"Řasenky" na obočí

13:10

Obočí je v poslední době hodně omílaná záležitost a ano, i já si v obočí "jedu" ale i když ne tolik, jako ostatní. Samozřejmě krásné obočí, jaké vidíme například ve videích zahraničních youtuberk vypadá krásně ale já preferuji přirozenost.
Nemám ráda takové to "dokonalé" obočí, u kterého je na první pohled poznat, že je domalovávané. A ani chlapi to na nás nemají rádi.

Obočí upravuji tak, že ho jen letmo přejedu stínem z paletky MUR a pak ho fixuji. 
Když mám klid a čas, z "letmého přejetí" se stává celkem slušná vymalovánka ale to není tak obvyklé:) Vždy ale používám jednu z těchto "řasenek" na obočí.


Ani jedna z nich není propadák, všechny tři bych určitě doporučila ale určité rozdíly v nich jsou. 
Vezmeme to od nejlevnějšího k nejdražšímu, ať máme nějakou posloupnost.

ALVERDE 



Gel od Alverde byl "můj první" a proto jsem ho milovala a neviděla jeho chyby. Ale tak už to u prvních lásek bývá, že :)
Mám tmavší odstín 02 BRAUN ale odstín je hodně teplý, středně hnědý.
Tvar je klasický "řasenkový", tudíž není tak precizní a ni obal není nic, čím byste se kochali.


Jako u jediného balení ze všech tří obsahuje i kartáček na učesání obočí před samotným zafixováním.
A jsme u zafixování - to právě není to, za co bych Alverde gelu dala palec nahoru. Obočí fixuje tak na 50% - když si během dne třeba obočí podrbete, je hned vidět, že jste si do něj sáhli, nedrží jak přibité. 



Za cenu kolem stovky seženete celkem kvalitní a všeobecně oblíbený produkt. Odstín je na mě dost světlý, bude se hodit spíš pro majitelky středně hnědých vlasů nebo by mohl sedět i zrzkám.

ARDELL


Značka Ardell je známá hlavně díky svým super umělým řasám ale hned na začátku musím říct, že i gely na obočí umí. Vše od Ardell seženete na eshopu Norma Zlín. Obal má  klasický, relativně elegantní.


Kartáček je také velký, dokonce o chlup větší než u Alverde - je na něm však méně barvy.
Co je velké plus je barva, která je opravdu krásně černá. Používám ho hlavně k výraznějšímu líčení.


U tohohle produktu mi vyhovuje barva i cena, která je 129Kč. Jo a taky krásně voní, i když to není to zásadní, že :)

L´OREAL


L´oreal je klasická drogérkovka, ze všech tří řasenek sice nejdražší ale poměr cena vs kvalita je super. V čem kvality tohoto produktu spočívají?


Prvním benefitem je barva - krásná, studená, tmavě hnědá. Ano, chválila jsem i černou ale jak jsem psala, tu mám ráda k výraznějšímu líčení. Na běžné, každodenní líčení preferuji tuto hnědou, přirozenější.
Dalším plusem je velikost kartáčku, oproti předchozím dvěma je poloviční. A za třetí gel obsahuje malé "chloupky", které obočí velmi přirozeně zahustí.


Cena je něco mězi 200Kč - 300Kč, jak kdy, ale myslím, že to jsou dobře investované peníze.


Tady jsou ještě odstíny všech gelů..



Co používáte na obočí nejraději vy? Nebo máte to štěstí a nemusíte si obočí upravovat vůbec?

You Might Also Like

19 komentářů

  1. Já mám ráda gelové řasenky :) Hlavně když nemám čas vymalovávat obočí, tak sahám po gelovce. Tenhle článek se mi teď hodí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s Tebou, řasenky jsou praktická rychlovka :)

      Vymazat
  2. Ja používam ceruzku, ale možno skúsim aj nejaké iné pomôcky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jakou tužku? já mám jednu od avonu ale ta hrozně lepí. Vím, že si dost lídí chválí Catrice

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Ten L´oreal je fajn ale koukala jsem teď na Essence a vypadá fakt dost podobně, tak bych možná zkusila Essence, je o dost levnější :)

      Vymazat
  4. Já řasenky na obočí nepoužívám.. Používám pouze gel.tužku na obočí ;)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám obočí tak nějak skryté ofinou, přijde mi moc výrazné k mé barvě pleti a nějak ho neřeším a ještě ho barvit. To je pro mě asi zbytečné :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud ho máš sama výrazné, tak je asi zbytečné ho ještě zvýraznit, maximálně třeba upravit tvar :)

      Vymazat
  6. Tak nám, kterým příroda nenadělila žádné obočí nezbývá než si ho domalovat. Ve finálním vzhledu obličeje to udělá hodně. Já kombinuju všechno možné, někdy tužku, někdy stíny na obočí, teď mám i fix od Catrice. A nahoru vždy přijde "řasenka" na obočí. Mám ji od Essence a zdá se nachlup stejná jako L´Oreal. A jelikož je moje první, tak jsem spokojená, nemám s čím porovnat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom fixu od Catrice teď čtu celkem dost, asi po ní budu muset mrknout :) Koukala jsem v dmku na tu essence řasenku a vypadá fakt dost podobně, jen cena je dost jiná :)

      Vymazat
  7. Já mám na obočí nejraději brow set od L´Oréalu ve světlejší verzi, poté konec obočí, který v podstatě nemám :) , domaluji světle hnědou tužkou od Catrice. Nakonec vše zafixuji transparentním gelem od Alverde.. Tohle je můj rituál s obočím každé ráno. Někdy mi to jde rychle od ruky, ale někdy se stane, že se s tím pěkně namořím :D

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, taky mám někdy hezké obočí hned a někdy ne a ne abych ho měla stejné...:D

      Vymazat
  8. Já používám šedou tužku na obočí od UMA Cosmetics, dlouho jsem hledala a s touto jsem moc spokojená. Všechny hnědé tužky pro mě měly moc teplý odstín. Mám stejně tmavé vlasy jako ty. No a pak tužku zafixuji stínem od Makeup Revolution v odstínu Delicious a bezbarvý gel od
    L´Oreal. Barevné mám taky, od L´Oreal a Essence, ale ty teď moc nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
  9. Já používám essence hnědou tužku na obočí a bezbarvý gel a teď jsem si koupila tenhle barevný gel na obočí od Alverde a nemohu si ho vynachválit! :)

    U mě na blogu probíhá GIVEAWAY, budu moc ráda, když se zapojíš :)

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravím, já mám s obočím docela trápení, jelikož jsem blondýna, tak ho mám hodně světlounké a s hustotou to taky není příliš slavné. :-/ Proto jsem začala přemýšlet o profesionální úpravě obočí, našla jsem, že třeba tady ho dělají pěkné. Nemám s tím ale žádnou zkušenost. Je tu někdo takový, kdo to zkusil? Díky, Ivana

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj a hezký den přeji. I já už jsem vyzkoušela na obočí všemožné přípravky, ale stejně si ho nikdy tak hezky sama nedokážu udělat. A to jedu i podle různých YouTube tutoriálů, ale prostě kde není talent, ani kuře nehrabe :D Proto teď také uvažuji o nějaké takové metodě. Co na to říkáte?

    OdpovědětVymazat
  12. Já osobně bych do permanentního makeupu nešla. Mám ozkoušen produkt odtud a ten mi maximálně vyhovuje. Permanentní se stejně musí doplňovat, ne?

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky