pár obľúbencov vo vlogovaní samozrejme medzi nimi aj ty :D a síce nepatrím medzi top ani som neni priamo zameraná na kozmetiku ale do takejto recenzie by som šla :) zzzuzzzu.blogspot.com celkom zaujímavá je tá stránka a na Slovensku asi nie veľmi známa lebo o nej počujem fakt 1.raz :)

    OdpovědětVymazat
  52. Ahojky Baru, já čtu a koukám na videa hodně. Spíš se zaměřuju na zahraniční, ale čas od čas si také přečtu něco od nás. Mám ráda hlavně tyhle dva blogy:

    http://tetazprahy.blogspot.cz
    http://www.onceuponatimeblog.com

    a abych se taky pochlubila, posílám odkaz na můj blog, krásný den :)

    https://www.ok-makeup.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Takze aj ja prispejem trochu k objasneniu vplyvu blogerov a youtuberov na moje nakupy. Videa sledujem obcasne, ale skor so zameranim na tutorialy, pripadne vlogy. Podla videi nenakupujem. K nakupu potrebujem podrobnejsie informacie, ktore sa dozviem pri citani blogov.
    Z ceskych blogov mam rada najma:
    Ruzovychroust
    Beautyandsensitivity

    Zo slovenských:
    Bilberryday
    Awards4beauty
    Owlheaven
    Biancacosmetics
    Somethingbiotiful

    A i ďalšie blogy, ktoré si môžete pozrieť u mňa na blogu v pravej lište medzi obľúbenými blogmi: Kaviareň u mačky


    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Barunko. Já bych doporučila kanály Nicol Hess, Linda-HI LYCHEE, Kateřina Bartková, NOTSOFUNNYANY, Hanneton Monde, Veronica Biasiol, Mámou stylově, TinaNate, Zuza-Underthesheets, Veganka Nancy, Tess Kratochvílová. Měj se moc hezky. :-)

    OdpovědětVymazat
  55. Tak to je presne aktuálny článok, pretože zrovna včera som písala o svojich obľúbených beauty youtuberkách, u ktorých rada hľadám inšpiráciu, alebo proste len chvíľku relaxu.. Aktuálne mám najradšej Beautylife by Aja, Beauty by Katty a samozrejme Evzuu.. Všetky som ich vlastne spomínala v mojom najnovšom článku: http://cookiesandcocaine.blogspot.sk/2016/03/3-uzasne-beauty-guru-z-ceskeho-youtube.html Okrem toho sa aj ja sama venujem beauty a fashion sfére, takže ak by ťa čistou náááááhodou zaujal aj môj blog, kľudne daj vedieť. Rada objavujem a predstavujem nové vecičky :-)

    OdpovědětVymazat
  56. wow, tak toto by bola super príležitosť :)
    Môj blog: Drew's Beauty
    Youtube: Drew's Beauty YT

    OdpovědětVymazat
  57. Holky z http://sisters-hoods.blogspot.cz/?m=1 by si zasloužily pozornost 😊

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Baru, tak když si můžu udělat bezplatnou reklamu, tak poč ne :) :DD
    Tady je můj blog: http://bookofallpossible.blogspot.cz/
    Na blog přispívám food, fashion, life ale i beauty články :)

    Ráda bych ti sem přidala ještě nějaký YT channel, ale sleduji jich tolik a všichni jdou super..že nedokáži vybrat ten nejlepší :/ :) (sleduji i méně známé)

    Co se týče sledovanosti blogů a yt procentuelně..tak já to mám 50% na 50% .. čtu i sleduji :)

    Měj se skvěle! :)
    Michaela <3

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Baru, ja posledni dobou hodne sleduji praci MakeupbyKate :-)Nevim zda znas. Je pravda ze dela hlavne Art liceni. Ale co umi vykoulit, je dokonale :-))))

    OdpovědětVymazat
  60. Krásné odpoledne! :) Rozhodla jsem se zkusit své štěstí, stejně jako spousta jiných slečen zde.

    Měla bych zájem o spolupráci se společností Vivantis z několika velmi dobrých důvodů (a je mi úplně jasné, že to bude znít jako ošklivé vychloubání :D berte to ale spíše jako fakta):

    - Primárně jsem modelka - má FB stránka má přes 12.000 (poctivě dosažených) fanoušků. Fotím velmi často, v 90% si make-up a styling dělám sama. Chodím i přehlídky + příležitostně pomáhám při tvorbě make-upu jiných modelek v backstage. Mám už navázaných pár spoluprací, z toho několik z nich je mezinárodních. Všichni kdo se mnou spolupracují jsou v příspěvcích uvedeni, stejně tak jako dbám aby byli uvedeni při zveřejňování mých fotografií na jiných stránkách a webech.

    - Jsem módní redaktorka - Pracuji jako módní redaktorka jednoho nejmenovaného portálu. Kdo chce, ten si najde více informací na mém blogu :) ;)

    - Píšu blog - Spíše jako koníček. Hodně se v něm věnuji tématům z oblasti modelingu a focení, životního stylu, píši i reportáže a čas od času i kosmetické recenze.

    - Jsem poměrně zdatná v oblasti social medias - Na Instagramu, Twitteru, Tumblr a dalších mám (+/-) dalších + 1800 fanoušků (již zmiňovaný FB nepočítám).

    Jsem si jistá, že jako modelka jsem schopná vám zajistit poměrně pestrou a aktivní reklamní plochu.

    Pokud máte zájem, můžete nahlédnout na mé hlavní kanály, které jsou:

    - catherinexblack.blogspot.com
    - https://www.facebook.com/CatherineXBlack/
    - http://catherinexblack.com/
    - https://instagram.com/catherinexblackxmodel/

    Jinak z ostatních bloggerek ráda sleduji Petru Lovelyhair, A cup of style, Get the louk, Tereza in Oslo a Jsi krásná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páááni, Vy jste se teda rozepsala :D ale tohle není žádné výběrko do Vivantisu, je to jen hledání zajímavého blogu či youtube kanálu pro recenze a říkám si, jestli pro občasné testování nějakého kosmetického kousku nejste moc dobrá...;)

      Vymazat
  61. Ahoj Baru! Moc rada bych se se svym blogem www.chicoco.cz zapojila, muj blog je zamereny z 80% beauty smerem, zbylych 20% zabiraji lifestylove clanky. Take tocim videjka na svuj youtube kanal, predevsim licici tutorialy a recenze. Jsem take velice aktivni na Instagramu, tahle sit patri mezi moje nejoblibenejsi ;-) velice rada bych s vami spolupracovala, pokud bude zajem oboustranny budu skakat stestim! Mej se krasne! Ps: odkazy na vsechny me socialni site i kontakt na me najdes na blogu ;-)

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Baru! Já udělám reklamu sobě a sestře ;) sororessa.blogspot.com

    Píšeme o různých věcech ze života, a sem tam i o kosmetice, když se naskytnou zajímavé kousky ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj, z českých holek mám ráda Škodulku, Beautylife by Aja, Blueberry Pink, Flabgee, Markétu Venenou a Markétu Vaňourkovou, ze slovenských Patty Image a Behind the Glitters :) Katka

    OdpovědětVymazat
  64. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  65. Ráda udělám reklamu sobě :-) mrkni :-) http://andreasperspective.cz/

    OdpovědětVymazat
  66. Zo Slovenskych sledujem:
    http://www.monicainessence.com/
    http://bytzenoujeuzasne.blogspot.sk/
    http://mojekosmetika.blogspot.sk/
    http://sofastars.blogspot.sk/
    http://mycosmetictests.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  67. Ahojky,
    já čtu blogy i sleduji videa denně, takže u mě je to půl na půl. Mám několik oblíbených blogů jako:
    http://aliceinwonderlandcz.blogspot.cz/
    http://beautyandsensitivity.blogspot.cz/
    http://beauty-of-pink.blogspot.cz/
    http://ultimatechic.blogspot.cz/
    http://navlastnikuzi.blogspot.cz/

    Mám taky svůj blog a najdeš ho na ciculka.cz.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj, já blogovat začala teprve nedávno, ale moc mě to chytlo a tak bych svému deníku také ráda udělala reklamu :)

    www.deniktricitky.cz

    Moc bych ti také Baru chtěla pochválit tvuj blog, patří k mým nejoblíbenějším.

    Hezký den,

    K.

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Baru,
    zaujal mě tvůj příspěvek na portálu blogerky.cz a tak jsem hned najela na tvůj odkaz, který směřoval na tento článek. Moc mě tato nabídka pro blogerky zaujala a tak jsem si řekla, že to zkusím.. Za zkoušku nic nedám, proto přidávám i JÁ odkaz na svůj blog :o)

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    Bylo by to skvělé s Vivantis spolupracovat, můj blog by to zase posunulo o kus dál :-)

    Měj se krásně a přeji mnoho úspěchů s blogem!

    Nela Agáta

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj, dobrý nápad :)

    Já sleduji hlavně zahraniční vizážistky a vlogerky jako je J. Wyers nebo S. Quiros :)

    Mám i svůj blog o všem možném včetně líčení, focení a cestování, kdybys chtěla mrknout, tak INKA blog

    Krásný den přeji :)

    INKA blog

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Baru,
    zkusím tedy štěstí. Tady je odkaz na můj blog: http://tbooby-czech.blogspot.cz/. Píšu krátce, nemám tolik shlédnutí, ale i tak mě to baví a píšu hrozně ráda.

    Jinak sem píšu i tuhle slečnu: http://life-by-peggie.blogspot.cz/, protože se mi její blog líbí. Je to moje věková skupina, a když jsem měla starší blog, tak mi ho chodila komentovat, takže bych jí to i tak nějak chtěl tímto vrátit.

