Můj postoj k Blogerce roku

20:00


Od včerejška známe nominované finalistky a finalisty v blogerském slavíkovi aneb  Blogerce roku 2015.
Když bych nečetla na fb u Hanny Brokolice, že 1.11. mají být vyhlášené finalistky, ani bych to nevěděla, vůbec jsem to nesledovala.


Nevím, jakým zázrakem se to událo ale jsem nominovaná taky a to v kategorii COSMO OBJEV ROKU. 




Barušminky jsou pro mě koníček, kterému, jak říká můj přítel, "dávám všechno". Ale to, že jsem viděla název svého blogu ve finálové desítce mě regulérně rozsekalo. 

Nechápu to. Nemám moc odběratelů, mám obyčejná videa bez efektů. stříhám snad v nejjednodušším programu, nepřijdu si ničím výjimečná a najednou jsem tam.

Hodně dlouho jsem přemýšlela nad tím, jak se k nominaci postavím. První nápad byl dělat "mrtvýho brouka", nikde se o tom nezmiňovat, nejet do Prahy, prostě nic. Šla jsem se vrhnout na uklízení, abych se trochu uklidnila a vyčistila hlavu a řekla si, že stejně nemám šanci vyhrát a nemám šaty a nevím s kým bych jela a tak, klasika, že - tisíc blbejch důvodů proč něco nejde se najde vždy

Jenže pak jsem si uvědomila, že v nějaké blogerské top 10 jsem poprvé a taky naposledy a že když už jsem nominovaná, byla by asi blbost to vzdát. A hlavně, když jsem se tam dostala, dost z vás mi muselo dát hlas a když bych to zazdila, vypadala bych jako nevděčná blbka, která si vás neváží. A to já nejsem!

Nalila jsem si víno a napsala kamarádce, jestli pojede se mnou. Ta nadšeně souhlasila, jelikož poslední dva měsíce řeší jen kojení, dudlíky, prdíky a plíny. Tím pádem mám sparing partnera a už z toho nemůžu ven :)

Šaty seženu, vytvořím si něco na obličej, nechám se učesat a do té Prahy pojedu. Je tu šance jedna ku deseti, že vyhraju, což je takové "nula nula nic" jak já říkám ale přeci to nevzdám - teď, když už jsem se dostala až sem. 

Třeba je to podplacené, třeba ne. Třeba už se ví, kdo vyhraje ale asi by mě to jednou mrzelo, že jsem seděla doma na zadku jak pecka a nic neudělala.

Takže pokud se rozhodnete dát mi svůj hlas, budu ráda. Nebudu pokrytec a nebudu Vám říkat, že mi to je jedno. Když vyhraju, budu šťastná. Když nevyhraju, samozřejmě mě to bude trochu mrzet, jako každého, kdo nevyhraje ( i když se bude tvářit, že mu to je jedno jak triko z Uncle Sam).

To, že jsem se dostala až sem, je pro mě velká pocta a já vám všem ze srdce děkuji, že jste mi to umožnili.  Vážím si toho a vážím si vás!

A teď druhá, možná zajímavější část mého slohového cvičení :)

Pro koho a proč budu hlasovat já ?

Kategorie Beauty


Pravidelně sleduji videa Get the Louk a Petru Lovely hair. Svůj hlas dám ale ILoveMakeup, protože za á je to fajn holka a za bé - blog dělá pro lidi a ne pro výhru - jo, u ní tomu fakt věřím :)




Kategorie Fashion


Tady hlasovat nebudu, nikoho z nominovaných nesleduji :) Znám jen Cup of Style ale ostatní názvy jsou pro mě naproto neznámé

Kategorie Food


Mám ráda Koko ale je potřeba nová krev a proto hlas dostane Kačka ze Smooth cooking, kterou znám i osobně. Jídlem žije a hlas si jednoznačně zaslouží.




Kategorie Life


Žádnou z nominovaných blogerek nesleduji pravidelně, občas kouknu k Mie z Kissboku, takže jestli se rozhodnu v této kategorii hlasovat, dám hlas jí.




Kategorie Objev

Kromě sebe "znám" jen Sikl - viděla jsem pár fotek z jejich svatby díky placené reklamě na snubní prstýnky na fb ale jejich blog nesleduji.
Všechny konkurenty musím pořádně zkouknout a pak se rozhodnu, jestli někomu dám hlas nebo ne.

Videoblogerka


Tady je to jasný, můj hlas má Shopaholic Nicol, já mám tu holku prostě ráda :)

Nevidím tu Týnuš Třešničkovou - ta má taky už ke stovce tisíc odběratelů ale není tu, jak to?






Takže asi tak, no :)

Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, koho třeba budete "volit" vy :)

A ještě jednou díky..

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Gratuluji, hlas jsem dala tobě,popravdě mi tam všude chybí dost super holek :/ ale už je odhlasováno. i love makeup jsem hlas nedala, vím ze nechtela byt ani nominovana i kdyz si to zaslouzi a preji ji to :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já pro teba hlasovala i teď v TOP desítce a moc ti to přeju! :-D Je vidět, že do toho opravdu dáváš hodně, takže držím palce :) A videa Shopaholic Nikol úplně zbožňuju - a Kačka je taky super! :-D
    Krásný zbytek dne :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě před přečtením tohoto článku jsem pro Tebe hlasovala. Možná právě ta "obyčejnost" je to čím jsi zajímavá. Držím pěsti, i kdyby jsi nevyhrála, už jenom to že jsi v top 10 je krásné. Ahoj Alča

    OdpovědětVymazat
  4. No, řeknu ti, že v první chvíli jsi mě docela zklamala a říkala jsem si, hmm, nechápu ji, mám jí něco napsat, nemám.. Ale pak jsem četla dále:)) Co fakt nemám ráda, když něco řeknu, řeknu to jasně a někdo se mi snaží vnutit opak, takže mě prvně vyděsilo, že zrovna ty bys mi nevěřila, i když jde třeba jen o takovou blbost.. Tak jsem ráda, že to tak není, protože v první chvíli, když jsem si myslela opak, mě to opravdu trošku zamrzelo.
    Mně se tvůj výběr líbí, Shopaholic je taková miloučká, Mia je fajn, ale já vůbec nevím, kdo další tam je.. No a smooth cooking nějak neznám, ale proč ne, také mi přijde fajn.
    Napsala jsi to dobře, pokud máš pocit, že si to chceš zkusit, a že to chceš zažít, tak tam jeď a užij si to, snad nebudeš zklamaná. Já ti teda moc moc přeju, abys vyhrála, to by bylo super:)
    Jinak já fakt nevím, proč mi ten hlas dáváš, když je stejně jasné, že nevyhraju:))) Ty mě asi miluješ čoveče:-DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem se do toho komentáře trochu zamotala ale už jsem se rozmotala, tak dobrý :D
      hlas dám těm, na které opravdu koukám, čtu, mám je ráda, jsou mi sympatičtí. třeba nevyhraješ ale já budu mít čisté svědomí, chápeš :)
      nemám žádná očekávání, spíš jsem ráda, že vytáhnu tu moji kojící kámošku mezi lidi a bude mít zážitek :D
      A popravdě, bejt chlap, tak tě dost možná i miluju, protože seš fakt kus :D

      Vymazat
    2. Chápu no:) Já bych se zachovala stejně. Ale já tě s dovolením budu podporovat pouze zde na tvém blogu, nehlasuji pro nikoho, protože to prostě mají stylem, jakým to mají.
      Jasně, tak to je super, se pobavíte, vyrazíte a určitě to bude zážitek:))

      Vymazat
  5. můj hlas je také tvůj.....hodně štěstí a elánu Baruš :-))))

    OdpovědětVymazat
  6. Baruš, můj hlas už máš.Určitě si to zasloužíš
    .Kačku v kategorii Food jsem taky vybrala a dala jí hlas.

    OdpovědětVymazat
  7. Jako objev roku si to určitě zasloužíš a ode mě i od Jardy máš hlas jistý. Budeme ti moc moc držet pěsti a Kačce že Smoothcooking také.

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Myslím, že tvé kouzlo blogu spočívá v tom, že sice máš v názvu něco, co tě řadí do kategorie beauty, ale dokážeš oslovit i širší veřejnost, která blogy o kosmetice a líčení nevyhledává. Proto sleduji tebe a Shopaholic Nicol. Moc se mi líbil tvůj příspěvek o šetření, koukala jsem na to a říkala si, ta holka to má v hlavě srovnaný, má blog o šminkách, ale nevypadá, že nejdůležitější na světě je mít správně tenkou linku nad okem. Klidně si hrábne do sava a jde umejt koupelnu a pak zasedne ke stolu a sleduje složení jídla v krabicích s jídlem, aby měla z čeho uvařit, až pojedou spát do jeskyně. Když k tomu přičtu to, že umíš mluvit a formulovat svoje myšlenky a videa neprotahuješ zbytečným tápáním, tak je to prostě koukatelný i pro mě, která je doma se dvěma dětma, má z nich hlavu v pejru a je ráda, když se jí podaří správně upravit účes, o kterém si moje kadeřnice myslí, že je jednoduchý na údržbu. K nominaci a postupu ti moc gratuluju a přeju ti, ať to dopadne pro tebe nejlíp. Vítězství bude asi závazek nám odběratelům, samotné umístění ve finálové desítce je ale pěkná motivace do budoucna a jistě i odměna a důkaz, že to, co děláš, smysl má. Jen to jinak než tím hlasem dát najevo neumíme. :)

    Edit: Původní příspěvek obsahoval příliš mnoho překlepů, editovat to nešlo. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já letos hlasovat nebudu. Loni jsem soutěž sledovala a hodně mě zajímala, ale letos mi to přijde takový pofidérní. Každopádně si myslím, že u tebe nejde ani tak o nějaký program na stříhání nebo mega kvalitní kameru, ale jsi prostě sympatická, příjemná, dobře se vyjadřuješ, a to nás baví ;-)
    Pořádně si to s kamarádkou užijte :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Takže v kategorii Cosmo objev je to jasné :-) V Beauty kategorii jsem lupla hlas ILoveMakeUp, ačkoliv psala, že ji to až tak nebere. Ale zase si říkám, že by si nějaké ocenění zasloužila (třeba jen v podobě pochvaly tím, že dá pár jedinců hlas-ono jich je jistě víc než pár ;-)) No a navíc nikdy neváhá reagovat na komentář plebsu jako jsem já, což u některých blogerek fakt nehrozí.
    V kategorii Videoblogerka jsem hlasovala pro šopující Nicol. Váhala jsem mezi Petrou Lovely Hair, ale ta už nějakou tu cenu má a asi se bez mého hlasu mine :-D
    A potom už jsem jen hlasovala v kategorii Food a tam jsem šoupla hlas blogu Recepty dětem (moc krásné).
    Baru, držím pěsti, ať to vyjde. Jsi vážně dobrá, nezamrzlas na mrtvém bodě, video od videa jsi lepší a lepší. Že nemáš nejkvalitnější techniku atd.? Mně osobně to nevadí, pro mě je přínosnější, že víš o čem mluvíš, pracuješ na zlepšování toho "jak mluvíš" a ještě u toho stihneš dobře vypadat :-D Takže tfuj, tfuj, tfuj ;-) M.

    OdpovědětVymazat
  13. Člověk vždycky víc lituje toho co neudělal, takže je fajn, že ses rozhodla to udělat :-) Jsem přesvědčená, že tam patříš.

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky