URGO - bojovníci z lékárny

17:58

Značka Urgo je známá především díky náplastem všemožných druhů a typů. obyčejnými, obrázkovými i speciálními na půchýře a další nepříjemné neduhy, které nás mohou potkat.

Zastoupení této značky mi nabídlo zaslání dvou nových produktů - Filmogel  na pupínky a Filmogel na popraskané rty.



Co se týká pupínků, tak ty mě v menší či větší míře trápí celý rok a teď v zimě jsou i popraskané rty to, co trápí mnoho z nás, tak jsem nabídku na spolupráci přijala a pustila se to zkoušení a testování.

FILMOGEL NA PUPÍNKY


Balení malé,vejde se do každé kosmetické taštičky a i do té nejmenší kapsy v kabelce, což je super. Nejvíc se mi však na balení líbí aplikátor, který je ze silikonu a je super hygienický. Po každém použití se dá otřít a nedrží se na něm bakterie jako na jiných aplikátorech u produktů tohoto typu. Takže za to jednoznačně palec nahoru.


Ale jdeme přímo ke gelu, který je uvnitř tubičky. Filmogel je unikátní patentovaná technologie speciálně vyvinutá v laboratořích URGO.
Gel obsahuje tea tree oil, který má antibakteriální a hojící účinky a pak kyselinu salicylovou, která se také často objevuje ve složení různých bojovníků proti akné, protože redukuje tvorbu mazu.
Gel je čirý a tak po nanesení na pupínek není vidět - ale trochu ho cítíte, protože díky kyselině salicylové na pupínku jemně štípe.


Já gel používala na noc, po odlíčení pleti, chvíli před tím, než jsem šla spát. Ráno pak stačí sloupnout tenkou zaschlou vrstvičku gelu, která se na pupínku vytvořila.
Filmogel se může používat i pod makeup ale já se přiznám, že raději tyto produkty používám vždy přes noc.

Nedá se říct, že by po jednom nanesení gelu pupínek zmizel, to určitě ne ale "neroste" dál a po 2-3 dnech je s ním ámen :)

Takže abych to shrnula - super hygienický aplikátor, účinné složení - nedělá zázraky ale pomáhá.

Další novinkou, kterou jsem vyzkoušela je:

 FILMOGEL NA POPRASKANÉ RTY


Obal je velikostně stejný jako u předešlého produktu na pupínky, takže se vám může stát, že omylem sáhnete po tom druhém, než jste chtěli ale po otevření rychle poznáte, že máte v ruce něco jiného :)

Aplikátor je opět silikonový (super!) a má tvar klasického aplikátoru třeba u lesku na rty, takže práce s ním je velmi precizní - gel nanesete pouze na prasklinu a ne tam, kam nepotřebujete.


Opět se jedná o speciální patentovaný filmogel, který je při nanášení bílý ale po malé chvilce zaschne a promění se se na rtech v neviditelnou ochranu. Na rtech vydrží opravdu dlouho, x hodin ho pořád na rtech cítíte, i když nevidíte :) Při prvním použití jsem měla pocit, že mám na rtech "něco navíc", ale jelikož při pohledu do zrcadla nic nevidíte, rychle vás ten pocit přejde :) Klidně si na rty můžete nanést rtěnku a ani pod ní není nic vidět.


Filmogel na rty účinkuje podle mého názoru rychleji než Filmogel na pupínky - malou trhlinku ve rtech zahojil už po jedné noci, takže tady jsem velice spokojená - jak s aplikátorem, tak s účinky gelu.

Oba produkty seženete výhradně v lékárnách, jak v těch kamenných, tak internetových.

Takže jak vidíte, URGO není jen firma, která vyrábí náplasti ale také produkty, které člověk využije i když je šikovný a nikde se neporaní :)

Znáte od Urga ještě nějaké fajn produkty? A jak bojujete proti pupínkům a popraskaným rtům vy?


You Might Also Like

1 komentářů

  1. Super článok! Máš krásny blog, nechcela by si sledovať sa navzájom? Ak áno daj mi vedieť. http://andreanalens.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky