10 songů pro lepší náladu - vol.2

18:59

Jak jsem již psala v červnu - při vol.1, tahle rubrika bude více či méně pravidelná, tak opět přináším 10 songů, které mě poslední dobou zaujaly + nějakou tu moji srdcovku.

1. PHARELL - Freedom



Pharell podle mě nepotřebuje moc velký komentář a popisek. S čímkoliv přijde, tak je to pecka. A u Freedom mi leze mráz po zádech vždy - ať ze samotného songu, tak ze super klipu.

2. MAYER HAWTHORNE - The walk



Tohle novinka není ale pro mě jo - klip teda žádná sláva ale jinak tyhle houpavé melodie mám hrozně ráda. Přijde mi to jak z filmu od Tarantina.


3. RUDIMENTAL - Rumour mill feat. Anne- Marie & Will Heard



Rudimental je taky klasika - co song, to pecka. A tohle mě  zaujalo na první poslech. A ona? Super hlas a k tomu se na ní sakra dobře kouká.


4. MAJOR LAZER - Powerful (feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)



Kdo sledujete má videa, o tomhle songu jsem mluvila jako o mém nejoblíbenějším za červenec. Ellie mám moc ráda a Major Lazer v poslední době taky jede bomby. 


5. FEDER - Goodbye feat. Lyse



Tohle není úplně klasická písnička, která by se mi líbila ale je něčím zajímavá. Myslím, že jsem ji teď dokonce slyšela i v nějaké upoutávce v televizi..


6. TOBIAS JESSO JR. - How could you babe



Viděli jste film Piráti na vlnách? Tohle je jak vystřižený odtamtud :) Kdo neviděl, sežeňte, koukněte, já ho naprosto miluju!



7. FELIX JAEHN - Ain´t Nobody loves me - ft. Jasmine Thompson



Klasická letní radiová vypalovačka ale zamilovala jsem se. A hlavě té holčině je asi 14???!!! Nechápu! Ale spolupracuje s více lidma a skoro vždycky je ten song, kde ona zpívá, pecka.


8. BÁRA POLÁKOVÁ - Nafrněná




"Je nafrněná, nafrněná, nafrněná, prej blbě vaří..." Už singl Kráva byl pro mě pecka a tohle? To se musím tlemit vždycky, když ten klip vidím :D 



A poslední dva si dáme zase něco "mého" - interprety, které mám celkově fakt ráda. 

9. LENKA DUSILOVÁ 



Lenka je podle mě nejlepší česká zpěvačka. Má dokonalý hlas a její koncert byl loni jeden z těch zážitků, které se jen tak nezapomínají. Její styl nesedne každému ale pro nás (já+mamka+ségry) je to naprostá srdcovka. A třeba můj přítel vůbec nechápe, jak se nám to může líbit :D


10. DAN BÁRTA



Dan je něco podobného jako Lenka. Umí mainstream -viz Snowboarďáci ale nebaví ho to :) Naposledy jsem na něm byla předloni a dávám mu 1* :) Pro mě je to Pan muzikant.

Tak, to by bylo opět deset věcí, které mě v poslední době a celkově baví..a dalších 10 zase příště.

Těším se na vaše komentáře, co z tohohle baví vás a jestli jste díky těmhle tipům zase objevili něco nového, minulé ohlasy byly super, díky moc!






You Might Also Like

1 komentářů

  1. Koukám,že Nafrněná se líbí i tobě :) Nemá chybu ani ten videoklip ;)

    OdpovědětVymazat

Oblíbené články

Sleduj mě na facebooku

Instagram Barusminky