    P.S. - hrozně ráda se na tvoje videa dívám :3 Jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj Baru,nasla som na IG fotku o prosbu s blogerkami/vlogerkami tak som si povedala preco nie a zapajam aj svoj blog. Mam aj youtube kanal ale tam momentalne nie som aktivna,blog je mojou prioritou.Tak mozno sa zapaci :-)
    Blog: www.xoxopatty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  73. Jsi skvělá, že dáš takhle možnost ostatním blogerkám! :)
    Mám blog již přes rok a kosmetiku naprosto zbožňuji, hlavně zkoušení nových produktů. Proto mám na blogu převážně recenze a různé další tipy, ostatně se můžeš podívat :)
    Tady je odkaz: http://everythin-kate.blogspot.cz
    Díky za návštěvu! :)

    OdpovědětVymazat
  74. Skúsim šťastie teda aj ja, snáď sa mi pošťastí! :)
    sydneysleek

    Super nápad, nech sa nájdu tí lepší!

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj Baru, tady máš odkaz na můj blog, není zajímavý ale baví mě a tak snad aspoň mrkneš. Jinak skvělý nápad. :)
    http://cosmeticsgabriss.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj. Rada by som ti predstavila svoj youtube kanál. Je to hlavne o mode a líčeni. Takže dúfam že ťa to zaujme. Som ešte len na začiatku cesty ale dúfam že ťa zaujme. Som zo slovenska takže bude rada ak si ma vyberieš 👍

    https://m.youtube.com/channel/UC-CdYX836ZpFanSRHi98SVA

    OdpovědětVymazat
  77. Ahojky, mám svůj blog na adrese http://withlafem.blogspot.cz/ nicméně je to začínající blog, ale nebýt tady Domči http://www.dblog.cz/ tak bych s tím ani nezačla. Byla pro mě obvrovskou inspirací :) a chtěla bych být na takové úrovni jako je ona, takže každý musí někde začít :) a já bych byla ráda za jakoukoliv spolupráci :)

    OdpovědětVymazat
  78. Ahojky, měla bych zájem :)
    Můj blog je sice spíše o knihách, filmech a muzice,... (lifestyle zaměření), ale všimla jsem si, že v nabídce eshopu je i spousty papírenského zboží, což celkově ke knihám patří. Zahlédla jsem tam také termosky, sluchátka,... to vše se mého blogu tak nějak týká.
    Chápu, že hledáte asi spíše někoho přímo na oblečení a kosmetiku, ale pokud byste rádi našli i někoho, kdo by psal recenze na věci, které máte převážně v kategorii doplňky, tak jsem k dispozici :)

    http://ohnempolibena.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  79. Nápad je to vážně skvělý, takže také přihazuji svůj blog (pokud již není pozdě): http://diaryofgirlythings.blogspot.cz. Třeba se bude líbit. :) A z blogerek/youtuberek, které sleduji já, už tu asi všechny padly. :)

    OdpovědětVymazat
  80. Jee Vivantis mam moc rada a pokud neni pozde, prihodila bych jeste svuj blog :) http://rachel-roo.blogspot.cz mam tam roozcestnik na beauty i fashion sekci (predpokladam ze s lifestylem a books u Vivantisu moc nepochodim :D ) Hezky den preju.

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj, Barus, rada bych se take pripadne zapojila. www.janesmoments.com

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj Baru, já to mám s youtube a blogy asi tak 50/50. Nejradši sleduju Ilovemakeup, ale ta už tady byla zmíněná.
    Moje tipy jsou:
    http://easyontheeyeblog.blogspot.cz
    http://www.onceuponatimeblog.com/

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj Báro, tak si taky "udělám reklamu" :D se sestrou máme teprve půl roku blog, takže se zatím rozkoukáváme a učíme, jak se blogování vlastně dělá :) nicméně nějaké články už si čtenáři přečíst můžou a plno jich máme v plánu :) berrys-beauty.blogspot.cz přeji hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj, tak to si dostala v práci skvelú úlohu! :)

    Môj blog sa volá www.suzzie-world.blogspot.sk, funguje už niekoľko rokov a je plný kozmetiky a kvalitných článkov! :))

    Teším sa na tvoju návštevu :)

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj Baru, medzi mojich oblubencov patri tento blog http://bytzenoujeuzasne.blogspot.sk/ :)

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj Barčo, já se na svém Youtube kanálu věnuji kosmetice a poslední rok hlavně speciálním efektům, ráda zkouším neokoukané a občas šílené líčení :) Nemám teda zatím zrovna moc velkou základnu odběratelů, ale jelikož do svých videí dávám veškerou svoji energii a volný čas, říkala jsem si, že bych se mohla trochu sobecky pochlubit :)

    https://www.youtube.com/channel/UCHU4-LKHmEQDF_sCjoWk_6A

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj, mám beauty blog, ktorému venujem svoj voľný čas a je to pre mňa nesmierny relax. Už teraz mám pripravený ďalší článok, ktorý čaká na uverejnenie a mnoho Ď´ˇdalších nápadov

    https://testujemekozmetiku.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky