Suchý šampon Klorane

10:46

Pro mě, jako pro milovnici sucháčů byla výzva ze webu blogerky,cz jako dělaná. Přihlásila a těsně před Vánoci jsem měla ve schránce suchý šampon od Klorane.



Co je na tomto šampónu zajímavého?
Obsahuje výtažek k rýže, ovsa, chrpy, dále kyselinu citronovou, která přirozeně čistí vlas, glykol kokosového oleje, který dodává lesk a a pak ještě vitamín B, selen a zinek. Neobsahuje parabeny.

Složení má tedy velmi zajímavé ale jak funguje?


Protřepete a nastříkáte z 30cm na vlasy, to je klasika, že :)? Šampon má díky přírodním mikropigmentům hnědou barvu, tudíž nezanechává tolik fleků a takový ten "šedý" povrch.
Vůně není nijak výrazná, je příjemná, netroufnu si říct, co ve vůni cítím. Přítel mi řekl, že tam cítí konvalinky ale co si budeme povídat, vsadila bych se, že ani neví, jak konvalinka vypadá :)


Já šampon používám dvěma způsoby.
Hned po umytí, vyfoukání a vyžehlení vlasů, protože tím vlasy získají krásný objem a trvá jim (v mém případě) o pár hodin déle, než se začnou mastit.

Druhý způsob je klasická pomoc, když nemáte čas nebo se vám nechce strkat hlavu pod vodu a vlasy si umýt.

V prvním případě šampon funguje naprosto skvěle, dodá pěkný objem a ve vlasech není skoro cítit.
To, co je v tomto případě velká výhoda je však nevýhodou v případě druhém :)
Když mám vlasy mastnější a potřebuji jim znovu vdechnout život, spotřebuji šamponu celkem velké množství a proto mám balení už skoro prázdné. To beru jako mínus.


Takže jaké je závěrečné shrnutí?
Vůně jemná, příjemná, šampon funguje - jen je ho potřeba trochu víc. Líbí se mi složení, které je dost přírodní.
Bohužel je krapet dražší a rychleji mizí.

Znáte Klorane? Máte raději přírodnější produkty nebo vám je složení jedno? 

b.






You Might Also Like

11 komentářů

  1. Nie som veľký odborník ani spotrebiteľ suchých šampónov, ale v tomto ma zaujali tie mikropigmenty.. aká je cena?

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som si na testovanie vybrala žihľavový. Ja suché šampóny používam len na "umytie" vlasov. Bol fajn ,len mne veľa objemu nedodal :/
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "FAJN" je přesně to slovo, kterým bych tento šampon nazvala. Nenadchne, neurazí :)

      Vymazat
  3. tak fajn...no, Batiste mi taky přišel jenom fajn, ale slyšela jsem, že nějaký z drogerky je super, i když suché šampony moc nepoužívám. Můžu se zeptat, jak ovlivnilo tvoji blogovou kariéru to, že máš vlastní doménu a ne třeba blog nebo blogspot? :)) jestli to má výhody, víš :) zbožňuju tě! Áňa :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Áňo, já už mám blog jen jako takový "doplněk" youtube kanálu, přidávám sem většinou jen něco, pokud si třeba přejí článek ti, co mi nabídnou spolupráci. Jinak se věnuji hlavně youtube. Takže výhody v tom nevidím ale stojí to pár korun a vypadá to podle mě prostě líp :)

      Vymazat
  4. Ja suchý šampón používam málokedy, hlavne vtedy keď sa mi nechce umývať vlasy. Umývam si vlasy raz za týždeň niekedy po týždni a pol a skoro vôbec nie sú mastné. Ale ak by sa mi dosť mastili vlasy určite by som si suché šampóny nekupovala pretože by som ich mala na jedno použitie. O suchom šampóne Klorane som doteraz vôbec nepočula, ale to zloženie ma zaujalo.

    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.sk
    Pozývam ťa na moju giveaway. Budem rada ak sa zapojíš. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampon určitě není na jedno použití, já mám vlasy dost husté a vydrží mi vždy skoro měsíc - a to ho používám dost často.
      Ale když se Ti vlasy nemastí, tak to řešit nemusíš - a dost Ti závidím...:D :D

      Vymazat
  5. Už dlouho nad nějakým přemýšlim, přece jen, mýt si obden vlasy není vždy v mých silách a tenhle vypadá fakt moc dobře! :) diky za tip!

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky